Ужас в САЩ – държали 11 деца в бордей!

Били във вкопана в земята каравана, без ток и вода
6 авг 2018 11:30, Елка Василева
23
Ужас в САЩ – държали 11 деца в бордей!
Сирадж Уахадж. Снимка: БТА

Единайсет деца на възраст от 1 до 15 години бяха освободени от порутен бордей, държан от последователи на "екстремистка" идеология в щата Ню Мексико, САЩ, съобщи местната полиция, цитирана от Франс прес.

Арестувани са двама мъже, открити заедно с децата "в най-лошите условия и мизерия, каквито съм виждал", посочи служител на реда.

Операцията бе предприета в рамките на разследване за отвличането на тригодишно дете преди месеци, информира службата на шерифа в местния окръг Таос.

Миналата година 39-годишният Сирадж Уахадж от Джонсбъро в щата Джорджия бе обвинен в отвличане на детето си, което не е намерено оттогава, напомня агенцията, цитирана от БТА.

При операцията в селцето Амалия, Ню Мексико, на 3 август Уахадж и друг мъж на име Лукас Мортен били открити заедно с три жени и 11 деца в "тясна каравана, вкопана в земята, покрита с найлон, без вода, канализация и ток".

Всички приличали на "бежанци от третия свят", нямали храна, нито прясна вода, били боси, немити и облечени само с мръсни парцали. Мъжете били въоръжени с щурмова пушка АР-15 и четири пистолета.

Срещу Мортен е повдигнато обвинение в укривателство на беглец от закона, а Уахадж е арестуван като заподозрян в отвличане. Предстои да бъдат разпитани трите жени, вероятно майки на децата, добавя АФП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Различно ли е в Бг? преди 5 години
А в България не стават ли такива неща? Просто никой не пише за тях. 11 годишни дори го правят доброволно, на 12 си раждат. и После помощи, помощи...Какво ви е странно за САЩ? Ако имахте нужда от пари, нямаше ли да отвлечете някое да ви работи на улицата? Особено,ако сте дебеловрата мутра? Полицията на САЩ поне ги е намерила, в България и органите им нямаше да открият. Но ако чакате да рева за тия деца след всичко което видях в България, не сте познали.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сирадж Ибн Уахадж е син на виден имам в Ню Йорк. Поне превеждайте наред.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лелеееее таман прочетох за черния делфин. На това му се вика затвор.Затворниците ги карат с качулки на главите към затвора и м/у зградите в затвора, оковани с ръцете отзад вдигнати от пазача до положение в което затворника е наведен напред. Около 700 затворника и над 900 пазачи. Само по час и половина си на открито и то в клетка и от момента в който те събудяд до момента в който е време за спане нямаш право да си седнал,клекнал,или облегнал през останалото време,и хапват само супичка по 4пъти
7
0
 
8
 
! Отговори
vlady преди 5 години
До АнонименВ Русия има няколко чудесни all-inclusive хотели с безплатен room service за подобни типове като Черния Делфин, Белия Лебед, Черния Орел, Вологодската Петица, Полярната Сова.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те така си живеят тези с екзотичните имена. В землянки и с по 5 откраднати жени. В България биха казали, че са етнически особености и не може да се самосезира прикуратурата.
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Уахадж", по името се разбира, че тоя изповядва религията на мира !!!
4
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са нормални неща за краварника - в цивилизовани държави като Русия това е невъзможно да се случи !
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2Белите не правят такива неща :)
2
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено от братчедите на Обонго
1
2
 
20
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Двамата имат нужда от почивка в най-добрия all-inclusive ADX Florence.