Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!

Репортерът твърди, че никога не е казвал, че е пребит
Обновена: 29 сеп 2018 08:35 | 29 сеп 2018 07:45, Александър Попов
293
Димитър Върбанов: Не съм симулант и манипулатор, беше ми лошо!
Снимка: Монитор

Димитър Върбанов бе освободен като репортер на "Господари на ефира" след като се появиха видеа, които доказват, че не е бит по време на разследване в склад на храни.

Районният съд във Велико Търново освободи двама задържани, които трябваше да отговарят за нанесени леки телесни щети и хулиганство. По-късно от прокуратурата заявиха, че обмислят да повдигнат обвинения за лъжесвидетелстване на журналиста.

Още по темата

"Не съм симулант и манипулатор. Винаги досега в работата си като репортер в предаването съм търсил истината и този път беше същото", каза пред "Монитор" Върбанов.

Според него управителят на склада и двамата му работници са го бутали и са му нанесли удари.

"Никога не съм казвал, че съм бил пребит или нещо подобно. Истината е, че след като ме добутаха до вратата на склада и ме блъснаха навън през вратата, аз паднах на крака си. Започна да ми става лошо. Сигурно съм вдигнал или събрал границите на кръвното. Видях, че по ръката си имам кръв и от това ми стана още по-зле. Затова се наложи да легна. Нас обаче са ни учили, че трябва да се опитваме до последно да си завършим репортажа и затова няколко пъти опитах да се изправя и да си направя анонса. В болницата бях освидетелстван и имам документи за това, какво е било състоянието ми. От кадрите от охранителните камери, които гледах, действително се създава усещане, че аз се опитвам да лъжа и манипулирам, което не е вярно. На мен действително ми беше зле. Искам да се извиня на обществеността, ако са се почувствали подведени. Аз просто търсих истината и се опитвах да си върша работата", каза Димитър Върбанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 94 Не, не дава. Сашо Диков и той бестрашен, но Тиквата купи телевизията му и беше изхвърлен като куче, както и оная Курволезич. И двамата уж се пишат за журналисти, но са кухи като манатарки спрямо Кеворкян. Само да искаш, можеш да се изявиш за МИГ в днешно време. Вярно ще те приземят след това герберастите, но покажи талант. НЯМАААА на хоризонта такъв, братко!
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колежке добро утро и приятно кафе на витошка мила
75
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЗа да му "стъпи на малкия пръст", трябва членство (начало, старт) в Организацията.Това дава ли отговор на въпроса ти, защо няма такъв?
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 90Ами точно за това е велик, защото за 40 години един журналист и водещ не се намери да му стъпи на малкия пръст. Впрочем съжалявам че не видяхме някъде през годините да има диалог между Агент Димитър и Агент Сава в някое предаване. Ей там щеше да стане мазало между два интелекта.
73
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 66И кое му е "великото" на агент Димитър?Обикновен доношчик, с добре развити професионални умения!
72
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 87 Повярвай ми 99% от потурчените българи( живял съм 20 години сред тях) също не могат да се изказват като него. Не говорим за кучетата Доган и Местан..те са от оня 1%.
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До .!.Прилича на ЦвЦв от младежките години.
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 80На Юксел не му е проблема, че е туpчин, а че е прoст, както правилно отбелязваш.
69
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 84 Лицемер, искаш сега да ми кажеш, че никога не си говорил против властта в този сайт или изобщо някъде в нета? Ссстига бееее...Ще ме разплачеш!
68
7
 
2
 
! Отговори
До 51-Анонимния преди 5 години
Сега не е свобода на словото а СЛОБОДИЯ НА СЛОВОТО.Виж в мрежите,стените в сайтовете като стена на гаров нужник,псувни,обиди,цинизми по отношение на от чистачката до президента и премиера.Всичко плюе безнаказано и на воля.Явно си малък и не си живял да знаеш че по-рано само за лек намек на критика или обида към власта осъмваш на Московска 5.А там,,гримираха" яко и излизането беше трудичко.Сега всеки може да си каже каквото си иска ,без да му търсят сметка.Но вие интернет децата не го разбирате.
67
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като стана въпрос за Юксел Кадриев..той олицетворение на потурчения българин- голямо самочувствие, но когато се опита да разсъждава става за смях.
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА има ли хубава телевизия за гледане?Бтв преди да бъде продадена от Мърдок беше интересна.Не мога да гледам физиономиите на водещите на новините им застанали като някакви мумии статично и само устите им се мърдат.И онзи Юксел дето от 20 г. води новини и няма случай в който когато е на екран да не се е запънал някъде да не може да прочете някоя дума правилно.От години въртят едни и същи предавания без нито едно ново.И двете телевизии не стават но тази изобщо не става за гледане.
65
2
 
6
 
! Отговори
до 70 преди 5 години
Май,ти не си разбрал,че тук в БГ всичко е измамно,тази фирма не е единствена в отрасала си,бил съм свидетел на какво ли не през моя стаж от 25г.това с етикетите е най-малкото.Колкото до репортера поне му прави чест че не се е скрил и уплашил,ами е отишъл и им е потърсил сметка на управителя там на склада какво се прави и защо е така.И той няма да е първия или последния /бит/ репортер в нашата държава.
64
0
 
15
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Следователно от складът са му причинили проблеми с кръвното налягане, а не телесни щети! Установено ли е това в медицинското? Ако не е установено, следователно е симулирал!
63
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 66 Кеворк е наистина велик- може би най-великият наш журналист и водещ, но навремето ако не знаеш цензурираше материалите на работника си Дмитрий Иванов във Всяка Неделя, когато оня тръгнеше да пише нещо по-така негативно за тогавашния СССР. Така че и той си е служил с мръсни номерца с цел заблуда на народа.
62
0
 
5
 
! Отговори
До 67 Истина преди 5 години
В тази тема обсъждаме журналистиката и натъкмистиката. Когато пуснат тема за качество на храни обезателно ще споменем.
61
1
 
22
 
! Отговори
ostavime преди 5 години
Страшен артист. Тотално се изложи! Каквото и да каже, няма значение. Хората вярват на това, което са видяли.
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 67 Нищо не си разбрал...фирмата много ясно че е виновна и ще се съди, но в случая по-отвратителното е поведението на репортера, който симулира и заблуждава народа гледайки това иддиотско предаване. Работата стана...един измамник прави репортаж за други измамници.
59
1
 
15
 
! Отговори
Истина преди 5 години
А този Мъгардич,където изкопира сумати чужди формати,вместо да се застъпи за репортера си ,той го гони,страх го хвана да не се опетни ценното му предаване!
58
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквам изръсените кокошки да бълват какво ли не, нали са приятелски кръг на Мегито и на Магито. Това предаване На кафе... пълен цирк! С Нова е свършено! Изгониха сума съойностни журналисти и водещи, оставиха роболепните, платени!