Срамно: Тръмп не знае цветовете на знамето на САЩ

Президентът се обърка, оцветявайки заедно с деца
27 авг 2018 10:00, Елка Василева
49

  

Президентът на САЩ Доналд Тръмп развесели потребителите в Twitter, след като оцвети неправилно американското знаме в детска книжка за оцветяване.

При свое посещение в детска болница в Охайо Тръмп оцвети една от ивиците на знамето в синьо, макар че на американското знаме се редуват червени и бели ивици, а синьото присъства като фон на звездите в горния ъгъл.

Заедно с президента и неговата съпруга на посещение в болницата беше и здравният министър Алекс Азар, който публикува в Twitter снимки, включително и на Тръмп с децата.

Потребители в Twitter обръщат внимание, че президентът на САЩ наднича в книжката на момиченцето до него и предположиха, че той може би се опитва да "прерисува от детето" знамето на своята страна.

Затова пък родената извън САЩ /в Словения/ президентска съпруга Мелания Тръмп познава по-добре от него американското национално знаме.

Тръмп и Азар посетиха болницата в рамките на програмата в подкрепа на деца, родени от майки с опиоидна зависимост, предаде The Washington Examiner. По данни на американските власти САЩ страдат от национална епидемия от употреба на опиати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
2
 
! Отговори
Ментолка Ефраимова преди 5 години
Бай Тръмп е ***, то се знае. Какво да кажем за тези които гласуват за него?
44
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Бай Доню не е виновен, виновен е този който е дал цветни моливи на ***.
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз си мисля че това фалшива новина. Или поне не потвърдена.
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как да не ги знае след като цял живот му седат в кабинетите знамената. Просто човека е претоварен от работа и се случва да бъгнеш.Аз тука бъг вам от работа, а си представям какво е да мислиш за политика, вътрешна и външна икономика, сигурност, интриги и какво ли не.
41
0
 
6
 
! Отговори
smehno преди 5 години
Eiii, mnogo znaehti v tozi forym.E kato vie vsi4kite znaete cvetovete na balgarskoto zname.Golqm praz, fanebi da jiveete po dobre ot amerikancite.
40
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аууу, колко страшно. Невероятна новина, а факта, че великата Хилъри не знае текста на химна така и не видях да го дъвчат 2 дни всички медии по света. Защо ли ? #doublestandarts/watch?v=KQYIHQvhIk0
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе оставете децата да рисуват както си искат. Все пак и те имат собствено въображение
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Toй e........ просто тъъъъъпппп!!!
37
5
 
11
 
! Отговори
Мен по ме интересува преди 5 години
Защо има знаме с цветовете на дъгата при децата. Явно нечия пропаганда върви с пълна сила в САЩ.
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
към избягалОстави ги непросветените. Ако наистина си избягал, добре си направил.
35
6
 
14
 
! Отговори
Избягал преди 5 години
Американският флаг има вариант, където червените ленти са заменени със сини. Това е в чест на загиналите при изпълнение на служебен дълг полицаи, пожарникари и др.
34
12
 
10
 
! Отговори
Душко Добродушков преди 5 години
Изключителен късмет имат тези деца!Знаете ли, че един американец е изгубил на състезание от електронна игра и застрелял 3-4 играчи от яд. Ми ако бе извадил оръжие...,или наредил на охраната...А Тръмп знае да губи-PR казва-ми той имитира детенцето.Та то всичките му действия са инфантилни. Това ще да е тема за епизод от "Президента карикатура" по HBO.Ние се дивдим на Златки, Брадки и т.н., пък те били гении.То се позна, че последния Президент ще е черен...Това Президент ли е ???
33
5
 
15
 
! Отговори
Pesho преди 5 години
Интересно повечето статии на госпожа Калкулатор Василева са все с лява наклонност. Няма ли от къде другаде да препишете някоя статия та все от левите медии взимате? Още малко ще започне да ни пише за бялата привилегия и колко хубаво било много култури на едно място.
32
5
 
5
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Тръмп е извънземен.
31
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрацията и американската мечта се срутиха като кулите в Ню Йорк!!!
30
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е Тръмп да забрави малко за демокрацията и да вкара враговете си в затворите за държавна измяна...............или той тях , или те него ще изядат!Така е по законите на джунглата...............силните изяждат слабите!!!
29
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другата американска вещица - Мадлин Ол-Брайт още ли не е пукнала????Тая освен за плашило на децата..................за друго не става!!!!
28
10
 
4
 
! Отговори
w преди 5 години
fake news
27
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като Мак Кейн пукна и отиде в ада............чакаме следващата добра новина от САЩ...............че вещицата Хилъри Клинтън е пукнала и тя!!!Той собственият й мъж не можеша да я понася, тя тръгнала да става президентка тая комплексарка!!!
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Килъри Клинтън има късмет, че не се е родила в средновековието................тогаеа щяха да я осъдят като вещица и да я изгорят на кладата................и с пълно право!!!Да прочистят Земята от вещици като нея!!!