Игра на дете с готварска печка – причината за пожара в Ню Йорк?

Кметът на Ню Йорк определи случилото се като "ужасен трагичен инцидент"
6
Игра на дете с готварска печка – причината за пожара в Ню Йорк?
Снимка: visualhunt.com

Причината за пожара в Ню Йорк, обхванал жилищна сграда в града и отнел живота на 12 души, сред които и 4 деца, вероятно е игра на 3-годишно дете с готварска печка, по данни на пожарната, предава AFP, цитира "Фокус".

Още по темата
"Открихме, че огънят е започнал в кухнята на първи етаж. Започнат е от малко момче, играло си с печката", съобщава представителят на нюйоркската пожарна Даниел Нигро. 

"Пожарът избухва, майката първоначално не разбира за него, но скоро чува писъците на детето", допълва той.

Пожарът избухна около 19:00 ч. в четвъртък в жилищна сграда. Освен загиналите, пострадали са седем души.

В гасенето се включиха повече от 160 пожарникари. Пожарът е започнал от първия етаж и бързо се разпространил. Хората, които са останали без дом, са настанени в близкото училище, а Червеният кръст им е осигурил вещи от първа необходимост.

Кметът на Ню Йорк Бил де Бласио определи случилото се като "ужасен трагичен инцидент".


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как един смислен коментар няма в тоя вестник. Там печките са всичките на газ. Газта се ползва и за готвене и за отопление. Един пък отдолу писал че били на твърдо гориво :)
Шемети...
4
0
 
4
 
! Отговори
Принципно преди 2 години
И сега ако се опитате да прецените - и там са около 80 процента &ебилите.... Имало навик да си играе с печка на газ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги имайте пожарогасители и противопжарни датчици инсталирани във всички стаи. може да ви се струва ненужно, но в случай на пожар, дори 2 минути са предимство и могат да спасят живота ви. За живеещите до макс. 3ти етаж, има сгъваеми аварийни стълби, които се пускат от прозореца. Събират се в една чанта и струват не повече от 200/300 лв. Дори и едно аварийно въже, би свършило работа.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
готварска печка на газ, хора. Нищо не се разбира от тия идиотски преводи. Детето е имало навик да си играе с печката според разследването. Това е един от блоковете, в които живеят бедни хора, предполагам на контролиран рент. Жалко за жертвите! Напълно ненужна и предотвратима трагедия.
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗНАЧИ И В НЮ-ЙОРК СА НА ТВЪРДО ГОРИВА.