Защо си струва да разгледате Австралия с влак

Какви са причините, заради които си заслужава човек да се реши на тази стъпка
Обновена: 28 апр 2014 18:40 | 28 апр 2014 18:38, Мария Дуковска
11
Защо си струва да разгледате Австралия с влак
Снимка: adelto.co.uk

Имайки предвид родната действителност, едва ли много хора биха били във възторг при мисълта да пропътуват хиляди километри с влак. Това превозно средство обаче може да бъде нарицателно за приятна атмосфера, лукс и много удобства.

Поне такъв е случаят с легендарния австралийски влак Ган (Ghan), който тази година отпразнува своята 10-а годишнина. Точно преди едно десетилетие влакът се отправил към своето трансконтинентално пътуване през сърцето на Австралия.

На 1 февруари 2004 година Ган потеглил от Аделаида и пропътувал цели 2979 километра, преминавайки през цялата страна континент. По този повод, а и защото идеята да се пътува с влак е наистина вълнуваща, предлагаме ви няколко причини, заради които си струва да разгледате Австралия по този начин. Ето ги и тях:

1. Размерът има значение. Когато преминаването на 2979 километра ви отнема три дни и две нощи, вие осъзнавате, че сте част от приключение с големи мащаби.

2. Може да „обучите“ своя кулинарен вкус. Пътуването с влака Ган означава всеки ден да се храните с вкусни и изискани ястия по ваш вкус. Всяка година повече от 1,3 милиона качествени ястия се сервират по време на пътуванията на австралийската железопътна легенда.

3. Имате одобрението на повече от половин милион души. Толкова е приблизителният брой на пътниците, които са пътували с Ган през последните 10 години.

4. Ол инклузив през цялата година. Гостите на влака имат възможност да се насладят на вкусни традиционни ястия, качествени напитки, както и завладяващи екскурзии на ключови спирки от пътуването.

Останалата част от статията и галерията може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За предпочитане е да работя за австралиец, дори за някой дето живее на банан, отколкото за крадливите български бизнесвеличия. Нямам нищо против КАЧЕСТВЕНИЯТ Български бизнес, дори и пооткраднал малко. Имам предвид тези, които за да си купят лимузини унищожиха живота на милиони Българи.
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не бъдете наивници - човешкия живот е твърде кратък за даотидеш в чужда държава и да станеш "преуспял" и по-богат отместните жители. Може да поставиш основите за децата и децата на децата си,но няма как да бъдеш по-голям дявол от тарикатите, които са родени там.Мита зе преуспяването бе измислен от тези, които окрадоха пари отсобствената си държава и отидоха в Австралия, САЩ или Канада понес няколко милиона.Останалото са приказки за деца и наивници.
7
0
 
2
 
! Отговори
дънди преди 10 години
бе може и пеша ам я кенгуро ша ритне я крокодил ща щипне
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши една статия за ... във влак.
5
1
 
1
 
! Отговори
bat bubi преди 10 години
Написано от ***, пътувай ти през backbush-а при 45 градуса жега 1 месец и ми кажи полсе какво си видял
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сиднито най вероятно се дуска на някой софийски трамвай, и се псува със контрольорите. Като го изхвърлят, и се добере до панелката ще ти пише?$?$
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tоя умник как така още не се е включил?Сигурно си брои доларите.Голям тапънар,мноо ме кефи
2
0
 
13
 
! Отговори
890 преди 10 години
Сидни-то дали се е возил $$
1
0
 
14
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 10 години
Всички начини да се сдобиете с финанси за такова пътуване са описани подробно в Наказателния кодекс !