ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?

Разследващите работят денонощно за разкриването на жестокото зверство
Обновена: 8 окт 2018 10:47 | 8 окт 2018 07:00,
176
ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?
Снимка: Facebook

Три са основните версии, по които прокуратурата и полицията в Русе работят по убийството на 30-годишната журналистка и административна директорка на местната телевизия ТВН Виктория Маринова.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.

Ще се нищи и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист.

Още по темата

Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

"Работи се по всички версии", заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, който обяви, че на мястото на убийството е открита и ДНК на извършителя.

Към момента задържани няма, разпитват се хора от криминалния контингент, както и лица от психиатричната клиника, която е близо до мястото, където Виктория е насилена и убита.

Припомняме ви, че трупът на бившата моделка бил открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

"Извършен е оглед, на който са установени петна от кръв, безжични слушалки и черен ластик за коса. В близост до тях се намери спортна розова обувка "Пума" и на около 5-6 метра от обувката, в обрасла от растителност зона, бе открит трупът", каза вчера зам.-директорът на ОД на МВР-Русе комисар Илиян Енчев.

От жертвата липсвали мобилният й телефон, ключовете за автомобила й, очилата й и документите й за самоличност. Дрехите на Виктория пък били разсъблечени.

Малко по-късно била открита колата на жената, която тя оставила, за да направи редовния си джогинг на алеята.

Полицаите установили маршрута на журналистката от сутринта до часа, в който е получен сигнала за смъртта й.

Назначена е експертиза, която да установи последните контакти на Виктория по телефона и чрез компютъра й. По първоначални данни смъртта на тв водещата е настъпила от удари по главата и удушаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
4
 
! Отговори
Не гледай телевизия преди 5 години
Ъмм да те светна тя е водещ директор на русенската тв TVN.
92
4
 
28
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До ОгиИ какво като е на 30? От кога възрастта е единствения фактор при вършене на работата ти? Телевизията в която тя беше една от директорите (по скоро в борда на управление), а не едноличен директор е малка местна телевизия. Затова и кадрите са по млади и съответно ръководните длъжности са заети от наличните, а не от поставените хора. Отделен е въпроса, че любовен триъгълник е възможен само в сценариите на Разбойко и компания.
91
12
 
3
 
! Отговори
Разум преди 5 години
Помните ли убийството на ватманката в подлеза на НДК.Тогава какъв джангър се вдигна в цяла България и как бързо се спихна ,като се видя че е битов инцидент на лична основа. Не бързайте Шерлок Холмсовци.А тези,,журналисти" по сайтовете трябва бая хляб да изядат за да почнат да пишат разумно и професионално В момента те и постващите са на един акъл-волни съчинения!!!
90
31
 
7
 
! Отговори
Оги преди 5 години
На мен ли ми е само странно ... Бивша моделка на 30 да е директор на каквото и да е било ? Мир на прага й оставя детенце сираче, но каква ли е истината ? Какво толкова може да разследва една 30 годишна моделка директорка ? За Ман случаят понамирисва на любовен триъгълник инсцениран като грабеж и изнасилване.
89
2
 
39
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
От цялата история излиза, че вече дори посред бял ден е живото застрашаващо да се разхождаш в държавата ни!Гражданите вече, за да излизат през деня се нуждаят от въоръжен конвой! До там ли я докарахме от към стабилност и прогрес? Да трябва всички да се движим на групи от по 10-20 човека, всеки въоръжен за да може евентуално да стигнем сравнително безопасно до крайната си дестинация? И после някой иска да ни убеди, че МВР работи при положение, че това брутално престъпление се случва през деня!
88
3
 
1
 
! Отговори
До 91-Не гледайте... преди 5 години
Само да те светна че тя е служител на БНТ.А ти как разследваш като и това не знаеш?
87
2
 
