Робърт де Ниро нарече Тръмп "идиот, свиня, скапан актьор"

Шварценегер и Кондолиза Райс поискаха той да се оттегли
Обновена: 9 окт 2016 10:33 | 9 окт 2016 10:30, Петя Славова
172
Робърт де Ниро нарече Тръмп "идиот, свиня, скапан актьор"
Снимка: Reuters

Американският актьор Робърт де Ниро заля с критики републиканския кандидат за президент Доналд Тръмп, пише в. "Фигаро".

"Доналд Тръмп е жалък, той е куче, свиня, мошеник, скапан актьор, противен тип, който не знае за какво говори, който не проучва темите, по които говори, на когото не му пука за нищо, който не плаща данъците си", това каза актьорът по адрес на Тръмп в програма на телевизия Фокс нюз.

Още по темата

"Това е един идиот. Но всъщност Колин Пауъл го каза най-добре: Тръмп е национално бедствие. Той е срам за нашата страна", допълни Де Ниро, цитиран от БТА.

 

"Страшно съм ядосан на нашата страна, че тя е стигнала дотук да постави този идиот и този кретен там, където е днес. Той казва, че би искал да забие един на хората? Е добре, аз пък искам да му забия един в муцуната. Такъв тип смешници ли искаме за президент. Не мисля, че е така. Притеснява ме посоката, по която е потеглила тази страна и съм много обезпокоен, че с някои като Тръмп ще вървим в лоша посока. Ако се интересувате от вашето бъдеще, гласувайте", допълни актьорът.

Това пламенно антиТръмп изказване е направено в момент, в който милиардерът е подложен на критики заради скандални и вулгарни изказвания за жените.

Вчера американската телевизия Си Ен Ен публикува фрагменти от различни интервюта на Тръмп, в които той показва неуважение към жените, предаде ТАСС.

В единия фрагмент Тръмп говори за телосложението на дъщеря си Иванка, а в други за личния си живот със съпругата си Мелания. В трети говори за готовността си да започва романтични отношения с доста по-млади момичета.

В четвърти фрагмент той говори за изневярата като обичайно явление и детайлно описва външността на други жени. В редица случаи не е ясно дали Тръмп говори сериозно или се шегува.

Скандалът бе коментиран и от бивишия американски държавен секретар Кондолиза Райс. "Достатъчно! Доналд Тръмп не бива да става президент. Той трябва да се оттегли!", написа тя във Facebook.

"Като републиканка, се надявам да подкрепя някой, който има достойнството и позицията да претендира за най-висшия пост в най-великата демокрация на земята", допълни Райс.

Подобен призив отправи и бившият губернатор на щата Калифорния Арнолд Шварценегер, предадоха ТАСС и ДПА. Той каза, че оттегля подкрепата си за Тръмп.

"Искам да припомня на моите колеги от Републиканската партия, че не само е приемливо да изберат страната пред партията, но това е и тяхно задължение", каза Шварценегер и призова републиканците да оттеглят подкрепата си от републиканския кандидат за президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Роби, как върви белото ? Шофьорите на такси как го дават ?
60
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Според ушaнките, палячото на Путин е по-велик от Робърт де Ниро. Тия хора напълно са изгубили връзка с кораба майка."Корабът майка до Брелин, корабът-майка до Берлин, състоянието на Де Ниро е 185 милиона, състоянието на Тръмп е 5 милиарда. Според теб кой е по-успял?
59
1
 
6
 
! Отговори
мигрант преди 7 години
Има поговорка: Простотията ходи м/у хората Очевадно този регион е загубил Европейската си идентичност
58
11
 
3
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Според ушaнките, палячото на Путин е по-велик от Робърт де Ниро. Тия хора напълно са изгубили връзка с кораба майка.
57
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мозъкът му тотално се е изпържил от системните злоупотреби с кокаин и халюциногенни.
56
8
 
12
 
! Отговори
Скапан холивуд преди 7 години
До 89 SpaceX Байо, когато до преди повече от 27г. сме били нацията на 3-то място в света по образованост и интелект, когато сме били единствената страна в света произвеждаща калкулатори, когато сме били енергийната сила на Балканите и не само... Когато всичката храна беше био и нямаше ГМО, когато образованието беше безплатно и на изключително високо ниво, както и здравеопазването и т.н. да не изброявам, та тогава драги нямам нищо против да съм под чийто и да било ботуш...
55
4
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
А, Робърт де Ниро е един слуга на Системата !Сред актьорите има такива, които са постигнали своята популярност само и единствено заради качествата си.Има и такива като Арнолд Шварценегер и Робърт де Ниро, които са продукт и верни слуги на Системата.Те винаги са на "правилната" страна и никога срещу властта.Те не са бунтари. За всички мислещи хора отдавна е ясно, че за президент на най-НЕдемократичната държава в света САЩ ще бъде НАЗНАЧЕНА Хилъри Клинтън.
54
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз защо видеото е черно-бяло? Холивуд е решил да изтупа от прахта старият му образ от киното ли?
53
5
 
22
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Много ми падна Де Ниро в очите,явно е просто пионка на мошетата в холивуд!
52
3
 
12
 
! Отговори
Pin преди 7 години
Току що гледахте най-високо бюджетния филм, продукция на "20th century jewish fox ". В главната роля Роберт де Ниро.
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мненията на Де Ниро имат стойност само когато са свързани с Холивуд и филми. Не е стълб на демокрацията и влиятелен политик, врял и кипял в областта за да ме занимавате с глупостите му.
50
3
 
9
 
! Отговори
Скапан холивуд преди 7 години
До 65 SpaceXТи да не си поклонник на мутрата - той така гони българите навън, като не им изнася тук?!Не аз трябва да бягам - аз съм си у дома, американския ботуш и лоби трябва да се махнат от тук, а проводника им ,банкянската мутра, трябва да изгние в килия без прозорци...Ама... ти като гледам си продукт на всичко случващо се в Б-я и няма как да осмислиш за какво ти говоря...
49
1
 
4
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Арнолд става за президент ама не е роден в Америка...иначе е олицетворение на американската мечта....
48
2
 
11
 
! Отговори
Шалом преди 7 години
Юдениро.
47
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напълно нормално за евреин ционист като Де Ниро.Евреите са най-голямата напаст за човечеството.
46
4
 
8
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Бравос, Де Ниро, каза му го! Кога няша аркашка ще каже подобно нещо на Тиквун? Никога!
45
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешно е да ми цитирате Де Ниро, чийто мозък се е пържил десетилетия с кокаин и Шварценегер, който предизвика скандал като преди да напусне политиката освободи от затвора роднини на свои лични приятели. Видно е какви хора са му противници.
44
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дреме ми кой ще е президент на тази фалшива държава. Но щом пеевските медии водят такава истерична кампания срещу Тръмп, значи той е правилният човек.
43
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв е хонорарът на Де Ниро за тази роля?
42
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе това жуже Путин бил много влиятелен бе, а жорожоидчета ?Започна да слага и президенти на ФАЩ.