Тръмп се ядоса, поиска извинение от актьор

Нашият прекрасен вицепрезидент бе тормозен снощи в театъра, написа той
19 ное 2016 22:16, Красимир Ангелов
50
Тръмп се ядоса, поиска извинение от актьор
Снимка: БТА

Избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп поиска извинение от театралния актьор, който смъмри от сцената неговия бъдещ вицепрезидент Майк Пенс, съобщи Асошиейтед прес.

Още по темата
Актьорът Виктор Диксън се обърна вчера директно към седящия в публиката Пенс след спускането на завесата и каза, че трупата му е разтревожена заради идването на Тръмп на власт.

"Господине, ние сме многообразната Америка, която е разтревожена и обезпокоена, че новото правителство няма да защитава нас, нашата планета, нашите деца, нашите родители, заяви актьорът. Надяваме се това представление да ви е вдъхновило да поддържате нашите американски ценности и да работите, представлявайки всички нас", обърна се актьорът към Пенс.

"Нашият прекрасен бъдещ вицепрезидент Майк Пенс бе тормозен снощи в театъра от трупата от постановката "Хамилтън", написа днес Тръмп в "Туитър".

"Театърът трябва винаги да бъде безопасно и специално място. Актьорският състав се отнесе много грубо миналата вечер към много добър човек, Майк Пенс. Извинете се!", написа новият президент на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
56
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен, ако продължава с тази риторика, може да подпали гражданска без проблем. В САЩ има мн оръжие поради свободно му продаване. Заел е най важния пост в света и не става само със заплахи. Много хора са градили САЩ и Световната икономика и някъв празнодумко няма да промени нищо за 2 год.Най много да стане втория Кенеди.
17
39
 
9
 
! Отговори
Хмм... преди 7 години
На мен ми е интересно какво ще стане по-нататък с Тръмп, дали ще изкара мандата си - половината Щати не го искат и не го искат, а Ванга е предрекла, че Обама ще остане последният американски президент. Тръмп въобще не го е броила! Какво ли е имала предвид?!! Май нещо ще се случи - или ще бъде заменен от Хилъри (ако допуснем че Ванга е видяла в Обама последният ам. президент -мъж! )или Щатите ще се разделят от предшестваща гражданска война. Все още Обама е президент на САЩ тъй като Тръмп официално не е встъпил в длъжност!
16
6
 
42
 
! Отговори
Г. Сомов преди 7 години
Американските колежи и университети се управляват от професори Марксисти. Обикновените ,истински Американци гласуваха за Тръмп. Тръмп е против войните за които Американските Комунисти натискат. Тръмп не директно ще допринесе добро за България. Ще видим, историята ще докаже.
15
32
 
8
 
! Отговори
До 19 преди 7 години
Тези факти...лумпенизирани русофилчета...поклонници на Путин и Тръмп...не ги интересува.Важното е...че уж е приятел на техния кремълски вожд.Очаквам техните реакции...след като се окаже, че Тръмп няма да се води оо свирката на Путин.
14
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп съвсем скоро ще усети, че да си американски президент...не е същото като да си руския...и всички служби да ти изпълняват желанията.Там институциите работят...и ако ще и папата да е...като нищо ще се види с няколко дека...че ако се наложи и с импичмънт.
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗапознатПо-близо, по-близо върви след козела. Може пък и да ти се уреди въпросът. Но в приказката котаракът си е останал гладен.И... върви във втори клас да си доучиш, защото си зле с броенето. САЩ имат малко над 300 милиона население. Странно, как "стотици милиони" излизат на демонстрации срещу Тръмп.
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 14А ти, който си "разбрал" статията е добре даразбереш, че Конституцията на САЩ е Конституция на Съединените Щати, дори не на "американските". Подмяната от фукльовци - всезнайковци на имена на държави с имена на континенти е най-малкото примитивно, но по-дълбоко - стремеж да се приравни САЩ с Америка. Само една държава в света носи името на континент, просто защото там друга държава няма. Но едно кенгуру да отрече това. А жителите на Огнена земя са азиатци, а? И Франция е Европа!
11
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 2Каква ирония само. Силна критика от някой който дори не е разбрал статията. Поинтересувай се кой е Пенс, и как е името на актьора. А иначе в за американците САЩ и Америка са синоними. Може да не то харесва, но е факт. Ти като кажеш "американец" едва ли имаш предвид жител на Огнена Земя.
10
0
 
0
 
! Отговори
marciano49 преди 7 години
До Анонимен 2А ти се научи да четеш и да възприемаш прочетеното!
9
0
 
0
 
! Отговори
marciano49 преди 7 години
А ти се научи да четеш и да възприемаш прочетеното!
8
11
 
33
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Американски ценности = евроатлантически ценности = ислямизация = ц.иганизация = маймунизация. ФАКТ !
7
18
 
6
 
! Отговори
Тръмп е луд преди 7 години
Ако на всяко нещо отговаря президентството му ще е пълен ужас.... много жалко....
6
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ултра десния...почна да хапе...скоро ще го свалят или с камъни или с война.Гледайте само... Тея американци се закопаха повече и от нас с БСП :dЯвно простотията вече е масово явление, не в балканска особеност
5
38
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп трябва да свикне със свободата на словото... няма избор.Но той така или иначе няма да изкара пълен мандат - може да не му стигне времето :)
4
7
 
32
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Откога американските ценности включват ****нг*ал*изация на обществото?
3
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Извини се бе! Извини се!"
2
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ... актьор не знае, как се нарича държавата, в която той живее. Държавата му се нарича САЩ, а не "Америка". Пенс, добре е да учиш география, излагаш страната на Марк Твен! Какво право имаш да се обръщаш към президента на САЩ, след като не знаеш, къде живееш, къде си роден?! Пенс, да не би да анексираш името на Америка за име на твоята държава, освен ако не се считаш за гражданин на Америка, но такова нещо няма, ти си само жител на Америка. Чети и Конституцията на СЩ!
1
14
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп"Поcиpaте ли се от яд, соросогниди, поcиpaте ли се, ха ха ха, "избреният за президент". Тръмп е президент на САЩ - пykнете се, copocoгниди.