37
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Дори и да приемем за момент, че убийството е случайно, то се е случило ПОСРЕД БЯЛ ДЕН (между 12:00 и 14:30)! Това означава, че престъпниците нагледно показват, че МВР е мъртво и безполезно!Ако приемем за момент, че убиеца е някой от Психото (което е на 2км от мястото), то тогава някой там хич не си е вършил работата и е оставил психично болен да излезе и да извърши убийство (при това брутално). Ако е някой които не е в психото, то пак защо е на свобода? А най вероятно е заради работата и!
86
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как кой - обичайния луд, клошар, наркоман!
85
1
 
17
 
! Отговори
Не гледай телевизия преди 5 години
Пичове , предлагам ви да си изклучите твтата. Не ги слушайте. Ще ви излъжат. Техните версии са лъжа. Трябва да открием истинските убийци. Това престъпление е тежко. Да убиеш журналистка. Аааа а я да видим ако някой убие журналистка от тяхната мафиотска тв бтв , БНТ , нова тези новинарските журналисти/ки няма да извиват нещата а веднага ще търсят истинския убиец. Искам да намерите истинският убиец на Виктория. Не гледайте тв. Търсете някъде другаде информация разследвайте.
84
0
 
14
 
! Отговори
Умници преди 5 години
Без да съм полицай или да познавам такива, трябва да споделя, че в положението което се намират те, от към материална база и ресурс, някакси наистина ще да им е трудно да хващат криминали. Това казано, трябва и да отбележа, че полицията и прокуратурата в България са прогнили от кадри които далеч не са за там.Нарича се корупция. Не е зле да се информирате за значението на тази дума, че май не Ви е понятна.
83
1
 
7
 
! Отговори
Нафърфорий преди 5 години
До ПатриархДобре ли плащат от ГЕРБ ?
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опасно е да си Журналист а като крадете Статиите от интернет не опасно а Гл.редакторе , какво ше кажеш?
81
1
 
8
 
! Отговори
Ваня преди 5 години
Герб поне изгледайте няколко епизода на Хорейшио преди да пишете глупости.
80
6
 
8
 
! Отговори
Кво? преди 5 години
И аз го видях. Каква бивша моделка ? По добре моделка да беше станала. Видях в гоогъл изображения че тя наистина е била модел. Имаше една снимка с модна рокля на бял фон. Абе журналистиката е да разследваш като онази по БНТ 1 на открито. И сигурно някой на работа я следял и такова предатели от всякъде. Дори доверие на колегите да нямаш. То ромите са по задружни. Има интелигентни ромски богати семейства в бг. Българинът доверие да му нямаш. Най злобния , завестлив , егоистичен , нагъл.
79
2
 
44
 
! Отговори
Мария преди 5 години
В Русе е същата мафия -прокуратура, полиция и кметство каквато е навсякъде в България и не очаквам нищо от тях, освен медийни изяви. Драскача, написал статията използва два пътибившата моделка. Не знам защо и какво се опитва да ни внуши, но е некоректно, защото е била журналистка, т.е.негова колежка, която е била само на 30 и майка, която няма да може да отгледа детето си!Бог да прости убитата Виктория!
78
0
 
32
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Стигнах до извода, че всичко у нас е пълен хаос,само престъпността е организирана.
77
15
 
5
 
! Отговори
бг преди 5 години
По-скоро е чисто криминално престъпление ,защото като журналист е абсолютно неизвестна -имала е предаване в някаква кабеларка няколко пъти.Стремежът да се политизира чисто криминално деяние напомня случая по време на Костов , когато някаква луда уби детето си , а таксиджиите от фирмата на мутрата Алексей Петров спретнаха по негова команда митинг да свалят правителството на ОДС.
76
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кое ги кара да мислят, че само един човек е извършител ?!!
75
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен до Иванов преди 5 години
Абе я си напъни единствената гънка в мозъка и се сети кой упрявлява вече трети мандат ?
74
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми харесва как натъртвате няколко пъти 'бившата моделка', все едно жената не е известна с друго в кариерата си и за да добием за нея някаква предначертана представа. Гнусари. Повръща ми се от евтиния ви сайт.