Поне 12 са загинали при стрелбата в базата в САЩ

Полицията издирва още двама стрелци от Нейви Ярд
Обновена: 17 сеп 2013 08:39 | 16 сеп 2013 22:00,
41
Поне 12 са загинали при стрелбата в базата в САЩ
Снимка: Reuters

Полицията съобщи,че най-малко 12 души са убити при стрелбата в строго охранявана военна база в сърцето на американската столица, предаде Асошиейтед прес. Един стрелец е убит.

Началникът на полицията на Федерален окръг Колумбия Кати Ланиер заяви на пресконференция, че хората трябва да стоят по домовете си и далеч от Нейви Ярд, докато властите издирват двама други заподозрени. Полицията издирва двама други въоръжени мъже с огнестрелно оръжие, с облекло във военен стил. По думите й няма данни за възможен мотив засега, пише БТА.

Президентът на САЩ Барак Обама скърби за жертвите от поредната масова стрелба в САЩ, отнела живота на американски патриоти, предаде Асошиейтед прес.

Обама обеща, че "който и да е извършил този подъл страхлив акт," от него ще бъде потърсена отговорност.
Той заяви, че жертвите са "храбри американци", които са съзнавали рисковете на военната служба зад граница, но не биха очаквали такова "невъобразимо насилие" у дома.

Както Dnes.bg вече писа инцидентът е станал около 08.20 часа местно време, когато в базата е започнала стрелбата. Единият от нападателите е убит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: САЩСтрлеба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Родопите преди 10 години
Добре че не обвиниха мюсюлманите или Иран, че стои зад този наистина чудовищен акт
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега ако не ги искарат сирийци пък на. Само да навържат малко факти и ще си имат повод за нападение :(
33
2
 
1
 
! Отговори
nerez преди 10 години
До 19Адмирации за изказването...... Удар в десяткатаИначе за теб мисля че си вреден комунист. Ако вие комунистите и псевдодемократите не съществувахте ,светът щеше да е доста по добро място
32
7
 
2
 
! Отговори
kaspar_garov преди 10 години
До Отвратенамного точно малката, понеже охлювите в българия не могат да се оправят ще им стане голям кеф нещо да се случи в америка. болна психика и жалки хора, изключителна слабост която не може да се компенсира с нищо.
31
4
 
2
 
! Отговори
Избягал преди 10 години
Поздрав за " отвратена" от USA. Права се , но те не са виновни!
30
1
 
1
 
! Отговори
KIKO преди 10 години
PULEN-SABBOTAJ........iz udzadze()
29
2
 
7
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Би било добре и ние да гръмнем някоя Ложа? Но евреи могат да се убиват и без шумотевица, така, че да не го и обявяват по медиите - все едно нищо няма.
28
12
 
10
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Ей, Отвратената ...явно на теб ти харесва хамерикански войници и самолети с бомби да унищожават майки и деца от Ирак, Афганистан и Либия??? Аз който нямам нищо общо с тези държави искам ей такива *** като теб наръгани на кол! Не, първо изнасилена от бащите на няколко убити от хамерикански ракети деца в тези държави и после да си забучена на кола!
27
7
 
12
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 31Много сирийски граждани в Сирия, желаят и се НАДЯВАТ да не им разрушат хамерикански ракети техните домове. Но това не зависи от тяхното желание...мадам!
26
18
 
17
 
! Отговори
Отвратена преди 10 години
Явно мнозинството от коментиращите чакат да се случи някое нещастие в Щатите, за да им се повдигне жалкото самочувствие и да се почувстват щастливи. Обаче единственото нещо, за което не са наясно е, че ще си останат жалки и нещастни, защото не могат да са други, а това си зависи само от тях.
25
19
 
15
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
само мога да ви кажа, че ако америка я няма, света ще стане страшно място за живеене
24
7
 
21
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
"Президентът на САЩ Барак Обама скърби за жертвите от поредната масова стрелба в САЩ, отнела живота на американски ПАТРИОТИ, предаде Асошиейтед прес."Откога наемните военни хамерикански убийци се превърнаха в Патриоти?Може би докато избиват майките и децата в Ирак, Афганистан и Либия се превръщат в такива.
23
14
 
21
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Изродената нация почна да се самоизбива, браво!
22
2
 
5
 
! Отговори
съдията преди 10 години
до прокурораСмок я обясни как се изперква с 10мг валиум ?
21
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
само болните ви *** душици може да се радват на подобна новина, опомнете се - неотдавна имаше атентат и на наша територия
20
7
 
3
 
! Отговори
huki/parisien преди 10 години
OTVORENI...PODSIGUTENI..AMERIKANSKI SUBEKTI..I TOVA LI E AMERIKA....SMYAH..MNOGO SMYAH! 13 UBITI V KAPITALA! PUTIN...EMI TE SAMI SHTE SI SLOJAT KRASTA
19
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А, сега ще арестуват няколко чалмалюги, които ще окажат съпротива и ще бъдат разстреляни и пак Хисбула виновни!(((
18
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** то за какво им е цял мозък, повечето работят с по два центъра- ПАРИ и СЕКС, горе- долу две лъжици мозък са им достатъчни. Има кой да мисли за всичко- 4ifo мисли за всичко и за всички!)))
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не, искат да прокарат нов закон за вътрешна подсигуреност.Ако работиш за правителството да ти изгребът половината мозък и да запълнят с чипове и процесори. Ха си понечил да ги предадеш или застреляш и аста ла виста бейбе!))))))))
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гурчо, ти ли изяде буквата б и сега злодействаш над форума?