Американците подкрепят Тръм за имиграцията в САЩ

Почти половината са съгласни с политиката му спрямо тях
1 фев 2017 07:48, Петя Славова
30
Американците подкрепят Тръм за имиграцията в САЩ
Снимка: Reuters

Около 49 процента от американците одобряват подписания от президента Доналд Тръмп указ за втвърдяване на имиграционната политика, предаде ТАСС, като се позова на огласено вчера допитване на центъра за социологически проучвания Ипсос и агенция Ройтерс.

Още по темата

Допитването показва, че 49 процента от запитаните подкрепят твърдо или отчасти решенията на Тръмп, 41 на сто решително или в някаква степен са несъгласни с него, а 10 процента нямат мнение, пише БТА.

Едва една трета (31 процента) от анкетираните казват, че забраната за достъп в САЩ на граждани от седем мюсюлмански държави ги кара да се чувстват в по-голяма безопасност.

За 26 на сто забраната по-скоро ги кара да се чувстват по-несигурни. Според 33 процента от запитаните няма разлика, а останалите нямат мнение, посочва Ройтерс.

Анкетата е осъществена на 30 и 31 януари във всичките 50 щата. В нея са участвали 1201 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКалифорнийците май най-много реват. Че Холивуд без "стимуланти" не може. Джасат се "творците" та пукат по шевовете. И в редките минути на просветление реват срещу Тръмп, наричат го "луд", защото им пречи да превърнат народа на САЩ в безмисловна, с изпържен мозък, покорна на всякакви *** и извратеняци, каша, а не човеци. Пречи им да превърнат САЩ докрай в нечовешкото нещо, което предначертаха, за да крият там пороците и изродеността си. А Тръмп иска САЩ пак да са еталон! Ще са!
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 27Прав си. Коренни американци отдавна (близо 100 години) няма в мястото наречено САЩ. Има малък, жалък остатък от многомилионна горда, умна, природолюбива раса. На тяхно място идвали стотици кораби с престъпници, от които се отървавала Британия, хиляди - с авантюристи, с бедни работливи хора, с нerpи-роби, златотърсачи, а през 20 в. - големи учени, богати евреи бягащи от фашизма, криещи се от възмездието награбили се фашисти, лакоми за голям комат европейци, социални дармоеди и т.н
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Американците нямат нищо против никой защото живеят в резервати . Другите " американци" също са емигранти и деца на емигранти от бракове с емигранти . Доналд е учил история в някой бар .
22
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Не е истина,че го подкрепят 49% подкрепят го повече от 80% от истинските американци защото е прав и това кото прави е доброза нормалните хора които живеят в САЩ
21
4
 
9
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Тези лицемерни *** имаха нужда от един Тръмп през 1492 г.когато стотици кораби с религиозни бежанци и избягали от закона богаташи налазиха хубавата земя като ***.Ако наистина има Господ, там скоро пак ще останат само индианци.
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия 31% много гласовити!Всякаква покварарена *** се надигна с/у миграционата политика останахме с впечатление ,че почти всички американци са против,а то се оказаха много по-малко.
19
0
 
3
 
! Отговори
Циник до 21 преди 7 години
Пхахаха....за теб е късно вече...явно ти е вродено!Вече го преместих в левия крачол!ПхахахаАко на всеки *** обръщах внимание...
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, вземи се лекувай, не се мъчи така.жал ми е за тебе...
17
3
 
10
 
! Отговори
Циник до 19 преди 7 години
Какво значи "светът сам се е докарал"???Дали не е БАШ американския/те пезидент, който го е докарал дотам?Света ли се намеси в Сърбия - да защитава ***? Света ли спретна преврати в Сирия и Ирак...заради което милиони тарамбуки заливат Европа?Само "забелязване" не стига - иска се и мислене!Дет е казал нашия народ:"Крушата си има опашка!"
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До *** до ЛунатаАми щом светът се докарал до там, че да е в "ръцете на един.... човек"...кой е виновен)))Едва ли аз съм виновен, просто защото ми е направило впачетление и съм го написал.
15
1
 
5
 
! Отговори
Циник до Луната преди 7 години
Ти май верно живееш на луната...как мислиш дали е важно какво мисли, и прави американския президент????Питай сърби...либийци...иракчани...японци...виетнамци...и т.н.Или по-важно е да се направиш на "интересен"?
14
2
 
7
 
! Отговори
от Луната преди 7 години
Като ви чете човек остава с впечатлението, че ВСИЧКИ ЖИВЕЕТЕ В АМЕРИКА...Ужас)))Евала на Рамщайн, тия са пророци!
13
0
 
39
 
! Отговори
Bit преди 7 години
Човекът обеща няколко неща и усилено работи по спазването на тези обещания.Твърдо и безкомпромисно.А който говори против презиндента, институциите и нацията си го получава, справка - синът на Мадона днес е намерен с дрога!
12
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Мексико идва дрогата затова ревнаха срещу Тръмп
11
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа обра милионите "ядрените физици " и " ракетни инженери " . Другото не им харесва на американците .
10
7
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 7 години
кои визираш - русофилите ли?
9
4
 
64
 
! Отговори
Edgar преди 7 години
Да! Подкрепят го нормалните, работещи, семейни хора, който издържат с данъците си мултиетническата и всякаква гей бълвоч.
8
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че кой нормален не би го подкрепил ?
7
1
 
60
 
! Отговори
че гевара преди 7 години
Нормално е да го подкрепят, даже ще стават повече .И ние бихме подкрепили по-сериозна охрана на оградата ни по турската граница .
6
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаме европейски Тръмп.Долу либералите,да живеят консерваторите!