Невъзможно: Анна Чапман и Сноудън нe могат да се оженят

Бившият агент на ЦРУ още не може да се измъкне от "Шереметиево"
Обновена: 19 юли 2013 09:07 | 5 юли 2013 16:05, Елка Василева
28
Невъзможно: Анна Чапман и Сноудън нe могат да се оженят
Анна Чапман. Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Бившият агент на ЦРУ Едуард Сноудън и бившата руска разузнавачка Анна Чапман няма да могат да се оженят, докато Сноудън, който няма валидни документи, се намира в транзитната зона на летище „Шереметиево“ в Москва.

„Консулският пункт на „Шереметиево“ не се занимава с регистрация на бракове“, съобщиха за РИА Новости от консулския пункт на летището.Анна Чапман, която беше част от избухнал шпионски скандал в САЩ през 2010 г., предложи ръката и сърцето си на издирвания от американските власти бивш сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън.

„Сноудън, ще се ожениш ли за мен?“, написа 31-годишната Чапман в акаунта си в Twitter.

Още по темата
Някои медии, позовавайки се на акаунт в Twitter, който уж е на Сноудън, писаха, че той е съгласен да се ожени за Чапман. „Бих се оженил за Чапман, независимо от всичко. Господи, само вижте как изглежда!“, бил възкликнал той.

Няма обаче никакви потвърждения за това, че този акаунт наистина е на бившия американски агент, посочва РИА Новости.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
0
 
! Отговори
NEUZNAVAEM преди 10 години
ELA AKO ISKAW ZA MEN ; PARI4KI DOBRI4KI MI TRIABVAT
22
2
 
4
 
! Отговори
тьпи журналя преди 10 години
Абе що си мислите че тоя сноудьн е в тразитната зона. Я ДАСКАЧИТЕ КОЛКО ПАРИ ЗАРАБОТИХА ВМЕСТО ДА ПИШАТ ЗА *** АМЕРИКА ЗАЩО И КАК ПОСЛУШВАТ И КАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ИМА ЗА ИКОНОМИКАТА И БЬЛГАРИЯ ТЕ ДРАСКАТ ЗА ТРАНЗИТНАТА-А МОЖЕ БИ ДРАСКАЧИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЕДИН АНАЛИЗ ЩОТО НЯМА НИКОЙ В ПРАЗНИТЕ ИМ ТИКВИ. ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ЖЕЛЕВАТА ДЕМОКРАЦИЯ - КРЯКАЩИ ПАПАГАЛИ БЕЗ МОЗЬК И МИСЬЛ!
21
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
рускините и украинките правят от секса изкуство, не всички са вълшебници, но повечето остават спомен завинаги- особено в Бг мъжа, който е принуден да се търка с чалгализирани сел$ки куви наклепани като клоуни с голямо мнение за себе си и постоянно неразбрани... Парцала си е ***- забършете с него и си вземете чужденка! А Сноудън ще го играе пасивен ако попадне между краката на Чапман, от такива магьосници като тая няма отърване- не говоря за външен вид, те и нашите са красиви ама некадърни
20
3
 
3
 
! Отговори
фацебук статус преди 10 години
''Където и да се обърна, навсякъде виждам ***!''
19
4
 
6
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Ще ми обясните ли какво повече от всички останали жени могат рускините? Само легенди слушам за тях, а в действителност попадам на некви изгустирани *** или женени за българи и кръшкащи тайно.
18
3
 
6
 
! Отговори
Арменския поп преди 10 години
Аз ще ги венчая! #немапроблем
17
1
 
7
 
! Отговори
Vito преди 10 години
До Боб"дори да вземем най- дребното нещо - изневярата например" Тва дребно нещо ли ти се струва бе, шматка?!
16
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Seifiда спиш с българка е като няма риба раци ,но да се ожениш за нея е самозатриване
15
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може Агент 007 да им е кум!!! Айде,пуцай,куме!!!!
14
6
 
36
 
! Отговори
Seifi преди 10 години
Да спиш с рускиня е супер но да се ожениш е ад
13
5
 
7
 
! Отговори
Seifi преди 10 години
жената си качва цената в медийното пространство , а чик........е мечтаят да е ............ поздравят преди свадбата :)
12
1
 
26
 
! Отговори
NSA-USA преди 10 години
На предложението на Чапман вече откликнаха и служителите на на Агенцията за национална сигурност на САЩ: те са готови да станат свидетели на сватбата и изпратят безпилотни самолети, които да държат под око бъдещите деца.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бившият служител на ЦРУ Едуард Сноудън, задочно обвинен от САЩ в шпионаж, който се крие в транзитната зона на московското летище "Шереметево", е готов да каже да на предложението на бившата шпионка Анна Чапман, която в четвъртък му предложи да се оженят, а съответното съобщение се появи в микроблога @eJosephSnowden, авторът на които твърди, че е Сноудън.
10
7
 
22
 
! Отговори
ИСТИНСКА преди 10 години
ТОВА Е ИСТИНСКА ЖЕНА! РАЗБИ МИ СЪРЦЕТО С ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ДРУГ!
9
8
 
19
 
! Отговори
Куче Зеро преди 10 години
Сноудън: Хау до ю ду?Аня Чапман: Дую харашо!---------------------------Имаше едно интервю в Индепендънт преди време с тая залюханата ***, дето я спрягат за шпионка, а всъщност просто беше прала едни пари на КГБ в САЩ под формата на бомбастично скъп проект - за над 1,5 мильона долара, но оценен от американците за около 20 хиляди. Та интервюто беше със заглавие ''Шпионката, която сбърка мястото на срещата''. Кифлата чакала журналиста в съседен на уговорения за интервюто ресторант.:D
8
3
 
28
 
! Отговори
Рудолф Хес преди 10 години
Аха, съсипал труда на толкова хора, ***. Защо ли на тия хора им става гадно когато подслушваните разберат, какви ги вършат? Баси труда, да слухтиш хората.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да бе, да, ръката и сърцето ...
6
4
 
6
 
! Отговори
do bob преди 10 години
Bob li si ili ЦСБОП....abe 4eti, mamino milicioner4e ! Predi KGB e imalo Mata Hari , i ne samo! Malko za tvoyata obshta kultura- ot bludnicata Raaf (po bibliata), ta do nashi dni.
5
52
 
15
 
! Отговори
Боб преди 10 години
Тази така наречена шпионка е шпионирала с оная си работа. Този начин на шпиониране е усвоен от КГБ доста отдавна. А този, който съсипа труда на толкова хора ще има да виси по летищата до второ пришествие. И пак повтарям - кой се страхува от подслушване - този, който върши нередни неща, независимо от какво естество са те, дори да вземем най- дребното нещо - изневярата например.
4
8
 
29
 
! Отговори
Бъреков преди 10 години
Анчето е девствена.Казвам ви това с риск за живота ми.