"Америка е велика! Тръмп е отвратителен!"

Претендентът за Белия дом стана жертва на въздушен протест
Обновена: 2 яну 2016 07:49 | 2 яну 2016 07:45, Камелия Цветанова
81
"Америка е велика! Тръмп е отвратителен!"
Снимка: Reuters

Пет самолета преминаха в небето при годишния парад на розите в американския град Пасадина, като изписаха послания, включващи "Америка е велика! Тръмп е отвратителен. Всеки, само не Тръмп, САЩ", предаде Ройтерс.

Телевизия Си Би Ес съобщи, че зад въздушния протест срещу републиканския претендент за Белия дом Доналд Тръмп стои бизнесменът от Алабама Стан Пейт.

Пейт каза в интервю за Си Би Ес, че според него Тръмп е жалък и че "това е само началото".

Пейт заяви, че е платил за насочени срещу милиардера послания на неотдавнашни турнири по американски футбол.

Според Си Би Ес бизнесменът от Алабама, който също като Тръмп е строителен предприемач, е правил дарения за кандидати на демократите и републиканците в миналото.

При сегашната кампания за вътрешнопартийните гласувания, които трябва да определят кандидатите за президентските избори в САЩ през ноември, Пейт е дарявал средства за републиканеца Марко Рубио.

Протестната проява съвпадна с края на парада, който привлече над половин милион посетители в Пасадина, щата Калифорния.

Той се проведе при засилени мерки за сигурност, предприети след нападението в близкия град Сан Бернардино миналия месец.

Самолетите кръжаха почти час след края на парада, а много от зрителите се опитаха да снимат с мобилните си телефони и да споделят в социалните медии написаното в небето, което включваше послания като "Тръмп е заблуден" и "Тръмп е фашистки диктатор". /БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тамошните "умни и красиви" се познават по общия белег - нямат какво да кажат по същество, но искат да го кажат по най-оригиналния и бляскав начин.
21
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е лесно да разбереш вече кои са лошите и добрите по света. Моят принцип е, мразените от Америка са на страната на истината и правото, хората с човешки качества. Всеки който Америка обича и хвали е продажник и мошеник. Осавям примерите на вас, те са много.
20
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На американскот кафе вече му викат "кафе ОБАМА" защото е черно и слабовто
19
4
 
36
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
Маските падат. Хората не са *** и виждат организираната камапания против Тръмп. Организирана от тези с наистина многото пари. Тези, които никой не трябва да назовава, но си имат един куп верни НПО-***. Ако бях американец щах за Тръмп да гласувам.
18
0
 
33
 
! Отговори
Иди Амин преди 8 години
Единственият кандидат, който не виси на конците на своите спонсори, който иска да върне производството обратно в Америка и който казва нещата в прав текст. Всички останали републикански кандидати го мразят, защото техните програми предлагат само безкрайна война срещу реални и мними врагове. Демократите пък се страхуват от него, защото и двете камари на Конгреса са с републиканско мнозинство, и ако той стане президент, ще прави каквото си иска. Та, не се чудете защо.
17
0
 
14
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
"Да направим Америка велика отново!"-това е девизът на Тръмп.Защото Америка ВЕЧЕ не е велика!Тая и още много други истини бяха публично оповестени от него,нещо,което никой досега не е посмялда направи.Само че с истини избори не се печелят...Интересно,защо русофилите са " фенове" на Тръмп?Та ако той стане президент ще е много по-опасен за Русия,отколкото беззъбите му конкуренти!Изперкалата бабичка ли ще изплаши Путин или наследствено обременения Буш?Да не говорим заостаналите-без никакъв опит в
16
2
 
19
 
! Отговори
Ами преди 8 години
Американците, ако имаха възможност, щяха да изберат Владимир Путин за президент на САЩ. С ОГРОМНО И ПОДАВЛЯВАЩО МНОЗИНСТВО.
15
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Америка е отвратителна! Тръмп кавъвто ще да е!
14
3
 
17
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
След време ще излезе че е бил прав,но ще бъде късно.Краварите си мислят че като имат ЦРУ и ФБР няма нещо да ги натресе,като французите.
13
15
 
5
 
! Отговори
До 20 преди 8 години
Сънищата на един комунист...пиещ еятина водка, ядящ борж...с 8клас завършен.
12
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От написаното става ясно че сегашната власт в щатите е изпадлав паника и е почна да проявява истерични пристъпи!
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом чичо Сам е впрегнал и нашите зелени *** $ тип, явно мнго се е притеснил от Тръмп!
10
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лош PR ама PR!То Тръмп все го плюят попонентите, а той все добавя проценти одобрение...
9
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще разочаровам мурзилажа малко, няма да е Тръмп, макар че се "разбират" добре с Ботокса...
8
2
 
33
 
! Отговори
:-D преди 8 години
Цирк.Щом противниците на Доню Тръмп са такива циркаджии, ако бях американец,ама не имигрант от Лат. Америка или Бл. изток, бих гласувал за Доню.
7
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
PEZIDENTA NA USA RESHI GLAVNIAT PROBLEM NA USA I SVETA.S EDIN ZAMAH UNISHTOGI MUSSLITATA.SEGA NA DNEVEN RED E EDNA GOLIAMA DARGAVA,KOIATO ILI SHTE SLUSHA,ILI SHTE GIVEE V KAMENNIA VEK.SVETA POVYARVA OTNOVO NA USA.
6
4
 
30
 
! Отговори
кочо преди 8 години
Да живеят краварите!Те са велики.......***........! Ходих при тях и това видях !Краварска му работа,ама ние сме по-зле,защото си имаме и предатели!
5
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тръмп или някой от подръжниците му направили ли са нещо срещу когото и да било от другите кандидати в кампанията за избор на президент? Не! Кои са отвратителните - тези, които уважават другите и не плюят по тях или тези, които се опитват да провокират и "маскарят" неудобните за тях хора? Тръмп показа, че уважава старите ценности, с които Америка е станала известна, а не новите тoлeрaстки умотворения на останалите. Ама да се казва истината не е политически изгодно, нали?
4
1
 
22
 
! Отговори
Тлъб преди 8 години
Ахааа ето как правели кемтрейлс в небето а не искат да си признаят
3
7
 
43
 
! Отговори
Боян Колев преди 8 години
Америка е отвратителна, Тръмп е велик !!!