Най-предпочитаните острови в Азия

Кои са едни от най-добрите места за почивка в азиатския континент?
Обновена: 22 мар 2014 07:30 | 22 мар 2014 07:30, Мария Дуковска
2
Най-предпочитаните острови в Азия
Снимка: Reuters

Всеки континент има свой собствен облик и чар, който го отличава от останалите. Островите в различните краища на света също се различават един от друг. Макар че като цяло те са онези блажени места, където човек се чувства като в друга вселена. А плажовете, лагуните и океанските гледки едва ли могат да се сравнят с каквото и да е...

Азия е магически континент, който запленява със своята природна красота, култура, нрави и усещане за света. Ето защо комбинацията между магията на острова и магията на Азия е изживяване, което човек трябва да преживее поне веднъж в живота.

За щастие, в Азия има достатъчно страхотни острови, които може да посетите. Може би най-известният и предпочитан от туристите е Бали. За много хора той е истински рай, а някои посетители го описват дори като „Острова на боговете“. В Бали има място за всички видове туристи – от тези, които искат да отсядат в петзвезден хотел до такива, които разполагат с по-скромен бюджет.

Мястото е достатъчно разнообразно, за да задоволи всички интереси. Местните хора са мили, любезни и отзивчиви. Хотелите са изящни, културата екзотична, а храната богата.

Влезте в галерията Tialoto.bg и вижте кои са останалите най-предпочитани азиатски острови.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: екскурзияазияостров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, пиши за секса на островите в Азия.
1
1
 
0
 
! Отговори
Ек Ося преди 10 години
В сибир как къде. Хем малко работа да свършиш. Само че на кой да оставиш Михаела и Теодора и Мария е въпроса!