Тръмп уверено напред: Подписва указ за стена с Мексико

"Голям ден за националната сигурност", написа той в Twitter
25 яну 2017 09:30,
69
Тръмп уверено напред: Подписва указ за стена с Мексико
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп продължава с действията, насочени към изпълняване на предизборните си обещания.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп вероятно ще подпише изпълнителни укази за строеж на стена по границата с Мексико, за временна забрана над влизането на бежанци в САЩ и за прекратяване на издаването на визи за граждани на Сирия и още шест близкоизточни и африкански страни, предадоха ДПА и Ройтерс, като се позоваха на американски медии.

Късно снощи Тръмп написа в Twitter: "Голям ден предстои за НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ утре. Наред с много други неща ние ще построим стената!" Така Тръмп ще изпълни едно от основните си предизборни обещания, посочват ДПА и БТА.

Според "Вашингтон пост" президентът ще подпише указите на среща със служители от министерството на вътрешната сигурност.

ДПА цитира "Ню Йорк таймс", че тази седмица Тръмп може би ще се заеме и с нелегалната имиграция, като забрани приемане на бежанци от Сирия и други "страни с мюсюлманско население, склонни към тероризъм".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
6
 
35
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Най после един достоен човек в световната политика ! Пример и пред Българите ,да въстанат и премахнат омразната изборна система и партиините мерзавци ! Само мажоритарни избори и достоини и смели личности в управлението са спасение за България !!!!!
31
7
 
12
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Другари ,Путин и Ердо почнаха ли строежа на турски поток,за един приятел питам,щот уж бяхме пропуснали
30
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русие е принизена до просешка тояга и вече не е заплаха,сега САЩ спокойно могат да скачат на Китай.Сблъсъка САЩ vs Китай ще мине болезнено за цял свят,най малкото зло ще е икономическото сътресение защото Китай държи 40 %от икономиката на света
29
2
 
10
 
! Отговори
Дарвин преди 7 години
Китайците ще видим какво ще измислят там е заровено кучето (е поне това което е останало от него все пак там кучешкото е като агнешкото за нас).
28
0
 
12
 
! Отговори
Ред нег преди 7 години
Всичкото мексиканци и булгари го хоме Америка фор Американс!
27
3
 
8
 
! Отговори
До Рашка преди 7 години
Като те наритат още малко в антрето на Европа,къде ще бягаш ,ако има стена !?
26
15
 
13
 
! Отговори
Де Факто преди 7 години
Какво толкова му се радвате на Тръмп? За него ние сме също толкова омразни, колкото мексиканците и арабите.
25
14
 
7
 
! Отговори
Д-р.Радева преди 7 години
Тоя нарцис е на над 70 години дреме му кво ще става със Света.
24
12
 
4
 
! Отговори
Д-р.Радева преди 7 години
Забрани абортите и спря парите за организациите ,които плащат за аборти в Африка .Май повече за африканците мисли иска ги 2 милярда гърла до края на мандата си...Тръмп е гущер .
23
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който е чел някоя от книгите на Тръмп знае че той заден ход няма, като булдог захапва и не пуска. Набило ми се е в главата как обяснява че винаги трябва да се отвръща на удара -" стискаш юмрук и удряш с всичка сила" От тука идва това дето отвръща на всеки дето се опитва да го нападне. Свестен човек е
22
9
 
6
 
! Отговори
Владимир Ердоганов преди 7 години
Тръмп е русофил това е достатъчно за Бай *** Альошевич ...От скоро и Ердоган е русофил и ще се среща с Тръмп от името на Путин ,аферим другарьо ефенди машала.
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Дарвин Брексид...? Малеее!
20
4
 
6
 
! Отговори
Дарвин преди 7 години
Откакто Тръп стана президент долара падна само с 5 ст. браво добре се справя очаквам до лятото да е 1,36лв.Щом ще се произвежда само в САЩ долара трябва да е евтин за да има износ....След Брексид лирата падна с 20 ст....
19
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лесно е да се подпише указ. Тази стена ще струва 4-5 милиарда долара! Ще я започнат някъде ей тъй за пред медиите, после ще се окаже, че няма пари и Америка има други приоритетни проекти, а накрая Тръмп ще може години наред да обяснява как следващите президенти не са прегърнали и довършили неговата идея. Впрочем тази стена, ако един ден я има, няма да спре копаенето на тунели под земята.
18
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 20И защо смяташ, че ще идват хора като Тръмп в ЕС? Тръмп е още един проблем за ЕС, който ще обърка и без това обърканата ситуация. Сега освен мигранти ще трябва да се занимаваме/защитаваме и от него. Как може да сте толкова наивни и заслепени от омразата си към мигрантите. Виждаш червено като бик и това е.. Много грешен начин на мислене.
17
2
 
15
 
! Отговори
УМЕН ГУЩЕР преди 7 години
Тоя много ни мрази нас гейовете
16
1
 
15
 
! Отговори
до преди 7 години
Топли ни дотолкова ,че в ЕС ще дойдат хора ,които ще действат като Тръмп и ислямо марксистите няма да си правят каквото искат. Дано и БНТ да вкарат в някакви нормални рамки без БНТ култура ,Горан Благоев ,История бг и тн .
15
2
 
15
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 7 години
Да иде и да нарита тая кочинка СА и отрочето й ИД!
14
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 12Ама те юнаците си мислят, че той ги вижда като страхотни хора, понеже са бели и православни :))) Човека е расист за ВСИЧКИ, които не са американци. Не можете ли толкова да го разберете...
13
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво ни топли нас всичко това бе гении ... Човека иска да направи АМЕРИКА велика, не света. Което значи всички останали под ножа. И колкото и да е невероятно това включва и нас... Много загубени хора .. много.. "Мамо виж ме аз се прекланям на чужд президент защото е силен и ако той печели и аз печеля", ама само на ум печелиш..