Тръмп към Ким Чен-ун: Няма ли нещо по-добро за вършене?

Президентът на САЩ разкритикува поредното ракетно изпитание
Обновена: 4 юли 2017 08:48 | 4 юли 2017 08:41, Петя Славова
54
Тръмп към Ким Чен-ун: Няма ли нещо по-добро за вършене?
Снимка: БТА


Президентът на САЩ Доналд Тръмп реагира в Туитър на поредното севернокорейско ракетно изпитание, като разкритикува севернокорейския лидер Ким Чен-ун, предаде ДПА.

"Това момче няма ли нещо по-добро за вършене?", попита Тръмп. После той изрази надежда, че Китай ще накара Северна Корея да "прекрати това безумие веднъж завинаги".

Японският премиер Шиндзо Абе пък каза, че новото ракетно изпитание показва, че заплахата от страна на Северна Корея нараства все повече, пише БТА.

Той доълни, че Пхенян не обръща внимание на предупрежденията на международната общност и призова Китай и Русия да играят по-конструктивна роля по севернокорейското досие, предаде ТАСС.

Абе заяви, че има намерение да отправи този призив към китайския президент Си Цзинпин и руския президент Владимир Путин по време на тристранна среща с тях в Хамбург, когато те ще дойдат за Г-20.

Южнокорейските военни съобщиха, че севернокорейската ракета е прелетяла 930 километра, преди да падне, предаде Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 24Руска натегачка. .Не се прави на умен...Не си. То ти личи от далече. Отдавна не сте в играта.
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22...САЩ имат над 2000 ядрени глави. Над 20 000 самолета . Над 30 самолетоносача и милиарди бюджет. От какво ще се защитаваш ? Ако решат да те бият ...твоята ракета ...няма да ги спре. В момента СК стреля ракети към Япония , а не Сащ.
16
1
 
5
 
! Отговори
смях преди 6 години
До Я гледайЯвно добре се успели да ти промият мозъка с лъжи и фейк нюз....
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16Може да поспорим, кой какво не е учил. Разликата между тебе и мен е , че сз съм учил история , а ти на КГБ книжката.
14
7
 
11
 
! Отговори
това е преди 6 години
Оставете държавите и народите да живеят както искат,Северна Корея не е нападала никой в сравнение с САЩ който потопиха света в тероризъм и кръв.
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е тръмп. Този полу идиотт или завършен не знам. Вместо да оправя нещата на баща си...стана по зле от него. Това показва само в какъв военен режим е възпитаван. Сега това дете му излизат всички комплекси. И какво като има ракета ? Какво като има ядрена някой ден ? Какво? Всички ще му се кланят ли ? Или ще му занесат пари ? Това си е чиста идеология за пазене на властта ...там не се мисли за човека.
12
3
 
5
 
! Отговори
защо преди 6 години
До Анонимен 13Явно не си учил добре история!
11
4
 
5
 
! Отговори
дааа преди 6 години
До ОтговорДа не трябва да ни е грижа за държавата терорист САЩ,просто някой трябва да я спре да убива и граби.....
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не забравяме, че ВСВ тръгна от двама Диктатори - руски и германски. Третата очевидно пак , ще тръгне от диктатори - руски и СК.
9
5
 
11
 
! Отговори
вин преди 6 години
Айде фенчетета на мазното, багажа, влака и през любимата ви азиатска пустош, към Северна Корея.А може и в Путиностан да останете, празни пространства много.
8
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
комунстите не са от най-умните, те освен да крадат, да разбиват семейства, да портят, да възхваляват най-въртоглавият от тях, друго не знаят!
7
8
 
19
 
! Отговори
ясно преди 6 години
САЩ са яли як бой по време на Корейската война от Севера и Китай,ако по често някой пердашеше САЩ нямаше света постоянно да е свидетел на агресия от тази страна.
6
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1А КОЯ Е ПЪК ТАЗИ "хамерика", коята се взима на много сериозно, че и дава акъл на всички!? Хммм..."детинщините" са именно на този клоун, който си въобразява, че света е една лафка, купи-продай...финансови спекулации или бизнесменски машинации....Мърляч!
5
9
 
17
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
аз не знам Северна Корея да е с агресорски апетити, виж за Американската империя не мога да кажа същото, явно никой няма право да се защитава срещу ционистските империалисти
4
7
 
17
 
! Отговори
факт преди 6 години
САЩ имат полза от напрежение в този регион за да запазят своите бази и да продават оръжие,какво се прави Тръмп на луд изобщо не му пука за мира там.
3
6
 
11
 
! Отговори
сега преди 6 години
Изолации,санкции,и всякакви други репресии срещу държави водят до подобни последици,трябват разговори на равни начела за решаване на проблемите....
2
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хммммм, че този по-добре да си зададе въпрос САМ НА СЕБЕ СИ..."няма ли нещо по-добре за вършене" на територията на краварския обор, а не да се влачи по цял свят и да раздава акъл!!! Оправете си и здравеопазването, и външния дълг, и 40-те милиона бедни с потребителски картички и т.н и т.н.....Аре досадници, ОМРЪЗНАХТЕ НА ВСИЧКИ! Акъл за две пари немате, целия ви живот е една холивудска боза, триполови и наркомански забави....брррррр
1
7
 
20
 
! Отговори
Правилно, преди 6 години
в днешно време стана като в Средновековието-уважава се само силата!Иначе ставаш като нас-колония!