Ким Чен-ун имал ядрен бутон, на Тръмп пък бил по-голям

Президентът на САЩ се подигра с лидера на КНДР
48
Ким Чен-ун имал ядрен бутон, на Тръмп пък бил по-голям
Снимка: Reuters, архив

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се подигра със севернокорейския си колега Ким Чен-ун, като заяви, че има по-голям ядрен бутон от неговия, предаде БТА като се позова на Франс прес.

Още по темата


"Севернокорейският лидер Ким Чен-ун току що каза, че ядреният бутон е постоянно на бюрото му. Информирайте го, че аз също имам ядрен бутон, но той е много по-голям & по-мощен от неговия, и моят Бутон работи!", написа американският президент в Туитър.

В телевизионно обръщение в понеделник Ким заяви: "Целите Съединени щати са в обсега на нашите ядрени оръжия и на моето бюро има постоянно ядрен бутон. Това е реалността, това не е заплаха", каза Ким Чен-ун, цитиран от Ройтерс.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един американски генерал беше казал , че няма да изпълнизаповед за ядрен удар от Тръмпзащото тя щяла да е незаконна .Т . е . когато Тръмп натиснеголемия си бутон той изпращасигнал до оперативен центъркъдето други решават .
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Върху големия бутон наТръмп пише twitter .
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През 1974 г. е имало учения наЮжна Корея до границата съсСеверна . Оттам се появява дисковидно НЛО , започват даизстрелват срещу него ракетиХоук - управляеми и за времетовърхова технология . Ракетитепочват да се взривяват предида го достигнат . След това отНЛО-то с лъчево оръжие изгарятдо стопилка позицията откъдетого обстрелват .
43
0
 
1
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Дали ядреният бутон на патока Дончо работи, може да каже само Мелания! Но като се има предвид ЕГН-то на патока - едва ли работи!
42
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Нашият мъдър народ има една поговорка - когато атовете се ритат, магаретата страдат! Моля се само тия *** да не пробват наистина дали бутоните им работят, че тогава всички ще страдаме!!!
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия двамата пък си ги мерят.Естествено на Тръмп му е по-голям.Той не е от жълтата раса
40
1
 
1
 
! Отговори
ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ преди 6 години
Колкото и да не харесвам лудия Кореец.... този отговор на Тръмп макар и звучащ добре и затапващ , никак НЕ Е на мястото си. Корееца е откровено луд и подобен отговор " Имам по голям бутон И МОЯТ РАБОТИ" .... най много да предизвика демонстрация за да се види ,че и Корейският работи. Безотговорно репликиране. *** така е който си има бункер да се скрие не му дреме много ,че останалите ще *** и дишат отрови.
39
8
 
5
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
ЕВАЛЛА НА ТРЪМП ЗА ТОЗИ ОТГОВОР !
38
1
 
8
 
! Отговори
ихуахо преди 6 години
До 39 :Точно за това не си на мястото на Тръмп.Даваш ли си сметка какво представлява една война от този тип ? Да в крайна сметка Северна Корея ще бъде изпепелена,но наясно ли си за какво разрушение ще става дума за региона ? Милиони ще бъдат убити а бежанската криза ще залее Китай ,Южна Корея и Русия.Също така Сеул и Токио най-вероятно ще бъдат ударени от Ким.Просто преди да пишете подобен тип коментари ,мислете какви ще са последиците.Това не е просто да метнеш 2 бомби.
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако бях на мястото на Тръмп нямаше да му обръщам внимание на ким, а щях да действам.
36
1
 
1
 
! Отговори
ссдд преди 6 години
До 20 :Един куп глупости си изписал и от всичко само се разбира че си неук.
35
1
 
1
 
! Отговори
JJIvanov GEOLOG преди 6 години
на 19.05.2000 година в Пловдив на голяма среща на спец разузнавачи предупредихме САЩ и други страни да ПАЗЯТ ЛИДЕРИТЕ ОТ ПИАР НАРКОМаНИ..АНАЛиз на пси активаторите отровили КИм чен ЪН/КНДР и ДОналд Тръмп/USA/ ще видите едни и същи пси активни нарко спец добавки..СЕ ядерното им буитонче маленко..подава екип ана Сталин следящ Американски шпиони на власт в КНДР от 1949 година насам
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Още малко само и...ще ти направят една промивка с бояришник с иригатор...
33
1
 
4
 
! Отговори
До Калеко Алеко преди 6 години
"КаКеБе"........Сигурно си искал да кажеш КГБ. Но нали си антиподът на "умен", пак си сбъркал. Още ли не знаеш, че КГБ престана да съществува на 6.11.1991 г.?
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оранжевият се държи като пубер! Да се чудиш, как такава инфантилна личност можа давъзседне една велика страна! Велика, ама явна населението е инфантилно, като гледам какви филми с приказки и чудовища ни сервират.
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С други думи, почнаха да си ги мерят!
30
8
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До USA .... САЩ са водеща сила в демократично, социално, технологично и всякакво друго отношение, друг е въпросът че понякога Демокрацията, особено когато е подпомогната от руски хакери може да доведе и до недоразумения, като Тръмп, но ако той не бъде отстранен с импийчмънт, то със сигурност този ще е първият и последният му мандат, за разлика от Вожда и Учителя на една бензионова губерния и Слънцеогряния лидер на СК, чиито мандат ще е пожизнен, а мощите им ще бъдат поместени в Мавзолей
29
13
 
4
 
! Отговори
USA преди 6 години
До Калеко АлекоПоздравления! САЩ са бастион на свободата и доброто, великата отвъдокеанска демокрация. Без тях света е загубен и ще изпадне в нови тъмни векове.
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Копчето на Тръмп да не пише "Made in China"!
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това като вица!Бог имал червено копче и събрал американеца,руснака и бай *** и пита всеки по отделно.Пита американеца вие в Америка какво имате? Имаме Дисни и Холивуд. Бог натиснал копчето и Америка е няма.Пита руснака вие в Русия какво имате. Имаме червения площад и много природни ресурси. Бог натиснал копчето и Русия е няма.Пита наш бай *** какво имаме. Нищо казал бай ***. Бог натиснал копчето, но нищо не става. Обръща копчето какво да види пише "Made in Bulgaria"