Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия

Мъжът не е познавал жертвата си, открит е по ДНК
Обновена: 10 окт 2018 08:08 | 10 окт 2018 05:41, Елка Василева
328
Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия
Виктория Маринова. Снимка: Reuters

Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист, крадец, избягал при майка си в Германия, пише "24 часа".

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час. Това е показала съдебномедицинската експертиза. Мъжът е избягал в Германия още в неделя, се разбрало от справка, предоставена от Гранична полиция.

Мъжът е криминално проявен и е арестуван при операция на германската полиция след сигнал от българските власти. Установено е, че той е заминал за Германия в неделя със свой приятел, след като извършил престъплението у нас.

Мотивите за престъплението - най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия. 

По неофициална информация извършителят на престъплението е засечен по ДНК, която е съвпаднала 100% с намерените доказателства.

Хора в Русе казват, че знаят кой е задържаният. Разказват, че в квартала им „Селеметя” през целия ден вчера е имало полиция. По информация на Нова тв задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му.

Румънецът, който по-рано вчера беше отведен за разпит и проверка на алибито, вече е освободен.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 56Който говори без аргументи, обижда!!!Нищо ново под слънцето!!
46
3
 
17
 
! Отговори
qw преди 5 години
Подозирам над 75% от българите не вярват вече на тази власт...Ако са хванали ***, браво, добра работа.Как обаче имат генетичен материал от този, след като не е в техни ръце? Как ДНК-то е съвпаднало на 100%?Не съм криминалист, но от обща култура знам че за да направиш такива анализи ти трябват натривки, коса или друга течност от престъпника. Има ли са я в бурканче предварително?Колкото до това че премиера лично ще ни обяснява... този като види камера търчи като куче за кокал.
45
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафията пак победи остатъците от държавност!!
44
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другарят Борисов е много мъдър. Само като погледне с дълбокия си поглед и разкрива престъплението. За търновския журналист чак от Ню-Йорк се обади, зая да даде напътствия на МВР и на Прокуратурата.А сега мълчеше през цялото време,2 за да не го обвинят, че се меси на съдебната власт.Треска ги тресе сега да не би въпросният извършител да каже кой е поръчителят
43
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момичето първо е било убито...............после изнасилването е "екстра".Перфектен начин да се насочи следствие и прокуратура в грешна посока.Никой вече няма да посмее да разследва кражби за милиони.Беше намерена изкупителна жертва.Пак гласувайте за същите политици............ще ви крадат още 100 години.
42
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не мога да разбера защо ще дават брифинг!?Какво ще ни кажат!?Колко са велики и как добре са си свършили работа!!!Ужас!Не ги ли срам да си показват носовете,че и брифинг!?Не ни стига всичко,ами да слушаме,за кой ли път,глупостите им!Тези хора нямат срам!Голяма наглост!
41
7
 
11
 
! Отговори
Циник преди 5 години
.... и *** още *** за "световната конспирация".... не им е достатъчно "цветно", че поредния циraнин - изнасилва, и убива зверски...*** - иска да са намесени Тръмп ... или Путин...урига на чесън и шкембе чорба ... и нищи конспирации - светът vs. България!
40
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 47Каква мафия бе чигун ? Ти не прочете ли горе какво пише ?
39
6
 
17
 
! Отговори
фактите преди 5 години
Без значение кой е физическият убиец стана ясно следното:1.В България масово се краде-от еврофондове ............от хора, близки до властта;2.Цял свят знае, че в България убиват журналисти..............отсега едва ли някой ще смее да разследва кражбите на мафията;3.Правителството на ГЕРБ ще бъде наблюдавано под лупа....................от чуждите държави и служби.
38
3
 
6
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 46И как разбра, че аз съм от мразещите Путин :-)Жалки ставате в истерията си!
37
6
 
9
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
до 40Как да го обясниш на вярващите в конспирации... Тази кабеларка, Златев само с един телефонен разговор или годишната заплата на репортер, би им запушил устата!
36
2
 
11
 
! Отговори
С ЧУЖДИ ЛАВРИ преди 5 години
До 19МИ ТОЙ И СЕГА ЩЕ ПЛЯМПА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.ВИНАГИ ТОВА ПРАВИ.А ИНАЧЕ, САМО МНОГО *** ЧОВЕК ОБИЖДА ОПОНЕНТИТЕ СИ, НЕ Е СПОСОБЕН ДА ВОДИ ИНТЕЛИГЕНТЕН СПОР ПОРАДИ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН НЕДОИМЪК
35
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 39Веднага щом пратиха екип от София ми стана ясно, че мафията има пръст в случая. Това е малко като със "спец-съда". Всичките играчи са от един отбор.А и мисля, че не е била убита на това място, по-скоро трупът е бил захвърлен там след убийството.
34
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Членска карта 7Не сме държава, не сме дори колония.............само територия, където няма закони!!!Свиквайте!!И не ви е виновен Путин!!!Имало гражданско общество в България...............да бе, друг път!!!
33
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, съмненията някак си остават...Има нещо много мътно, неясно, недоизречено и усещането, че пак ни мамят, като със случая Белнейски, между другото 3 години по-късно съдебния лекар по случая Белнейски се самоуби при страни обстоятелства...Не знам... още отначалото на разследването беше ясно, че извършителят ще се окаже или от малцинствата, или клошар (алкохолик или наркоман) или психично болен..., много предсказуемо някак си.Е, дано задържаният да е истинският извършител, иначе тежко ни!
32
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както казах, най-обикновен махленски наркоман. Едва ли тази журналистка е била толкова важна че някой да я поръча.
31
10
 
11
 
! Отговори
някой си преди 5 години
Значи като хванаха Йванчева не била виновна, сега пък не той друг бил....Заради ненавистта си към Бойко ще отречете всичко свършеноАйде стига конспирация
30
4
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
Що не правихте протести, когато в Перник, в присъствието на елитни полицейски началници са самоуби важен обвиняем и свидетел!??? Що не излязохте тогава, а днес!???
29
7
 
24
 
! Отговори
До Членска карта №7 преди 5 години
Аз съм от Русе. Чак след трагедията, разбрах за тази русенска телевизия. Идеята ми е, че в Русе никой не ти гледа tvn и ако не беше убийството едва ли някой щеше да разбере за тази жуналистка и нейното предаване. Форумните криминалисти обаче веднага решиха, че е поръчана за да бъде заглушена.
28
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо времето на извършване на убийството до сигнала за него беше толкова дълго?Защо се изпратиха удобни криминалисти от София??Нямаше ли заличаване на следи???....................................стадо сте, стадо ще си останете, ще продължават да ви крадат, "и наши , и чужди гости"...................както е казал Христо Ботев.