С четири куршума: Племенник на Гала – застрелян от полицай в САЩ

Убиецът се почувствал заплашен, няма обаче да го съдят
Обновена: 21 дек 2018 14:30 | 21 дек 2018 08:50, Петя Славова
447
С четири куршума: Племенник на Гала – застрелян от полицай в САЩ
Снимка: Instagram

Племенник на тв водещата Гала е застрелян на улицата от полицията в САЩ. Трагичният инцидент е станал на 10 декември във Фредония, щата Ню Йорк.

Според органите на реда униформените се отзовали на сигнал от граждани. В къща на ул. "Либърти", в банята на втория етаж, се барикадирал млад мъж. Полицай и пожарникар се опитали да го измъкнат.

Младежът отказал да отвори вратата дълго време, но после излязъл и тръгнал да бяга. Служител на реда му наредил да спре, но той извадил нож.

Според полицейските сводки младежът имал прорезни рани по гърдите и от тях течала кръв. По неофициална информация полицайт му извикал да спре, но след неподчинението му стрелял при самоотбрана и убил младежа с четири куршума.

На загиналия млад мъж са взети проби за наркотици и лекарства, но няма да бъдат готови скоро, обяснили от полицията. Предполага се, че поведението му се дължало на упойващи вещества.

Жертвата е Георги (Джордж) Пенев - син на брата на Гала - Петър, който живее отдавна в Бъфало, САЩ със семейството си и има ресторантьорски бизнес.

Тъжната вест е потвърдена и от сестрата на починалия - Мария. Тя пише в www.gofunme.com: "В 2 ч. през нощта на 11 декември ме събуди звън от телефона. Полицай ми каза, че моят брат Джордж, познат на по-голямата част от Бъфало като Пенев, е бил прострелян четири пъти в гърдите от полицай от Фредония в понеделник, 10 декември в 1:30 ч. следобед. Полицаят нямало да бъде обвинен в нищо".

Мария описва брат си като чудесен човек: "Той имаше удивителната способност да се разбира с всекиго. Толкова обичаше братовчедка ни Мари (дъщерята на Гала), че когато родителите ни му съобщили, че ще има сестра, той настоял да кръстят и мен Мари". Тя обяснява още, че сега събира пари за погребени е и разходи за адвокат.

В социалните мрежи Мария призовава всеки да сподели историята с брат й, ако го е познавал и да си спомня за него.

Там публикува и снимка, на която пише "Не мога да повярвам, че си отиде. Съкрушена съм от факта, че не се бяхме виждали от юли и последното нещо, което ти ми написа беше: "Обади ми се да се чуем скоро, защото ми липсваш". Така и не успях да ти се обадя. Не съм сигурна, че знаеше колко много те обичат всички в действителност. Никога не съм срещала човек с повече приятели от теб. Изглеждаше така сякаш цял Бъфало те познава. Когато казвах името си с фамилията, всички ме питаха да не би да съм ти сестра. Ти ме научи да обичам безусловно. Научи ме и че животът не е справедлив понякога, което напоследък си припомням. Винаги ще искам да имах повече време с теб. Почивай в мир! Винаги ще те обичам!"

Приятели на Джордж го описват като най-спокойният и весел човек, когото някога са срещали и не могат да повярват на случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


447
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
0
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
тече 20та минута, и няма нито "висок", нико "много", мишоче. скачай пръв, с кафяво яке и вестник под мишница съм. какво има във вестника няма значение.
282
0
 
8
 
! Отговори
Ми преди 5 години
До АнонимеНТъй де, трябваше първо да прибере пищака, да извади нож, както е при нас, нъл тъй (ако има, ако не, да намери) и чак тогава да се разберат... Много шестаци, много нещо!
281
1
 
