Заподозреният за убийството на професор в САЩ се е самоубил

Предполага се, че е застрелял другия преподавател в кабинета му
15 сеп 2015 10:56, Елка Василева
3
Заподозреният за убийството на професор в САЩ се е самоубил
Снимка: БТА

Мъжът, заподозрян за убийството на преподавател по история в американския щат Мисисипи, е починал, след като се е прострелял, съобщи ДПА, позовавайки се на американски медии.

Предполага се, че Шанън Лам е застрелял вчера Етън Шмит в кабинета му в щатския университет Делта, съобщи телевизия "Ен Би Си Нюз", цитирайки началника на полицията в град Кливланд, Чарлз Бингъм. Лам също бил преподавател в университета, посочва телевизията.

Още по темата

След стрелбата университетският комплекс беше отцепен, а на студентите и преподавателите бе наредено да останат вътре, каза Бингъм.

Той отказа да даде повече информация за преподавателската позиция на Лам или във връзка с Шмит, за когото се знае само, че е 45-годишен.

Властите подозират, че има връзка между стрелбата в университета и застреляна жена в град Готие, на около 500 км от Кливланд, в южната част на щата. Бингъм отказа да коментира възможната връзка.

Полицията в Готие потвърди, че Лам е заподозрян за убийството там, посочва щатският в. "Сън хералд". Според вестника Лам съобщил за смъртта на жената по телефона.

На уебсайта на университета в Кливланд се казва, че Лам е географ и координатор на обучението по обществени науки. Той е получил бакалавърска, магистърска и докторска степен в университета Делта.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
кочо преди 8 години
Краварите ще се самодовършат както са я подкарали.