Последен зов за помощ: Мамо, той идва! Ще умра!

30-годишният Еди Джъстис е един от загиналите от клуба в Орландо
13 юни 2016 19:30,
94
Последен зов за помощ: Мамо, той идва! Ще умра!
Снимка: YouTube

30-годишният Еди Джъстис изпратил серия ужасяващи съобщения на майка си от тоалетната на клуба в Орландо, където бил затворен като заложник заедно с още няколко човека, информира BBC.

В гей клуб "Пулс" 29-годишният Омар Матийн уби 50 души и рани 53-ма.

Още по темата

Мамо, обичам те! Това е текстът на първото съобщение, което майката Мина получава от сина си в 2:06 през нощта. Следват серия от SMS-и, всяко по-ужасяващо от предишното: "В клуба има стрелба", "Заложник съм в тоалетната", "Звънни в полицията".

Мина веднага започва да пише на момчето си, но Еди дълго време не отговаря. Звъни на мобилния му, отново без успех. В 02:39 той най-сетне пише: "Той идва. Ще умра."

След като вече е уведомила полицията Мина пита Еди в коя тоалетна точно се намира и дали някой е ранен. "Да, много са", отговаря младият мъж. След това го пита дали стрелецът е в тоалетната при тях. В 2:50 получава отговор: "Той е страшилище".

Следващите часове Мина Джъстис прекарва в специалната зона за близки на пострадалите от клуб "Пулс". Лошото предчувствие не я напуска през цялото време.

В ранните часове в понеделник полицията й съобщава, че синът й Еди е мъртъв.

Между ужаса и отчаяната надежда живеят в последното денонощие десетки семейства в Орландо. Те все още не знаят каква е съдбата на близките им. Досега полицията съобщи имената едва на 15 от жертвите, които са били идентифицирани.

В клуба е имало близо 300 души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
13
 
59
 
! Отговори
Пъзел преди 7 години
Най вероятно така са плакали и викали съвсем малки деца в Сърбия докато нато ги бобмардираше...ама за тях и дума не се обелва!Най веротно така са плакали и много хора по света където американците са отишли да ги "демократизират" !
39
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво казва американското БХКАми афганистанското
38
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДОКАТО ИЗВЕРГА МАСОВ УБИЕЦ ПУТИН Е ЖИВ НЯМА КАК ДА ИМА МИР НИТО В СИРИЯ НИТО В ИРАК НИТО В УКРАЙНА!!!!!!!!!!ИД ПОВЕЧЕТО СА ТАКИВА КОИТО СЕ БОРЯТ С РЕЖИМА НА ПУТИН В СИРИЯ!!!!!!РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ РЕАЛНО УБИ И ТЕЗИ И ОНЕЗИ ДЕТО ПУКНАХА В БРЮКСЕЛ ПРИ АТЕНТАТИТЕ ТАМ! ПЛЮС И ТЕЗИ ВЪВ ФРАНЦИЯ ПРИ АТЕНТАТИТЕ!!
37
15
 
11
 
! Отговори
Божо преди 7 години
Гледах стари снимки на загиналите хора !!!Не знам що за гей клуб е това, обаче сред загиналите има повече от десет дечица под 10 години !!!!! Спрете с изродските словоблудства !!! Загинали са човешки същества !!!
36
31
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ Е ВИНОВНО ЗАЩОТО ТО ОСТАВИ КАСАПИНА ПУТИН НА ВЛАСТ!!!БЕЗ ПУТИН ОТДАВНА ДА Е ПУКНАЛ БАШАР АСАД И СИРИЯ ДА Е ОМИРОТВОРЕНА А ИД НЯМАШЕ И ДА Я ИМА ТАКА КАКТО СЕ ПОЯВИ ДА Е ИЗЧЕЗНАЛА!!!НО САЩ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В СИРИЯ ЗАРАДИ ПУТИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АКО РУСНАЦИТЕ НЕ БЯХА ОСВОБОДИЛИ БЪЛГАРИЯ СЕГА ЩЯХ ДА ГИ ПРОКЪЛНА ВСИЧКИТЕ ПРОСТО ИМАТ КЪСМЕТ!!!!!!!!!!!!
35
9
 
