Тръмп със среднощни закани към Пхенян и Пекин

Севернокорейска ракета няма да достигне САЩ!, обеща той
3 яну 2017 09:52, Петя Славова
18
Тръмп със среднощни закани към Пхенян и Пекин
Снимка: архив, Reuters

Севернокорейска ракета никога няма да стигне до американска земя, заяви в Тwitter избраният за президент на САЩ Доналд Тръмп.

Така той отговори на изявлението на севернокорейския лидер Ким Чен-ун за бъдещата междуконтинентална балистична ракета на Пхенян, предаде Франс прес.

"Северна Корея току що обяви, че е навлязла в последните етапи на разработката на ядрено оръжие, способно да достигне американската територия. Това няма да стане!", увери Тръмп в нощен туит, превърнал се в негова традиция.

Според Ким Чен-ун "Северна Корея вече е военна сила на Изтока, недосегаема дори за най-могъщия от враговете й".

В друг туит, след този за севернокорейската ракета, бъдещият президент на САЩ отправи критики и към Пекин:

"Китай натрупа невероятно количество пари и богатства от търговията със САЩ, която е изцяло еднопосочна, но той няма да окаже помощ по въпроса за Северна Корея! Колко хубаво!", гласи вторият му туит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
бг преди 7 години
Доналд Тръмп е уверен в това,защото не е чел Библията.
14
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
изтеглете си базите от далечния изток за да не берете ядове никои не ви е избралза световен лидер от 1945 дьрпате света само кьм воини и нещастия
13
1
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Алчността на "демократизаторите" им изигра лоша шега и сега се хапят отзад! Ама казано е, че като много се печели, не се знае какво се губи!
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американското ПВО е по-добро от ракетите на С.Корея,най-после американски президент да каже истината за преувеличената заплаха от севернокорейските ракети.Що се отнася до Китай не е познал ,китайците са спонсора на военния режим в С.Корея и така ще бъде докато САЩ не изтеглят войските си от далечния изток и прекратят подкрепата си за Тайван.
11
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кви смешници има тука Хахахаха Ще ли да почнат търговия с братушките .... за търговия за нужни ПАРИ. Не пиячи на шампоан.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селския Китай... продава фалшивите си стоки в САЩ и Европа... Вдигна си главата и сега почна много да знае .Типично за беден и изостанал човек. Къде бяхте преди 80 год, когато Хитлер и Сталин рушуха Европа оризчера?
9
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 7 години
Бре не знам ама знам, че след 10 - 20 дни почва новото реалити под надслов как се управлява USA! Главен водещ и участващ Доналд Тръмп! Гледайте го ще е голямо шоу! :) Тръмп винаги прави готини реалитита! :)
8
1
 
17
 
! Отговори
Тръммъпет преди 7 години
Дано поне тоя знае къде с кого граничи, че малкият Буш дето поведе световната война "срещу терора" и това не знаеше... "Американска земя" от гледна точка на Ким III е Хавай, нали?
7
18
 
20
 
! Отговори
PM преди 7 години
Хубаво, че Тръмп е забелязал начина на мислене на тия гнусари китайците. Основата на китайската култура седи лъжата и предателството. Няма да е лошо да се изолира Китай, за да могат Европа и САЩ отново да си възстановят икономиките!
6
1
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Така разсъждава и '41 г. преди Япония да удари Пърл Харбър, пък после Олеле.
5
0
 
21
 
! Отговори
Не е така! преди 7 години
Китай с получените долари, са купили US държавни ценни книжа за 1.5 трилиона$
4
7
 
27
 
! Отговори
Varna преди 7 години
"Китай натрупа невероятно количество пари и богатства от търговията със САЩ, която е изцяло еднопосочна, но той няма да окаже помощ по въпроса за Северна Корея! Колко хубаво!", гласи вторият му туит.Ами вие сами си продадохте задниците на Китай.А сега Китай ще ви бие шута.И почвам пак бизнес с братушката.На там се очертават нещата
3
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Севернокорейска ракета няма да достигне САЩ!Сигурен ли си?
2
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя ще изчурулика преди да встъпи в длъжност.
1
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добре Илон Мъск, да попита Ким чен Ун как се правят ракети, защото неговите Space X, досега летят на височина 60см.