Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия

Мъжът не е познавал жертвата си, открит е по ДНК
Обновена: 10 окт 2018 08:08 | 10 окт 2018 05:41, Елка Василева
328
Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия
Виктория Маринова. Снимка: Reuters

Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист, крадец, избягал при майка си в Германия, пише "24 часа".

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час. Това е показала съдебномедицинската експертиза. Мъжът е избягал в Германия още в неделя, се разбрало от справка, предоставена от Гранична полиция.

Мъжът е криминално проявен и е арестуван при операция на германската полиция след сигнал от българските власти. Установено е, че той е заминал за Германия в неделя със свой приятел, след като извършил престъплението у нас.

Мотивите за престъплението - най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия. 

По неофициална информация извършителят на престъплението е засечен по ДНК, която е съвпаднала 100% с намерените доказателства.

Хора в Русе казват, че знаят кой е задържаният. Разказват, че в квартала им „Селеметя” през целия ден вчера е имало полиция. По информация на Нова тв задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му.

Румънецът, който по-рано вчера беше отведен за разпит и проверка на алибито, вече е освободен.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
0
 
1
 
! Отговори
anna преди 5 години
Ако убият някой журналист, който разследва, ще е ясно защо, и даже и най-простите няма да повярват на история като тази. Ако обаче искат показно убийство, за да сплашат - какво по-добро от провинциална журналистка, която преди една седмица се е проявила като "смела".
246
0
 
1
 
! Отговори
МИСИЯ преди 5 години
ОЩЕ В ГЕРМАНИЯ ДАНО ГО ПРЕЧУКАТ ТОВА ЖИВОТНО МРЪСНО ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА КАКТО ПРЕЧУКАХА М. ЛА ДЕТО БЛЪСНА В НЕМСКОТО МЕТРО МОМИЧЕ ПО СТЪЛБИТЕ.
245
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
има цена да живее с ром, платима на вноски
244
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 149 Депутат със свест е като крокодил - вегетарянец
243
3
 
9
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
242
3
 
5
 
! Отговори
Ачо преди 5 години
Този Северин не ми прилича на човек, на когото му липсва секс. Нещо ме съмнява това. За мен бившият й мъж е подозрителен.
241
2
 
7
 
! Отговори
Rod преди 5 години
По бТВ говори Свилен Максимов, бившият й мъж.Изглежда ми подозрителен. Дали не е поръчал убиеца? Сам каза, че е говорил с нея точно преди да отиде да бяга...
240
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е да се върнат Строителни войски и "бразилците " да строят пътища и , мостове , сгради ... помощи да се получават среще образование . Ако не можеш да четеш и пишеш - ще работиш за да си заслужиш помощите които идват от НАШИЯ джоб . ДО КОГА ЩЕ ХРАНИМ УБИЙЦИ БОЙКООО ... ДО КОГА !?
239
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ехх Дутерте защо се роди във Филипините ... Дутерте : " ... днес ликвидирахме 32 наркотрафиканти и се надявам всеки ден да ликвидирами поне по толкова ... " ТАКА СЕ ПРАВИ
238
2
 
12
 
! Отговори
Тя преди 5 години
Едно ще кажа фактът, че медиите НЕ ОТРАЗИХА шанса, че това иначе УМИШЛЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу цялото ни общество/държава, не бе свързано с работата на това младо и съвестно момиче с убийството й, ГОВОРИ МНОГО. ЦЯЛА ЕВРОПА обърна внимание на това, а ние, простаците, слушаме. Всяко "чудо" в България е за 3 дни. Докъде стигнахме? Мафията продължава да управлява в пълна сила. Левски се преобръща в гроба си.
237
1
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Имах възможност да общувам с такива като този веднъж и повече не искам да чувам камо ли да ги виждам такива!дойдоха 2 *** и ми предложиха да ми направят покрива на гаража и изолация Аз веднага реших, че е хубаво, че търсят работа а не да крадат!Сами си поискаха 120 лв. за покрива и 240 лв. за изолация реших даже да им дам ощеНо те си доведоха още 4ма които ме заплашиха и изнудиха да им дам 3800 лв.! После в Полицията казаха защо им даваш а Прокурора каза, че няма престъпление . Няма труп
236
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е то беше ясно, че е Северин! Въпрос на време беше да го хванат.
235
3
 
11
 
! Отговори
Моето предложение преди 5 години
Тия, дето не са интегрирани - не учат и не работят, след като не сме съвместими, по-добре да им се направи един лагер, където да живеят както намерят за добре-ако им е кеф да обработват земя и да гледат животни за да се хранят, ако им е кеф да се изядат един други, да се трепят, изнасилват и каквото им е на сърце и по природа.
234
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Индия знаете ли какво се случва с изнас9илвачите ?След като преобладаващото население в България вече е като там трябва да черпим опит от тях.
233
0
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Пред нашите криминалисти Хорацио Кейн е аматьор-любител. Определено тук постановката е много по-драматична от тази при Иванчева
232
6
 
19
 
! Отговори
цирк.. преди 5 години
Как от всички рецидивисти отидоха точно при него и точно в леля му, че да намерят тея дрехи. Да не хабят пари за самолетни билети, само да го връщат тук и после да го пускат на ново... за х*й не става правосъдната ни система.
231
8
 
8
 
! Отговори
Не ръсете глупости преди 5 години
Аман от пишман специалисти които ръсят мнения из форумите ... ДНК-то е снето от дрехи на заподозрения които са намерени в къщата на леля му и е установено че кръвта по тях е от жертвата, тепърва ще се търси съвпадение с негово ДНК, открито по трупа на убитата ... !!!
230
0
 
14
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Преди години слушах интервю с главния инспектор на затворите във Великобритания,та той каза ,че от премахването на смъртното наказание в страната /ако не греша през 1965г/ до момента са правени към 15 опита за неговото възстановяване.Та той подчерта ,че смъртното наказание ,намалявало броя на тежките престъпления.Предполагам,че сега след Брекзит-а ще го възстановят=
229
2
 
3
 
! Отговори
до гербераста 288 преди 5 години
Не всеки е от 80-те процента народ, фуражке! Някои умеем и да мислим и имаме глави на раменете си, а не тикви!
228
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БОКО БЕЗСРАМЕН ЛЪЖЕЦ 287 Този Боко безсрмен лъжец е любимец на народа , четвърти мандат и президент.А ти гледай да не получеш инфаркт от злоба.