22
 
! Отговори
Д.Тръмп преди 7 години
Хиляди литри семе ще останат неизпити!!!Иначе електората на Килъри намаля с 50 нивясти игриви..
34
27
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПУТИН ОСТАВИ НА ВЛАСТ БАШАР АСАД ОТ КОЕТО СЕ ПОЯВИ ИД ДА СЕ БОРИ С НЕГО И ПИОНКАТА МУ БАШАР АСАД!!!!!!!!!!!!!ТОЗИ Е СИМПАТИЗИРАЛ НА ИД!! ДАЛИ ЩЕ ГРЪМНЕ НЯКОЕ ЛЕТИЩЕ ИЛИ КОНЦЕРТНА ЗАЛА ИЛИ ДИСКОТЕКА ВСЕ ТАЯ!!!!!ЗЛОТО СИ ИМА ИМЕ И ТО Е ПУТИН НАЙ-ГОЛЕМИЯ АНТИХРИСТ ИЗБИВАЩ ХРИСТИЯНИТЕ В УКРАЙНА И ДАВАЩ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НА РАДИКАЛНИТЕ ИСЛЯМИСТИ В ИРАН!!!!!!!!!
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На екрана на телефона на снимката - ако това е английски език, то аз съм Далай Лама !!! I'm tell, I'm bathroom"... някой да го преведе ама веднага. Следва They say stay them is...Дори китаец с Гуугъл Транслейт ще изфабрикува по-смислено нещо....
32
9
 
21
 
! Отговори
Горскио преди 7 години
50 човека убил 1 по 1... Ако бяха му скочили отгоре - най-много 10 да очисти... Бъзливи меки китки!!!
31
11
 
7
 
! Отговори
Zezka преди 7 години
До АнонименТолкова злоба чета по Интернет. Уморително е. Жалко.
30
16
 
33
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Като чета някои коментари направо не искам да повярвам че има толкова гадни ,злобни хора. Какво значение има дали са хомо или хетеро. Все пак са човешки сьщества. Не отдавна стрляха по концерт в Париж и кафенета. Прдеди това по почиващи на плажа в Тунис. Сега в геи клуб. Следващите може да сте вие на никои футболен мач. Така че проявете малко уважение кьм мьртвите загинали по такьв нелеп начин от рьката на някакав ненормалник сьс слаба психика.
29
2
 
4
 
! Отговори
Духаст селинджъри преди 7 години
Напоследък е на мода да се снима докато бият някой ,а не да му се помогне ,та Крайно време беше да прочетем и такава новина , само не разбирам защо не е направил едно видео-обаждане , и така майка му да го види на "живо"----- КЪДЕ останаха ония велики предсмъртни изказвания , и къде останаха геройските постъпки - I will back -Ала-бала...
28
0
 
3
 
! Отговори
до Анонимен преди 7 години
Е, колега, ами това е целта на тероризма - да всява страх и несигурност в обществото!Целта на терористите са обществените обекти кафета, дискотеки, хотели, концерти, шопинг центрове, гари, летища и т.н. и т. н.Виж, ако беше гръмнал някой политик, то гражданското общество ,в благодарност можеше да издигне паметник на терориста, а не но политика!))))
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Сирия подобно нещо случва всяка седмица.
26
3
 
16
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 7 години
НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ ТОВА Е АМЕРИКА,ТЯ ПРОВЕЖДА ГЕНОЦИТ В ЦЯЛ СВЯТ.
25
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой родител не възпитава детето си да е "обратно". Няма застраховани....Чайковски, Оскар Уайлд, Фреди Меркюри и пр.пр.....какво от това, че са били такива.....това, което са оставили е безценно, ние му се възхищаваме и наслаждаваме до ден днешен....Толкова злоба в някои коментари....
24
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Неможе да става сравнение между гей и убиец. Убиеца както днес взема живота на гкйове така утре ще вземе живота на майки с деца само за това че не са като него.Ако се раждаш на този свят за да убиеш някой, за това че не е като теб е по-добре да не се родиш.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се бе случило БГ щяха да ни закрият като държава. Какво прави Бхк и всички Хелзинкски комитети от всички земни кълбета.
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво постига тази новина освен да сее страх и несигурност?
21
3
 
6
 
! Отговори
цел1ят ра3ка3 преди 7 години
3ву4и кат0 режис1ран в студи0то на Дж0н Кел1