Снегът в Ню Йорк оставя учениците вкъщи, театрите затвориха

Издадени са забрани за пътуване, отменени са полети
Обновена: 27 яну 2015 16:58 | 27 яну 2015 08:27,
18
Снегът в Ню Йорк оставя учениците вкъщи, театрите затвориха
Снимка: Reuters

Забрани за пътувания бяха издадени в няколко гъсто населени североизточни щата на САЩ, вкл. в метрополията Ню Йорк, заради снежните бури и очаквани снеговалежи от 60 до 90 см, предадоха осведомителните агенции.

До вчера следобед в Ню Йорк бе натрупал 10 см сняг, който продължи да вали. Повечето училища в града вчера бяха отворени, но днес се очаква децата да си останат у дома. Някои кампании са дали отпуск за днес на персонала си. Заради бурята театрите по Бродуей бяха затворени и 27 пиеси и мюзикъла не бяха играни.

Още по темата
В Пенсилвания вчера сутринта бе измерена снежна покривка с дебелина 20 см. Метеоролози предупреждават, че фронтът върви на североизток и ще засегне и Бостън. Извънредно положение е обявено в Ню Джърси, Кънектикът, Масачусетс и части на щата Ню Йорк.

Въведени бяха ограничени на движението на метрото в Ню Йорк,Джърси сити и Бостън. Намален е броят на влаковете "Амтрак"  между Вашингтон и Бостън; автобусната компания "Грейхаунд" също съкрати курсовете из североизточните щати.

"Делта еърлайнс" отмени вчера около 730 свои полета, а "Юнайтед еърлайнс" обяви, че отменя всички днешни полети от  летище "Нюарк" в Ню Джърси, както и от Ню Йорк, Бостън и Филаделфия. Подобни мерки за днес обявиха също "Американ еърлайнс", "Ю Ес еъруейс" и други авиопревозвачи.

/БТА/

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Гледайте още видео материали от "Свят" на bgonair.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Ню ЙоркснягBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като паднат визите за USA, тогава ще се трогна какви зими има там.Иначе не ми дреме.Тука като има наводнения, те да не да подскачат
14
1
 
1
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
Мноо важно66108
13
6
 
3
 
! Отговори
Хахото преди 9 години
Цял свят се интересува от подобни новини: пожари в Австралия, земетресения в Япония, наводнения в Индонезия, сняг или торнадо в САЩ, сваличище във Филипините и т.нат. Само българинът не го интересува това и съзира веднага конспирации. Разликата е, драги ми драскчи, е че преди сте чели за снега и жегата САМО в СССР! Сега четете за всичко и за всички (изброените горе). Но явно в България наистина си ви трябва див комунизъм - на такова сте си свикнали и няма оправия за вас!
12
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди години подобни сводки се печатаха в "Работническо Дело" и "Отечествен Фронт", когато в Русия вилнееше зима и Москва я затрупваше снежна покривка. Сега пък Ню Йорк. Чудя се, дали от уважаемата редакция си мислят, че на всички тук им пука каква зима има в Ню Йорк и Вашингтон?
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ау-у-у-у цели 10 см сняг..... и живота там спря.
10
1
 
8
 
! Отговори
:) преди 9 години
... е там никой ли не кара Шкода ;)
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
затворили театрите, ние при такъв сняг трябва да затворим бутафорната ни псевдодържавица
8
1
 
14
 
! Отговори
Фасцениран преди 9 години
Да идем хванаити за ръце пред Америчката Амбасада да скандираме "България е с вас!"Уи шел ребилд!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
IZGORIAHA MI BILETITE ZA TEATAR--ZA SNEGA E VINOVEN PUTIN.
6
2
 
31
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Преди време ни облъчваха с обстановката в СССР.сега с тази в САЩ.Какво ми дреме за поредните " приятели".Тия незнаят че съществуваме а ние трябва да им съчувстваме.
5
2
 
24
 
! Отговори
А да Ви питам преди 9 години
Как се пише журналисте: 1. в къщиили 2. ВКЪЩИП.П.С каква ли оценка е завършил журналистика???????????????????????
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много слаби американци, я виж у русия и снего им е снег, по силен от америкаскию!
3
2
 
9
 
! Отговори
Уууут дей снимката? преди 9 години
Чиии то и у назе е така: Иидиния съ пудпира на лУпатата и кумандва, а другия бачка.Нещо много бързо са прифанали от българете у америчко.
2
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** и тия ли имат театри, а аз си мисмех, че само у русия и тука! как ли им издържа бюджета на тия - 27 постановки на ден!? с директори като морфоф!?
1
6
 
42
 
! Отговори
zeus преди 9 години
То тази сутрин имах повече сняг на колата, отколкото на тази на снимката. Американците много са се изнежили напоследък, иначе тръгнали да се пънат да воюват с руснаците. То само руската зима ще им е достатъчна да бият отбой :)