Параноята на Тръмп: Внедрили агент на ФБР в екипа му?

Ако е така, това ще е най-големият скандал, заяви президентът
19 май 2018 09:10, Александър Попов
48
Параноята на Тръмп: Внедрили агент на ФБР в екипа му?
Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп засили нападките си срещу Министерството на правосъдието, като намекна, че ФБР може би е внедрило свой информатор в предизборния му щаб през 2016 г. или е вербувало някого от кампанията му, съобщи Ройтерс.

Тръмп се въздържа да обвини бюрото, че го е шпионирало и предпочете да говори за сведения, че най-малко един човек от ФБР бил "имплантиран" с политическа цел в кампанията му, но не каза чии са тези твърдения.

"Ако това е вярно, това е най-големият политически скандал на всички времена", написа Тръмп в Twitter.

Бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани, който сега е един от личните адвокати на президента, почти незабавно омаловажи спекулациите на Тръмп за някакъв информатор. Пред CNN той каза, че той лично не е сигурен, че е имало такъв човек, и добави, че и президентът не е сигурен. Нито Тръмп, нито Джулиани дадоха някакви доказателства за внедряване на някого от правителството в щаба на Тръмп. Дълго време ни се казваше, че е имало някакво проникване, каза Джулиани. По едно време президентът мислеше, че е бил подслушван, добави той.

Според в."Ню Йорк таймс" ФБР е ползвало услугите на таен осведомител по време на разследването за действията на екипа на Тръмп по време на предизборната кампания. Според източници на вестника такава роля играел американски университетски преподавател, работещ във Великобритания.

Той поддържал връзка с двама души, които тогава били съветници на Тръмп - Джордж Пападопулос и Картър Пейдж. И двамата са разследвани във връзка с твърденията за евентуална намеса на Русия в американската предизборна кампания.

По повод разследването на специалния прокурор Робърт Мълър Тръмп и някои негови съюзници са казвали, че хора от министерството на правосъдието се стремят да саботират администрацията му, отбелязва Ройтерс.

ФБР отказа да коментира твърденията за негов източник в екипа на Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: Доналд Тръмпфбр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Не обиждай демократите на магаре,защото това е техния символ,можеш да кажеш например-слон,защото това е символа на републиканците,но то и Тръмп се държи като слон в стъкларски магазин,а що се отнася за внедрен шпионин не зная,но бившия директор на ЦРУ бил бивш републиканец преди да заеме този пост.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Параноята е по други дестинации.
28
0
 
3
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 5 години
Прав си дядка.Мелани е от ФБР.Айде ,бегай да се жалиш на комшиите.
27
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 21: защото не е нормален МОЙ Това е лудо пиле! Наближава финалната фаза на илюминатите. С поставянето на ръководни постове явни шизофреници и параниоици се подиграват на тълпата че безропотно ще приеме да я управлява и МАГАРЕ ако бъде гласувано
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в дома му ОТЗАД са му внедрили... и не един
25
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американската система на брои гласовете, а броя на електорите.Щом електорите са избрали Тръмп, значи той е законният президент. Точка
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами във Франция е имало случй социалистите които имат един милион повече гласове, да имат близо сто по-малко депутати от десницата. Навярно няма да кажете, че Франция не е демокрация? демокрацията има много форми, когато са я измислили древните гърци те не са позволявали на жените, неимотните хора и робите да гласуват.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"1 МИЛИОН И 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА ИМА ПОВЕЧЕ ЗА БАБА КЛИНТОН :D" При десет милиона нелегални повечето от които са гласували незаконно това е дори малка цифра. Корупцията и лъжите на Американските социалисти,"демократи", са дори по големи от Българските такива.
22
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп защо не се притеснява за руските агенти от ФСБ внедрени в екипа му :D
21
1
 
17
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Когато Тръмп съобщи че по време на кампанията са подслушвали телефоните им, демократите се опитаха да се присмеят. Оказа се истина. Можете да се обзаложите че сега пак ще бъде прав. Няма престъпление пред което Хилари, Copос и подобните им, биха се спряли.
20
5
 
17
 
! Отговори
ЕДНА ЖЕНА преди 5 години
НЯКОЙ ЗАМИСЛЯ ЛИ СЕ НАКЪДЕ ОТИВА ТОЗИ СВЯТ - НАШИЯ СВЯТ ???АКО ТОЗИ УПРАВЛЯВА СИМВОЛА НА СВЕТА...
19
1
 
16
 
! Отговори
бай-Кольо преди 5 години
Всички алчни хора са параноици ...без изключения !
18
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е Хитлер на 21-ви век.Дано да греша ама едва ли.
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Внедрили са агент на ФБР заради параноята на Тръмп.
16
2
 
6
 
! Отговори
до 16 преди 5 години
Но това вероятностно управление ,задължава ЕС да поеме повече отговорности защото ако не го направи, вероятностния провал на вероятносното управление няма как да се компенсира в световен мащаб.
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп е севорнокорейски шпионин, Ким хакна изорите на Тръмп за да го цапардоса президент на краварника сега краварите имат смахнат президент.
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто този е президент се работи само със вероятности, а важните решения се базират на най вероятно.Вярно че така не се работи с факти, а със чуства които натежават вероятностите.Може да се нарече емоционален принцип за взимане на решение, Това е нов тип на управление ,така че няма много ноу-хау , така че ще бъде забавно да видим резултатите от вероятностния тип управление.
13
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
че защо да няма човек от фбр сащ внедряват свои хора навсякьде по света якажете кьде няма ам сьветници никакьв скандал няма това е практиката наам демокрация за 200 години това са измислили
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със подобни скандали отвличат вниманието на света да не гледат, че във училищата в краварника ходят дрогирани наркомани и има наркокартели сред учениците, които от време на време си разпределят териториите като очистват някоя наркоманска банда. Сталин и Берия пасти да ядат за 300 години краварник колко убити има
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С какво ли са му намазали дръжката на вратата?