US армията стана за смях, джиповете й... полетяха!

Те бяха изхвърлени от транспортни самолети, парашутите се отвързали
23 апр 2016 18:56,
463
US армията стана за смях, джиповете й... полетяха!
Снимка: Youtube

Армията на САЩ се изложи по нелеп начин - загуби три военни джипа, които буквално бяха изхвърлени от транспортни самолети на земята.

Инцидентът стана по време на учение на американски военни в Хоенфелс, Германия, уточнява bTV. Видеозапис на гафа се превърна в хит за социалните мрежи.

Упражненията на 173-та Военновъздушна бригада включват спускането с парашути на 150 единици екипировка, натоварена на самолети C-130. По неизвестна причина три от парашутите се отвързват от оборудването, което трябва да доставят на земята.

Резултатът: Летящи от небето и разбиващи се в земята военни джипове "Хъмви"!

За щастие при инцидента няма пострадали.

Армията обяви, че е започнала разследване на куриозната ситуация и увери, че пакетите са били многократно проверени преди началото на маневрите, така че не може да се спекулира предварително за възможните причини.

Цената на един от специализираните автомобили "Хъмви", които са въведени в армията в средата на 80-те години, стига до 200 хил. долара. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


463
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
3
 
30
 
! Отговори
Мада фака преди 8 години
Айде ся да се изтъпани оня Офшорко и да каже че това е част отхибридната война и злите руснаци за отвързали парашутите накраварските консерви . Eгати и башибозука натовски. Направо се търкалям от смях.
106
2
 
13
 
! Отговори
US Генерал преди 8 години
В нашата армия такова нещо не може да се случи. Това е инсинуация. Случката е в руската армия. Само там може да се случи такова нещо.
105
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гении
104
4
 
11
 
! Отговори
ГОЛАТА ИСТИНА преди 8 години
Краварите са богати ,бе....имат джипове за каране и..... за мятане от въздуха....ЛОШОТО Е ..ЧЕ------ ВИЕ СТЕ ВЪЗДУХАРИТЕ...!НЕМАТЕ ПАРИ----- И ГАЩИТЕ ДА СИ ХВЪРЛИТЕ , НЕМА КОЙ ДА ВИ ЗАБЕЛЕЖИ!
103
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се притеснявайте. Всичко е по план, Просто това е било част от учението - прицелно джипомятане.
102
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
онзи ден някой тук се базикаше, че ще валят хъмвита от небето. непомня в какъв контекст, но позна ;)
101
1
 
9
 
! Отговори
Муамугокур Катодафи преди 8 години
До Shopp"Така че САЩ действат в полза на целия свят."Особено ползата за Европа е огромна - след Либия и Сирия неколко милиона ползи щурмуват гранизите на ЕС и носят благодат - полза връз полза! Ама за такива като тебе гуйеда може и да носят полза - то на сдухания мозък ползите са неведоми
100
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ги ли чувате как се кефят.За тях това е развлвчение.Като спретнат още една,две войни и съберат малко повече пари това нещо ще се преврати в национално развлечение.
99
36
 
13
 
! Отговори
ГОЛЯМ ПРАЗ!!! преди 8 години
ТЕ РУСКИТЕ САМОЛЕТИ ПАДАТ ВСЕКИ ДЕН КАТО КРУШИ......АМА , СЕ СМЕЕМ ЗА ТРИ ДЖИПА НА АМЕРИКАНОТО.....ПАДНАЛИ ОТ ПОВРЕДЕН ЛЮК.ЗА ПОДВОДНИЦИТЕ .....ДА НЕ ГОВОРИМ !МИР НА ПРАХА ИМ...!ДА ВИ ПРИПОМНЯ:РУСКИТЕ ОФИЦЕРИ НА 9.09.44г. ДОЙДОХА С АМЕРИКАНСКИ ДЖИПОВЕ "ВИЛЛИС"/.....които и днес ги търсят на пазара.../ДА СТЕ ЧУЛИ НЕКОЙ ДА ТЪРСИ ЗАЗ , УАЗ., или .....ГАЗ-ТЕКЕЗЕСАРКА..ха,ха,хаааааааа.??!!
98
7
 
24
 
! Отговори
истината преди 8 години
US армията стана за смях!
97
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американците могат да воюват само срещу племена и аборигени.
96
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Американците страшно много се заблуждават като си мислят че имат някакъв шанс. Десетилетия промиваха мозъка на децата с разни екшъни и колкйо са велики а на практика са пълни смешници.
95
0
 
6
 
! Отговори
обективен преди 8 години
До Шоп, Югославия я бомбардираха по времето на Елцин още, Ирак- малко след това. В Либия руснаците прецениха, че няма смисъл да се намесват! Сирия, обаче е друга бира! Не че в Либия американците като убиха Кадафи, постигнаха нещо, ама това е отделен въпрос! Впрочем със или без руска намеса от конфликтите в Либия и Сирия, бежанците, като процент от населението на съответната държава, са приблизително равни!
94
15
 
6
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
До ShoppАрмата се готви за парада на 09.05 в Москва. За целта в съседните улици са дислоцирани няколко десетки трактора "Кировец" които да го теглят ако се случй поредния гаф.
93
2
 
7
 
! Отговори
обективен преди 8 години
"ГРОЗНИ Е ИЗРАВНЕН СЪС ЗЕМЯТА"- Да бе, сигурно, сега ще кажеш, че е бил като Хирошима, а може би и по-зле! Грозни беше като някой сирийски град днес- примерно Алепо или Хомс. При пълномащабна война- това е нормално! За твое сведение не само въздушните бомбандировки нанасят щети по сградите! А в Сърбия, освен въздушни бомбандировки, други бойни действия нямаше! Сега кажи какво да напиша в гугъла, че да видя как Грозни изглежда като Хирошима след бомбите!
92
8
 
4
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
До брейА аз питам как така съотношението на свалени МиГ/Су-и Ф15 е 100:0!?!?!?!?!?!?!?!?!!?
91
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А с "Курск" ко стана?
90
15
 
5
 
! Отговори
руска сволоч преди 8 години
Добре, че стана тоя инцидент, за да може русские *** да се разсеят от собствената си мизерия.
89
1
 
3
 
! Отговори
тролгеносен преди 8 години
Хааааааааааааааааааааааахахахахахахх! Аз давам примерна тема да "заклеймим хамериканците" а руските *** ми шлякат минуси!!!! Уууууууууууууууужжжжжжжжааааааааааассс!! Хаааааааааааааааааааааааааахахахахах!
88
1
 
6
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Руското заглавие на клипа кефи:"Бракуване на "Хамър"-и по въздушо-десантен метод"Падането на една машина нямаше да направи впечатление на никого.Обаче три наведнъж говори за системен проблем.Както на португалския плаж-ако беше затънал само един "Хамър",нямаше и да разберем.Добре че нашите десантчици отказаха да скачат с парашутите-менте,доставени с корупционна сделка!Колкото са малко,съвсем щяха да се изгубят!Май в американската армия също пипат и то яко,с милиарди....