Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

България увери Германия, че ще е в 4 квадрата килия с WC
Обновена: 12 окт 2018 19:29 | 12 окт 2018 16:00,
123
Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

Германия ни връща Северин Красимиров още този уикенд. Той ще бъда екстрадиран с полет от Хамбург до София, където ще бъде поет от българските власти. От там той ще бъде прехвърлен в Русе.

Решението на съда в Целе за екстрадирането му вече е предадено на България.

Прокурор Бернд Колкмайер от прокуратуратара в германския град заяви, че Северин е признал частично вината си за убийството на Виктория Маринова.

Пред германския съд младият мъж е казал, че сутринта на 7 октомври, в парк край Дунав в Русе, под влиянието на алкохол и наркотици се е скарал с непозната за него млада жена, ударил я е силно в лицето и я е блъснал в храстите. Той отрича да я е изнасилвал. Не е възнамерявал и да я убива, цитира още прокуратурата твърденията на Северин.

Още по темата

"Въз основа на показанията му няма основание да се смята, че има политически мотив в убийството", заяви още германската прокуратура.

Междувременно стана ясно, че днес в Министерството на правосъдието е поискало искане за предоставяне на информация за условията в затворите у нас от страна на Германия, съобщиха от ведомството.

Министерството на правосъдието е изпратило изисканата от германската прокуратура информация за настаняване на Красимиров в съответствие с европейските стандарти – 4 кв. м. жилищна площ и самостоятелен санитарен възел.

Отговорът е изпратен в спешен порядък, съобщи още правосъдното министерство.

Припомняме ви, че Северин Красимиров беше задържан в Германия по искане на българските власти за убийството на Виктория Маринова. Тя беше убита жестоко в събота по обяд. Последва скоростно издирване на убиеца, който във вторник бе задържан в германския град Щаде.

4 часа е продължило издирването му, към 16 часа германската полиция вече е идентифицирала местонахождението му – в кооперация, в дома на майка му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
34
 
! Отговори
Ще има 4 кв.м. и WC? преди 5 години
Той у дома си разполагал ли е с такива удобства?Ще го наказваме ли или ще го пращаме на безплатен курорт?
19
2
 
24
 
! Отговори
ИЗРОДА Е ЗА ЗАТВОР преди 5 години
НО НЕ ЗА КАКЪВ ДА Е ЗАТВОР , А ТОЗИ НОСЕЩ ИМЕТО "Черния делфин".ТОЗИ ОТГОВАРЯ НАПЪЛНО НА ЕВРОСТАНДАРТИТЕ И СЕ НАМИРА В РУСИЯ. Вижте филмчето как там се третират подобни *** като този. Да но там има държава , а тук някакви бандити взели властта и превърнали народа в жертва на собствеуната си политика!НЕ ЗНАМ КОЙ ДРУГ НАРОД БИ ДОПУСНАЛ ПОДОБНА ГАВРА С НЕГО , КАКТО БЪЛГАРСКИЯ.
18
15
 
11
 
! Отговори
да преди 5 години
няма никакъв проблем тя наистина да е набелязана, но не по някаква поръчка или други такива глупости. ..тя редовно е тичала в тоя район, а той пък редовно е минавал от там за дома си и напълно възможно да са се разминавали не един и два пъти. ..хубава жена. .сама..тича в общи линии по едно и също време. . (нормално сутрин)..направила му впечатление. .и решил да я причака..ще я причаква ден или два сутрешно. .на третия път уцелил. ...
17
9
 
12
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Майтапа ще стане като го вкарат за 1-3г за грабеж.Досега никой не е казал дали той е изнасилвача и какво го потвърждава.Ако се окаже че не той я е изнасилил не могат да докажат и че я е убил.
16
4
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Стига се оправдавахте с червени.Това са само Шменти Капели.Виновно са ви тъпaнари,и ЦСКА и скудурията Ферари.Червено знаме в Китай има,развяват го милиард и половина.Обаче там червените крадливи,директно на площада ги убиват.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВЪПРОСШо за въпрос, че той сигурно си е вкъщи оттдавна.
14
3
 
29
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 5 години
Митьо Очите КОГА ?Никоя Медия няма Смелост да пита Борисов .
13
3
 
33
 
! Отговори
пецата преди 5 години
интересно е колко време му остава, по вероятно е до нова година да са го самоубили
12
1
 
55
 
! Отговори
Къде? преди 5 години
Билет за самомета, транспорт, 4 квадрата и самостоятелен санитарен възел за убиеца (+ топло + храна три пъти дневно и всичко безплатно. 1 квадрат, дървен сандък и червеи за жертвата (всичко без червеите се плаща)... Живот без майка и майка без дете за роднините (те плащат най-жестоката и най-високата цена)..къде е справедливостта, къде?
11
3
 
12
 
! Отговори
maia преди 5 години
stiga s tezi "biskvitki" ne moge da se prochete nishto
10
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако са му обещали луксозна килия и скорошно измъкване и солидна сума в банка?
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евала на Цацаратурата, не може да прати цял ден един имейл! Браво!!! Първо вие сте за зандана и след това и финландците, дето така станаха заради мързела на полиция и съд!
8
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кацне ли веднъж на летището, германците копче не могат да ни кажат. Тогава ако искат в ке-еф ще го настанят, не в килия.
7
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ГЕРБ бяха чисти, нямаше да се дърпат като Дявол от тамян от Международното разследване, което бе предложено.Защото тук Цацаров, Шофьорчето и Гешев се знае на кого служат и чии разпореждания изпълняват.И децата в детската градина го знаят.
6
4
 
57
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Германският съд , защо не интерисува, за убитата журналистка? А ми се интерисува за условията в затвора, трябвало да има жилищна площ 4 кв.м. и самостоятелен санитарен възел.. Ами той ще изтърпява наказание или ще е на хотел ???
5
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе направо 5 звезди да му дават.
4
13
 
4
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 1То от куха червена лейка какво да очакваш.Бабе пътувал е с кола ***.
3
5
 
59
 
! Отговори
Посрещач преди 5 години
Да го чакаме на летището?Все пак не е от София момчето...
2
26
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешката й беше, че започна да рови в Еврофондовете. А там се крадат милиарди и прошка няма.
1
4
 
42
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!