Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия

Мъжът не е познавал жертвата си, открит е по ДНК
Обновена: 10 окт 2018 08:08 | 10 окт 2018 05:41, Елка Василева
328
Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия
Виктория Маринова. Снимка: Reuters

Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист, крадец, избягал при майка си в Германия, пише "24 часа".

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час. Това е показала съдебномедицинската експертиза. Мъжът е избягал в Германия още в неделя, се разбрало от справка, предоставена от Гранична полиция.

Мъжът е криминално проявен и е арестуван при операция на германската полиция след сигнал от българските власти. Установено е, че той е заминал за Германия в неделя със свой приятел, след като извършил престъплението у нас.

Мотивите за престъплението - най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия. 

По неофициална информация извършителят на престъплението е засечен по ДНК, която е съвпаднала 100% с намерените доказателства.

Хора в Русе казват, че знаят кой е задържаният. Разказват, че в квартала им „Селеметя” през целия ден вчера е имало полиция. По информация на Нова тв задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му.

Румънецът, който по-рано вчера беше отведен за разпит и проверка на алибито, вече е освободен.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
еееее...е много ясно, тва е най-удобното.Дали въобще ще му дадат да говори...надали, може да изръси нещо което не трябва...Цецо шлифера ше го екзекутира много бързо
26
4
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Единствената помощ от чужбина, което не е нужна е да ни оставят да се справим с ***, които са размножават на наш гръб...
25
8
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 28И правилно отказахме помощ от чужбина, все още сме държава! Все още...
24
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кражбите на евро-фондовете да продължат сега.................да!!Нашите хора са невинни...............да!!Но цял свят вече знае, че в България се убиват разследващи журналисти!!В Европа, в САЩ, в Русия................времето на евро-крадците няма да продължи много дълго!!
23
7
 
7
 
! Отговори
Бааа го преди 5 години
Ай стига бе,браво на тез юнаци!Но да не се окаже утре че истинският извършител е в Зимбабве,а този си има алиби.
22
8
 
13
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 29Ми, преглътни го! НЯМА поръчково убийство!
21
13
 
8
 
! Отговори
Шменти капели преди 5 години
Айде бе МВР хванало престъпник за толкова кратко време всичко му разбраха?Кво е туй днк ,досега да не би "материАЛ" да не са виждали и намирали при други такива престъпления??? Росен Ангелов и той така беше ,издирван , рецидивист но МВР не го виждаше.....
20
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми то беше ясно, че нещо подобно ще излезе. Няма поръчково убийство с изнасилване и оставяне на семенна течност на килъра на местопрестъплението.
19
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намериха изкупителна жертва. Простолюдието отново е прецакано, а мафията ще продължи по старому.Един неграмотен *** едва ли би могъл да се защити, а и кой ще му даде трибуна или каквото и да е доверие. Паша Бойко реши и така ще бъде.Сега Младен Маринов, мистър очила, експерт по пистолети и романи в стил Нови Искър ще ни разкаже новия филм. Очаквам с интерес сценария който ще развие.
18
16
 
16
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Гледам, истерията все още напъва някой хора да пишат глупости!??Тиквата, изградената от него система и външните сили, които ни го натресоха са за измитане отдавна! Но глуповатата версия, че тази млада дама(треторазрядна журналистка) от някаква кабеларка е острието на борбата с корупцията е достатъчно жалка! Жената извади лош късмет! Това е! Не падайте на нивото на бакшишите от истерията малкия Пепи!!!
17
6
 
17
 
! Отговори
ДРУГАРЯ преди 5 години
Аз щом прочетох първата новина за убийството на момичето ми стана ясно, че убиецът е турчин/ром!
16
14
 
18
 
! Отговори
Узуна преди 5 години
Сега да каже КОЙ му каза да направи така.
15
6
 
40
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Под всяка статия - го написах, че е ***....ама помияритe мoдoвe ме трият само като мярнат ника ми....Както винаги 80% мат'рял - изплете 1000 теории, че Борисов е поръчал чеченци ... че ГЕРБ е поръчал да и затворят устата...Познах и че циraнинa e хванал пътя ..Мaнraлския почерк - беше повече от ясен!Дeйба и осpaния тимaджийски сайт!Мутpи ще ми казват какво да пиша и мисля...
14
2
 
34
 
! Отговори
Бай Тошо преди 5 години
Как така Салахдин или Селехтин стана Северин? Не сме 1989-та, *** днесаджии.
13
1
 
39
 
! Отговори
Условно преди 5 години
Каква хубава държава щяхме да сме, ако сега можеше да се търси отговорност от съдията, пуснал изверга сред нас, еееех.Но това е все едно да държиш сметка на Господ...
12
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плондера,какъв е че ще дава брифинг?Всеки ден в България има убийства,НО никой НЕ им пбръща внимание!Дано най-накрая си признае вината за Анархията и си подаде Оставката!
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До С ЧУЖДИ ЛАВРИДа плямпа празни приказки ли искаш...?Може ли да си толкова умствено ограничен. ..?
10
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще е добре да се изясни и въпроса какво са му обещали поръчителите за това.Че ако не си изпълнят обещанието той може и да пропее.
9
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакаме да се самоубие в затвора.
8
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както и се очакваше, най-лесно е да набедят някой ром, за да играят на етническия конфликт и така да отклонят вниманието.