Касапски Хелоуин: Хора с отрязани крайници – по улиците!?

Учителката Шай Диаз дава урок на ученици с плашещ костюм
Обновена: 3 ное 2018 07:09 | 2 ное 2018 20:45, Нели Христова
21
Касапски Хелоуин: Хора с отрязани крайници – по улиците!?
Снимки: Twitter

Ако учителката от Тексас Шай Диаз и малката Мая от Филипините се бяха явили на конкурс за най-добър хелоуински костюм, със сигурност щяха да накарат журито да припадне. 

36-годишната преподавателка по физика дава на своите ученици урок, но и смразява кръвта им. Тя се облича като "илюзия" или "нещо, което не съществува", а тялото й изглежда сякаш е разрязано на две.

Снимките, които Диаз публикува в своя Twitter подлудяват социалните мрежи. На тях горната част на тялото й и торсът й изглеждат напълно отделени. Учителката е обхванала с едната си ръка краката си, показвайки палец нагоре с другата.

Въпреки изумените реакции, тя не разкрива тайната на успеха си, но малко проучване в Google показва, че хората изкривяват телата си под какви ли не странни ъгли, за да изглеждат по този зловещ начин.

На няколко хиляди километра от Тексас, във Филипините, малката Мая също изглежда така, сякаш някой е отрязал част от тялото й.

Майката на момиченцето публикува видео във Facebook, което също бе прието от потребителите на социалната мрежа с изумление и бе гледано от повече от 10 милиона души.

На него се вижда как Мая събира бонбонки, носейки на поднос собствената си отрязана глава. Тайната на нейния костюм също остава неразкрита от родителите й. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България този празник е ден за просена на ромските деца , нищо като тренировка за в бъдеще като пораснат да им бъде по лесно! А и родителите ги водят по магазините за да просят! Ха ха
14
5
 
7
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Според мен човек трябва да има леки психични отклонения за да му харесва да си гледа детето с окървавена глава.Сигурно много ще се изкефят да отидат в Ислямска държава и да гледат отрязани крайници и екзекуции без грам фалш.Екезкуциите на ИД сигурно ще съберат 40 млн гледания от извратени типове.Честит ви празник психопати, да си набивате пироните в мозъка и лек ви нож.
13
1
 
7
 
! Отговори
11 преди 5 години
До ОсманА не ти ли идва на акъла, че освен за хелоуин и онзи *** валката, *** боли чeпа и за някъв анадолски байрам в България?
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това винаги е бил един особено глупав "празник", който, незнайно по какви причини стана популярен и се празнува и в България.
11
11
 
9
 
! Отговори
Осман преди 5 години
За мен е важен само Байряма. Хелоуин не ме интересува. На Байряма посещавам гроба на майка ми и на баба. После целувам ръка на дядо. Децата идват и ги черпя с бонбони. Дарявам малка сума на някой сирак. Винаги на Байряма се чувствам по особено. Както примерно се чувствам в новогодишната вечер. Тези "празници" като хелоуин, свети Валентин и прочие са консуматорски празници.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ми не всички сме Християн и бе, ***!
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яко ооо...
8
3
 
5
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Лично за мен. Моето мислене е.. Това пълни Фашистки глупости.
7
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Аиде де, кукерските празници имат същата цел и се основават на същите вярвания. Да предизвикаш зли сили - абе хора, пийте ментов чай и спете достатъчно, че ме хваща страх от вашето невежество и маниакални отклонения!
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Индустрията разчита на тези празници - що *** се купуват, що *** се изхвърлят! А щастието на консуматора безумник е гарантирано от рекламата. Хелоуин в България?! Защо бре, тиквочи?!
5
2
 
17
 
! Отговори
Аре стига с тоя преди 5 години
хелоиуи...или както се пише. Не натрапвайте чужди празници нямащи нищо общо с българското и православното.
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хелоуин е древен езически и сатанински празник. Няма как да ме убедите, че да се обличаш като убиец, демон, вещица, вампир или дявол е нещо хубаво и не сърди Бог. По този начин само можеш да предизвикваш зли сили да се пренесат в живота ти. После защо имало толкова психари и стрелби, ами вижте си културата. Вижте на какво възпитавате децата си. Малко е насилието във филми, музика и игри, а на всичкото отгоре и откачени празници. Живеем в токсично и болно общество.
3
8
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Празнуването на Хелоуин е парад на простотията на българина.
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога ще ни занимавате с тая хелоуинска простотия? Не разбрахте ли, че няма почва у нас?
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Премествам тази новина в кошчето.