30
 
! Отговори
браво на полицая преди 5 години
утрепали един наркоманбъдещ убиец на невинни хораполицаят е за наградаза добре свършената работа
280
2
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Архангел Псувнаилтам съм. чакам те. предполагам че освен че си висок, имаш очи, нос и вежди. ***.
279
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зада не изпълни полицейска покана нещо му е било в главата. Тук в България е масово защото връзкарството и роднинство е в МВР.Там предполагам е друго. Освен това да има повече от един куршум е решил да бяга. А да бяга има нещо.
278
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може би е нещастен случай! Може би грвешката на полицията е че не са викнали специалисти откъм психичните заболявания за да го усмират както те си знаят и са учили. Човекът в психоза не може реално да прецени на каква опастност се излага при това с нож в ръката.
277
10
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До Анонимен295сакаш ли да доаш след 10 минути на попа, да ми се поерчиш е така те, или да идвам до залата?
276
5
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
коментари че стрелят отрудените ***, които бачкат като волове, за да си платят колежа имаше ли? а за тормоза над тираджиите -българи от чикаго?
275
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пише още в Джеймсталн Нюз че подобен инцидент в града не се е слувал от 10 години! Води се шерифско раследване по случая и ще видим какво точно е станало.
274
3
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
явно вчера все пак са превели хонорари по некое време и шизака е натегнал на винце. днеска са едни сърчица, едни хомосексуалисти...ако бехме у щатите сигурно да са му викнали и националната гвардия, а тука нашия списва за 20ка хоно и алтън ага вика "евалла"
273
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 921Те джендърите и хомотата точно от там тръгнаха бе!
272
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От време на време ги карат да застрелят и някой бял, да не изглеждат като расисти
271
3
 
25
 
! Отговори
до 287 преди 5 години
Геьо ... там не пускат гювеч на ***!Ако не се подчиниш на полицай - бум!Разбра ли xoмо?
270
24
 
14
 
! Отговори
ГНУУУУСС преди 5 години
Държава от престъпници и убийци. Така е и създадена -изпозастреляли са милиони индианци, които са защитавали собствените си земи с ножове и брадви и не са се подчинявали на разпорежданията на нашествениците.
269
17
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПОСЛЕДНАТА ВЕРСИЯ НА ПОЛИЦИЯТА Е , ЧЕ Е БЯГАЛ НА ЗАДЕН ХОД КАТО ПО АНИМАЦИОННИТЕ ФИЛМИ :D ИНАЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ ВЕРСИЯТА, ЧЕ Е ПРОСТРЕЛЯН В ГЪРДИТЕ ;DИНАЧЕ САЩ СЕ ВОДЯТ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯ" ДАЖЕ ГОВОРЯТ И ЗА ЧОВЕШКИ ПРАВА :D
268
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе истерика с ГОЛЕМИТЕ БУКВИ... Ти по-голям детектив и от Хорейшо се извъди бе ... смеш ник!Добре, че не ги интересува американците , какво си мисли *** ьо балкански!
267
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерих оригиналната статия от спектрум нюз джеймзталн. Статията е от 13 Декември, името на полицая е Nathan Scriven. Пише че човек е психични отклонения, който се барикадирал в банята, е бил застрелян след като заплашил полицая с нож. Пише още че в къщата е имало и други обитатели които не са били ранени. Никъде не пише че са се обадили съседи, единствено споменават че полицията е получила обаждане във връзка с мъж който е с психични отклонения и барикадиран в банята. Разледва се от Chautauqua
266
31
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПЪРВО СЕ СТРЕЛЯ ВЪВ ВЪЗДУХА ИЛИ ДО НЕГО И ЧАК ТОГАВА ГО НАДУПЧВАШ С 4 КУРШУМА ОСОБЕНО КОГАТО Е НЕВЪОРЪЖЕН!!!ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ПОЛИЦАЯ!!!!!СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ САМО, ЗАЩОТО Е ПОЛИЦАЙ!ПОЛИЦЕЙСКИЯ НАЧАЛНИК И ТОЙ В ЗАТВОРА ЗА УКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!
265
4
 
31
 
! Отговори
до 281 преди 5 години
"В Америка никога не е имало демокрация ! Раздавай зрога, раздавай оръжие, полицаите да има кого да гърмят. Всичко е пари. Богатите са на първо място"----------Тъnyнгер - друго си е у нас !Мутрите въоръжени...ромите и те... само ти rлупака - оставен на милостта им!Демокрация по български!
264
2
 
22
 
! Отговори
ЦЦ преди 5 години
Да идват американските полицаи в БГ, ще нагърмят доста ТЪРТЕИ и НАРКОМАНИ! Да се поизчисти ***, в която живеем!