Ким Чен-ун за Тръмп: Един умопобъркан, който ще си плати!

Пхенян заплаши да изстреля най-мощната водородна бомба
Обновена: 22 сеп 2017 08:11 | 22 сеп 2017 08:10,
307
Ким Чен-ун за Тръмп: Един умопобъркан, който ще си плати!
Снимка: Reuters

Севернокорейският лидер Ким Чен-ун нарече американския президент Доналд Тръмп "умопобъркан" и го предупреди, че ще плати скъпо за заплахите, които отправи срещу Северна Корея.

Това предадоха световните агенции, цитирайки севернокорейската агенция КЦТА.

Според Ким, Тръмп е негоден да изпълнява прерогативите на върховен главнокомандващ на САЩ. Той го определи още като мошеник и гангстер, който обича да си играе с огъня.

Още по темата

"Ще накарам мъжа начело на върховното командване на САЩ да си плати скъпо за речта, в която призова за пълно разрушение на Корейската народно-демократична република", се казва в изявление на Ким Чен-ун, цитирано от БТА.

То е направено в отговор на речта на Тръмп пред Общото събрание на ООН във вторник. В нея той нарече Ким Чен-ун "Човек ракета, потеглил на самоубийствена мисия" и каза, че ако САЩ бъдат принудени да защитават себе си или своите съюзници, то те няма да имат друг избор, освен да разрушат напълно Северна Корея.

Ким Чен-ун определи речта на Тръмп пред Общото събрание на ООН като поведение на умопобъркан. Той каза, че изказването на Тръмп го е убедило, вместо да го уплаши или да го спре, че пътят, който той е избрал, е правилен.

Той допълни, че обмисля какъв отговор да даде на речта на Тръмп и че този отговор ще бъде отвъд очакванията на американския президент.

Междувременно севернокорейският външен министър И Йон-хо обяви, че страната му може да извърши най-мощното изпитание на водородна бомба в Тихия океан като отговор на заплахите на Тръмп.

Министърът направи това изказване в Ню Йорк, където е за годишната сесия на Общото събрание на ООН.

В отговор на въпрос на репортери дипломат номер едно на Пхенян уточни: Това може да бъде най-мощната детонация на водородна бомба в Тихия океан. Ние нямаме идея какви действия биха могли да бъдат предприети, тъй като те ще бъдат наредени от лидера Ким Чен-ун.

Пхенян извърши най-мощния си ядрен тест на 3 септември и каза тогава, че е изпитал водородна бомба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РУСИЯ И ЧАЙНА ЧРЕЗ СВОЯ *** КИМ ЧЕН УН ПРАВЯТ ЦИОНИОСТКИЯ КРАВАРНИК СМЕШЕН И ЖАЛЪК, ВЕНЕЦУЕЛА ОБЯВИ,ЧЕ КОТИРОВКИТЕ И ПРОДАЖБАТА НА НЕФТ В СТРАНАТА ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ОБРАЗУВА В КИТАЙСКИ ЙОАНИ, А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СИРИЙСКАТА АРМИЯ ТЕЗИ ДНИ ПОРАЗИ И СВАЛИ УДАРЕН БОМБАНДИРОВАЧ НА ИЗРАЕЛ,ТКАТО ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ИЗРАЕЛСКИ САМОЛЕТ СВАЛЕН НАД СИРИЯ ОТ АРМИЯТА НА АСАД.ТЕЗИ ПОСЛЕДНИ СЪБИТИЯ ПОКАЗВАТ САМО ЕДНО ВЕЧЕ ВСЕКИ ЯКО СЕ ГЪБАРКА И СЕ ИЗХОЖДА НА ФАЛИРАЛИЯ ЦИОНИСТКИ КАШЕРЕН КРАВАРНИК
105
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ЕС за 7 г. между 2008 г. и 2015 г., у нас са фалирали над 4000 големи, средни и малки фирми. Това е твърде много, защото зад тази цифра се крие загуба на над 140 000 работни места в индустриалната карта на България. Данните за 2016 г. са още по-негативни. Според тях между 2008 г. и 2015 г. 10 000 микропредприятия са потънали, т.е. са напуснали бизнеса поне в светлата му част.
104
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе, по-добре се живее в комуналка с обща тоалетна и кухня за 50 човека, отколкото в Германска квартира.Хайде стига глупости и заминавайте за там да видите рай под небето неблагодарни продажници!
103
0
 
