Най-добрите дестинации за 2013 година

А сега накъде?
26 дек 2012 15:08,
6
Най-добрите дестинации за 2013 година
Hotel das Cataratas, Бразилия, Снимка: cntraveler.com

2012 година е почти към края си, така че е време да започнете с плановете за следващата. В свободното си време повечето хора ходят на почивки, а през останалото - мечтаят за тях.

Хубавото е, че светът е толкова голям и необятен, че винаги има ново място, на което да отидете и нови емоции, които да преживеете. Пред вас се разкриват необятни възможности – от мистиката на Азия, през екзотиката на далечните острови и лукса на Дубай до грандоманските размери на космополитни градове.

Каквито и да са личните ви предпочитания, със сигурност някъде там е точното място за вас, което ще ви плени и очарова. За да ви улесни в избора, мъжкото списание Ask Men подготви класация на най-добрите туристически дестинации за 2013 година.

В нея намират място 10 топ места, разпръснати в различни точки по света. Съседката ни, Гърция, също попада сред най-добрите места за почивка. В класацията има препоръчани както страни и градове, така и конкретни хотели.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и вижте кои са най-добрите дестинации за 2013 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: почивка2013дестинации
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ Е ТУРЦИЯ
3
1
 
7
 
! Отговори
хмм преди 11 години
Най-добрата дестинация определено НЕ Е тялото.бг. :-)
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма да влеза в тялото.бг
1
3
 
7
 
! Отговори
ku4eto преди 11 години
предлагам да съберем средства от дарение и да купим еднопосочен билет без право на връщане за Най-добрата дестинация за 2013 година на всички *** и всички настоящи и бивши правителства и депутати