Почивка за тялото и награда за душата

Комбинирайте насладата от релакса с радостта от даването
4 май 2014 14:42, Мария Дуковска
7
Почивка за тялото и награда за душата
Снимка: shreyasretreat.com

Търсите необичайно място, на което не само да си почивате, но и да се почувствате полезни, да дадете свобода на добротата в себе си?

Тогава програмата „Joy of giving“ (на български „радост от даване“) е идеална за вас. Всичко, което трябва да направите, е да се отправите към Индия и по-специално към ризорта Shreyas.

Специално разработената програма се основава на йогийската философия, която има за цел да накара хората да почувстват щастие от простите актове като даването и получаването. Работейки в тясно сътрудничество с местната общност, хотелът Shreyas е разработил „Joy of giving“, с чиято помощ предлага голямо разнообразие от възможности на своите гости.

Едно от заниманията, с които желаещите могат да се заемат, е взимането на зеленчуци от органичната градина в ризорта и занасянето им на готвачите. По този начин с помощта на гостите на хотела се приготвя питателна храна, с която се хранят децата от местното сиропиталище.

Даването може да се изразява и в засаждането на дърво или общуването с хората от околните райони. В замяна на помощта на доброволците, персоналът на Shreyas ги учи на някои местни обичаи и традиции. Някои от тях са: как се връзва сари, как се правят цветни гирлянди, как се рисува с къна или как да си направят органични аюрведа ексфолианти за тяло.

Освен общественополезния труд, гостите на ризорта могат да се насладят на вкусна вегетарианска храна, практики, йога и медитация с индийски учители, подмладяващи масажи.

След престоя в Shreyas човек се чувства отпочинал, подмладен и радостен, заради добрите дела, които е извършил.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте мястото, на което може да си почивате и същевременно с това да наградите душата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До до 1Но да знаеш, че мара духовска трие коментарите :))
3
0
 
0
 
! Отговори
Без мен преди 10 години
Не мерси. Ще ги пропусна индийските "учители".Преподават йога, медитация, вегетарианство и други на думи изглеждащи добре неща.Ама по-скоро са натрапени, че са полезни отколкото да е истина. Просто гледат как да пробутат на другите своята "култура". С много реклама по западните медии, колко било модерно и здравословно да се следват източните "учители". Колкото и странно да му звучи на някой западната и източната култура да са обединени за това. Реклама от запада за източните учители.БЕЗ МЕН.
2
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Този път си ме изпреварил :)
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши статия Секс за тялото и награда за душата, Комбинирайте насладата от секса с радостта от даването