Директорът на ЦРУ твърд: Тръмп е напълно годен за президент!

Майк Помпео коментира спорната книга на Майкъл Улф
8 яну 2018 08:10,
25
Директорът на ЦРУ твърд: Тръмп е напълно годен за президент!
Снимка: Reuters

Директорът на Централното разузнавателно бюро (ЦРУ) Майк Помпео защити президента на САЩ на фона на съмненията за умствената му годност, предизвикани от спорната книга на Майкъл Улф "Огън и ярост: В Белия дом на Доналд Тръмп", пише изданието Washington Examiner.

В книгата, чието официално представяне се състоя по-рано тази седмица, авторът Улф твърди, че "100% от хората, близки до Тръмп, смятат, че той е неспособен да върши работата си като държавен глава на вероятно най-могъщата държава в света.

Още по темата

Доклад по-рано през седмицата разкри, че членове на Демократическата партия са провели среща с психиатър, за да разпитат за психическото здраве на 45-тия президент на САЩ.

"Тези изявления са абсурдни", категоричен бе Помпео.

"Само чиста фантазия... Президентът е ангажиран, той разбира сложността, той задава много сериозни въпроси на нашия екип в ЦРУ, за да можем да предоставим всякаква информация, от която се нуждае, за да вземе добре информирано политически решения", увери директорът на разузнаването.

Съгласно думите му, единствените хора, които поставят под съмнение способността на Тръмп да ръководи страната, са онези, които все още не са приели, че той е лидерът в Белия дом.

"Напълно годен е. Това е просто един смешен въпрос, който идва от хора,, които все още не са приели факта, че Тръмп е президент на САЩ. Съжалявам за тях", коментира Помпео пред медиите.

След като се провали в опита да блокира публикуването й, държавният глава на САЩ Доналд Тръмп определи новата книга за предизборната му кампания и администрация във Вашингтон като "пълна с лъжи", и базирана на измислени източници.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
11
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
До Г-н ФГлупости! Това какво си мисли той и каква е реалността са две различни неща!
3
11
 
7
 
! Отговори
ф до 2 преди 6 години
Защото е господаря на света сега .
2
2
 
11
 
! Отговори
кой повече? преди 6 години
Защитавайки ментора си, един от съветниците на бай Дончо, хвърли нови обвинения срещу Русия за намеса в изборите в Мексико.
1
10
 
13
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
Не мога да разбера, защо всеки ден пишат за този човек при положение, че на никого в БГ не му пука за него ?! Тръмп това, Тръмп онова ...