3
 
! Отговори
на снимката горе преди 6 години
Визия та дрънка , трепач, направо убиваУсвоил храната на целия народ. Ръководител.***.
102
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На русия й отчаяно й трябват туристи, но желаещи няма.Онзи ден потен пак се молеше да му иде някой на световното, защото продажбата на билети не вървяла, а записванията по хотелите били единични.Много са я окъсали ама хак им е като водят необявена война срещу православните си братя и партньори от ЕС.
101
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гастарбайтерите от Таджикистан и Узбекистан в Русия живеят по добре от 3 милиона българи които мизерстват и слугуват на Запад.
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 114 Ама той Владимир така се е засегнал от санкциите на Европа и САЩ, че не може да спи РЪЙШ ЛИ, брачед.
99
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Начело на САЩ е Сената, а не президента.Последните закони за санкциите говорят достатъчно кой кой е.Когато потен започне да назначава сенатори ела се обади пак.Апропо, скоро Тръмп ще подпише нов пакет икономически ограничения спрямо русия. Нямам търпение да им засили още повече икономиката по нанадолнището!Кефф!!!
98
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 111 Той затова ли забрани гeй парадите в Русия Путин, щото гeй бил?))) Соросoидните палячовци вече бълнуват на сън името на Путин в кошмарите си.
97
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 112 А в СК бедните се обявяват за предатели и разстрелват.Заъова не умират от глад.
96
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия не дава визи за българи. На Русия не и трябват българи. Но българската министъкра на туризма ходи да се моли в Москва за руски туристи, че без техните пари много евроатлантици в евроатлантическа България ще останат без хляб.
95
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е голям- назначи един изтрещял фашист начело на САЩ.
94
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и за просиа трябва виза, що за православни братя са??Износа за просиа е невъзможен заради непосилните мита, които са ни наложили. Това братско ли е?Износа за САЩ е с по-ниски мита, като се договаря в момента безмитна търговия. Освен това къде ще сравняваш богатите американци с потъналите в корупция и мизерия руски фашисти???
93
5
 
7
 
! Отговори
двамата глупаци преди 6 години
Дребно , охранено прасенце с карикатурна прическа , направо много кефи.Незнам колко е съдържанието в херметически затворената кутия на Тръмп , но жъл.турко хич го нямаТой незнае , че на Чичо Сам малко му трябва.Тези психари ще направят Трета световна/ последна/ война.
92
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега някой спира ли те да пътуваш, ущиш и работиш където си искаш? На това ли му казваш робство??Сигурно руското робство, когато стреляха по границата за теб е било истинската свобода.*** си прегледай шизофренията.
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 104 Муахахахах..фен на бай Дончо да говори за фашисти. Уаахахахах...
90
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки четвърти първокласник не знае български.
89
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ти що не ходоеш в САЩ, а? Или нямаш виза а? За българите трябва виза а? САЩ и ЕС имат договор за безвизов режим, но за членката на ЕС не го спазват. САЩ най-нагло храчат в лицето на България, а евроатлатницте се гушат, усмихват се тъжно и се редят на опашки за визи и интервюта.
88
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бе под 5% безработица в просиа, за това ли по официални данни в бедност живеят над 30% от крепостните.Пенсията във "великата" просиа е по-ниска от тази в бедна България.Защо ли?? Сигурно много крадат и друго не умеят.
87
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 83 Има русофили, а има и соросоидно-хамериканофилски *** като теб!