Коледа в Ню Йорк

Зимна приказка в Голямата ябълка
25 дек 2013 19:06,
1
Коледа в Ню Йорк
Снимка: adelto.co.uk

Несъмнено Ной Йорк е едно грандиозно място, което е още по-впечатляващо по време на ваканционния сезон. Около Коледа Голямата ябълка се превръща в истинска зимна приказка от блясък и магия. Навсякъде има открити пързалки за зимни кънки, множество дървета са украсени с лампички и има редица събития, спектакли и различни забавления, посветени на Коледа и Нова Година, които продължават и през първата половина на януари.

Всяка година милиони хора не могат да устоят на чара на Ню Йорк Сити и решават да отпразнуват именно там своите празници, за да усетят тази от невероятна атмосфера. Тази година се очаква около пет милиона души да посетят мегаполиса по време на ваканционния сезон. Колкото до украсата на града, тя е сложена още през ноември, така че да развесели и оживи хората, наливайки масло в огъня на празничната еуфория.

Ако тези дни ви предстои пътуване до Ню Йорк, то задължително посетете известния "Radio City Music Hall", където ще станете свидетели на грандиозен коледен спектакъл, който обещава да бъде истинска зимна приказка. За да закупите билети, посетете сайта radiocitychristmas.com.

Освен това "Le Parker Meridien" ще бъде домакин на петото си годишно кулинарно шоу, което ще се проведе до 6 януари. На него местни пекарни и ресторанти ще създадат шедьоври от джинджифилово тесто.
Другите забавления, които си заслужават, ще се проведат в нюйоркската ботаническа градина и в музея "Queens County Farm Museum".

Вижте няколко снимки от приказната визия на празничен Ню Йорк в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: украсаНю Йоркколеда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
От други сайтове се информирах тук-там и се затвърди моето убеждение че въпреки че самият аз съм с либерални възгледи то САЩ трябва да се управляват от дясно-консервативната им републиканска партия/дори и от чаеното парти/!Първо дъщерята на новия "демократ" кмет на Ню Йорк си е признала че е наркоманка!Второ Барак Обама бил пред развод!И трето през 1999 в арабския свят развяваха знамена с лика на М.Люински!Явно че 2-3 годинки са им трявали за убочение по пилотиране и треснаха невинния тогава Буш