Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?

Може ли наистина да не е видял колата на журналиста?
11 май 2020 10:25, Александър Попов
88
Кристиан взел китайски кокаин преди катастрофата с Милен Цветков?
Снимка: БГНЕС
Кристиан Николов, който навръх Великден уби журналиста Милен Цветков при катастрофа в София, е взел висорисков наркотик, известен като китайски кокаин. Това твърди "Телеграф" като се позовава на данни от разследването. 
 
Експертиза по делото сочи, че коктейлът от кокаин, амфетамин, бромазепам и марихуана е погълнат няколко часа преди инцидента.
Още по темата
Това е и причината Николов да е обвинен в умишленото убийство на Цветков. Според обвинението той напълно съзнателно се е качил да кара джипа, който е собственост на фирма на майка му. Съзнавал е, че рискува живота и здравето на себе си и хората с него, както и на случайни хора. 
 
Според експерти 22-годишният младеж може действително да не е видял спрелия автомобил на Милен Цветков. Той е бил в състояние близко до заспиването. Бромазепамът е на основата на лексотана, действа му приспивателно, от амфетамина пък му се смесват цветовете и не може да различи светофара дали свети зелено или червено.
 
Отделно колата на Цветков е с черен цвят, който се слива с околността и е трудно различим за човек в такова неадекватно състояние, категорични са специалистите.
 
Към момента Кристиан е в ареста, докато майка му Десислава Пешева е пусната под гаранция от 100 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
11
 
! Отговори
4epa преди 3 години
АЗ КАТО УДАРА 5 РАКИИ НЕ ВИЖДА НИЩО- НО БУТИЛКАТА И 4АШКАТА ВИЖДАМ !!!!!!!!
35
1
 
40
 
! Отговори
предложение преди 3 години
Всяко престъпление, извършено под влияние на наркотици, да се счита за тероризъм!
34
1
 
43
 
! Отговори
Умисъл има преди 3 години
Кристиян кормува отдавна, от години. Има представа какви са повечето автомобили по нашите пътища.Знае добре колко мощен и подсилен е джипа, който самият той кара.Следователно, той много добре знае, че е в състояние да помете повечето автомобили, които би срещнал по пътя си. Въпреки това се надрусва яко и дава газ.Той е убеден, че ако някой се изпречи на пътя му вместо да побегне, ще бъде пометен. Знае от опит и друго, винаги досега се е оправял чрез даване на пари, затова не му е пукало.
33
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 32 Ако я нямаше колата на Милен, аудито на тоя наркоман се забиваше директно в 2-*** пешеходци и щеше да ги остави на 40 метра разпарчатосани.
32
1
 
58
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Бромазепамът не е на основата на Лексотана, Бромазепамът Е Лексотан и обратно :) . Също това за светофара може да е вярно само ако освен да му сменя цветовете амфетамина му обръща и картината с главата надолу. Тоест пълна глупост. И сериозно, кой *** взима Лексотан и вдигащи наркотици едновременно... Този и преди да убие Милен Цветков е бил пълен мaлoyмник. Само още някой да ми каже какво бъдеще е имало пред това "младо, хубаво и умно момче". Чeп за зеле не става от него, какво ти бъдеще...
31
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обвинението е много точно формулирано. Знаел си е дереджето и въпреки това е седнал да шофира.Неговите спътници са СЪУЧАСТНИЦИ, защото са знаели каква дрога е консумирал, но нито са го спрели, нито са сигнализирали на органите на реда.СЪУЧАСТНИК-РЕЦИДИВИСТ е майката на Кристиан, защото преди това два пъти е замитала следите му след предизвикани от него тежки катастрофи, но е продължавала да му осигурява достъп до мощен автомобил и да му дава пари знаейки, че той си купува наркотици!
30
1
 
27
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Заради селфи павкащ тревичката в църква,въпросния бъдещ меринджей е изключен от немската гимназия.Погледни външността и на въпросната госпожица,дали е християнка?За малкия мозък няма публична информация освен,че е извършил въоръжен грабеж на бензиностанция.Дали вместо дрога не са крили оръжие избягалите?
29
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя в затвора няма да влезе мога да се хвана на бас ще въртят ще сучат ще се точим делото с години през това време ще е под домашен арест с гривна ще си лежи у тях ефективна присъда няма да има при тая корупция
28
1
 
41
 
! Отговори
След преди 3 години
като умишлено е взел наркотик-значи и убийството е умишлено! Толкоз!
27
1
 
34
 
! Отговори
за закона преди 3 години
В древния Рим, ако един закон не работи, вносителя е бил принуждаван да се самоубие!
26
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наркомана е сатанист и го прави това на Великден! Случайност, а?
25
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Проф. д.ф.н.Не можеш да ме убедиш, че самият факт, че си се надрусал или напил на мотика и след това си се качил да шофираш, не е предумишлено действие. И изобщо не ме интересува, че според закона може и да не е. Предвид че законите ги пишат задължително с вратички заради такива като този и маминка
24
2
 
25
 
! Отговори
Гина преди 3 години
Айде сега. Да не би да казвате: "То момчето не го е видял. Няма проблем".Как да има. Проблемите са за близките на загиналите. Това момче няма да има проблем докато не изхарчи милиончетата на мама.
23
1
 
17
 
! Отговори
Поправка преди 3 години
Покриха* адренохрома
22
2
 
11
 
! Отговори
Адренохром преди 3 години
Браво, покрива адренохрома!
21
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дрoгата е била за кораж и параван.Целта е била друга - умишлено газене на хора навръх Великден от тримата сатанисти (дюнерджииници и вече аудита на всяко кюше). Как при този удър няма пострадал от аудито?Дори тези на задната седалка са били с колан?Друсани и безсмъртни,но пък с колани?Това е било планирано,те са били готови са сблъск.
20
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бил взел китайска кока,айде сега и китайски ковид е хванал - дай да го пуснем та да се лекува...
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до истинатаВиж сега...написал си тази проостотия за да генерираш нарочно негативно мнение към теб, но не му е мястото тук. Не и при такава трагедия. Жалко и цинично е.
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14За майката не се притеснявай,тя вече действа!Не виждаш ли тия "понежеобачезащото"дето ни заливат отвсякъде!?
17
0
 
20
 
! Отговори
+ преди 3 години
На връх Великден да си надрусан и да затриеш Милен Цветков!....???Трябва да си много грешен, ти, или родителите ти!Светла му памет на Милен! Без вина си отиде за нищо.....Дано в затвора прочетеш и осмислиш Библията, момко Кристиан!......