Северин пред майка си: Убих я, пиян, дрогиран... Не помня!

Майка му иска да го съдят в германия, защото у нас щял да бъде убит
Обновена: 11 окт 2018 16:16 | 11 окт 2018 12:45, Камелия Цветанова
301
Северин пред майка си: Убих я, пиян, дрогиран... Не помня!
Снимка: Facebook

Северин Красимиров е признал, че е убил Виктория Маринова пред майка си веднага, след като е пристигнал при нея в Германия.

Още по темата

Селяйдин, както го познават в ромската махала в Русе, й споделил, че бил пиян, а и употребил наркотици в нощта преди да нападне 30-годишната жена.

"Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. После малко поизтрезнял и разбрал, че е убил момичето. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек", разказа Надежда Красимирова пред Нова тв.

Тя иска синът й да бъде съден в Германия и да лежи в затвор там, ако трябва и 20 години, защото смята, че в България ще го убият.

Надежда каза още, че синът й е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но след като заминала за Германия, той не ги е пил, защото не била при него да му ги дава.

Освен него, има още седем деца.

Все още не е ясно кога Северин ще бъде екстрадиран в България. Окръжен съд в Долна Саксония ще реши това в рамките на днешния ден.

Максималният срок, за да се случи това е 40 дни. По всяка вероятност обаче ще отнеме по-малко време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
8
 
9
 
! Отговори
Не се връзва преди 5 години
За мен истинския убиец не е тоя ба*баит и не е само един убиец.Хванали са едно младо , заплашили са го, казали са сигурно, че ще убият и майка му. Онзи румънец плати ли си, че се отърва? Нещо не ми се връзва. Тоя първо уж не помни, че я убил и после се сетил. А като е казал на майка си, тя няма ли да си мълчи? Нали й е син.Защо ще го издава?Ако убиецът не се самоубие, трябва да е психопат поне според българската полиция...Трябва да окошарят някой. А дали не е намесен и някой полицай...
165
5
 
14
 
! Отговори
бунтар преди 5 години
АЛОООО ТЯ ВИКТОРОИЯ Е УБИТА С 3 ПАТРОНА НЕ Е ЛИ ВИ Е СРАМ БРЕ КАКЪВ ТИ СЕВЕРИН ДА КАЖЕ КЪДЕ И ХВЪРЛИЛ ПИЩОЛА А КОИ МУ ГО Е ДАЛ
164
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** laji.
163
2
 
17
 
! Отговори
777 преди 5 години
Ще се сети много бързо като дойде в софийския там ще го подсетят
162
9
 
15
 
! Отговори
питам се преди 5 години
като не помни и е бил неадекватен защо не нападна някоя стара баба а уби тази красива жена напълно си заслужава да бъде затворен доживот
161
2
 
19
 
! Отговори
НямаИме преди 5 години
я ни осведомете какво казват вашингтон поуст и дойче веле по въпроса за северин както го познават в ромската махала в русе? сигурно ще излезнат със съвместна статия, че "Той не е такъв човек".
160
3
 
36
 
! Отговори
Боби62 преди 5 години
Линч......линч........и пак линч.....ей така за назидание на бъдещите РАЗБИВАЧИ.........пък да си го кажа правичката и за лично удоволствие......щото за тази *** няма да ми е жал......виж за ВИКТОРИЯ.........и без да я познавам изпитвам болка и....мъка. Да почива в мир милата !!! Да почива в мир !!!
159
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майка му иска да го съдят в германия, защото у нас щял да бъде убит МИ ДА СЕ БЕШЕ СЕТИЛ ДА УБИВА В ГЕРМАНИЯ
158
1
 
14
 
! Отговори
Sashko преди 5 години
Що не фанеш нещо да работиш да помогнеш на хората в место да разбиваш нечии живот, *** скапан
157
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 189Там убиеца е ясен на всички но потулиха нещата
156
1
 
12
 
! Отговори
nina преди 5 години
#169Разбира се,че извлича днк от косми,кожа(когато жертвата се е борила и е одрала убиеца,има под ноктите епидермис останал от убиеца)от спермата на убиеца и тнт.Лаботатории за днк експертизи има в България,моля осведомете се ,преди да пишете.Друг е въпросът,когато днк-то от престъпника не е достатъчно,както в случая на сестрите Беленейски и трябваше да се правят много специални изследвания в с апаратура,каквато няма в България все още.
155
0
 
14
 
! Отговори
... преди 5 години
Във фейса му пише че бил " разбирач на тесни ***е :D тепърва ще става разбирач :D
154
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като е с умствени недъзи трябва да се лекува. В такива случаи, на запад са прилагали трансорбитална лоботомия, електрошок, ледена вода... Ако не вярвате, осведомете се.
153
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НЕЩАТА ВЕЧЧЕ СА НА КАНТАР С ОЦЕЛЯВАНЕТО НА НАЦИЯТА!
152
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бяхме под турско робство, след това под съветско, а днес сме под ромско. Винаги ни убиват и измъчват. Жалко. До 20 години няма да ни има.
151
0
 
30
 
! Отговори
1111 преди 5 години
До АнонименТО ДРОГА СИГУРНО ОТ ВСЯКЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ НО ПО ИНТЕРЕСЕН Е ФАКТА СЛЕД КАТО Е УМСТВЕНО ИЗОСТАНАЛ ОТ КЪДЕ И КАК Е ВЗЕЛ ШОФЬОРСКА КНИЖКА
150
0
 
38
 
! Отговори
Майката преди 5 години
И тя е за затвора щом прикрива убиец
149
0
 
3
 
! Отговори
annybody преди 5 години
До божкеййй! и Анонимен 16Форумският "конспиратор" в действие по откриване на поръчителя - след два-три поста под други никове ще го обяви, и дори отсега се знае кой е - Боко! УстаФка!
148
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бил пиян и дрогиран , а откъде си е купил драгата никой не знае ??!!.Как ще знаят като за големите мафиоти все няма доказателства защото плащат яко на властта да ги прикрива .Виновна е властта в България тя разрешава и узаконява всички незаконни действия в тая джунгла в която са превърнали страната .
147
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко ексепрти има тук....