US генерал: Бих се отървал от десния си крак, за да летя с F-16!

Предложихме ви най-доброто, категоричен е Филип Брийдлав
Обновена: 21 яну 2019 17:03 | 21 яну 2019 12:30,
354

След бурни дебати парламентът одобри правителственото предложение да подготви международен договор и да проведе преговори с правителството на Съединените щати за придобиване на нов тип боен самолет F-16V Block 70.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR бившият главнокомандващ силите на НАТО в Европа Филип Брийдлав коментира изборът на изтребител и защо трябва трябва да даваме милиони за въздушна охрана, без война.

"Летял съм на почти всички модели на F-16. Този, който се предлага на страната ви, е последният - най-нов модел. Това, което наистина отличава този самолет, е, че той е оборудван с последно поколение системи и оборудване. Това включва възможност за атака през деня и нощта. Бих се разделил с десния си крак, само, за да летя на този изтребител", категоричен е генералът.

Според него охраната на въздушното пространство е много важно задължение на всяка една страна.

"Нашите компютри и софтуерни системи трябва да могат да влязат във взаимодействие с вашите по всяко едно време. Затова е НАТО - да споделяме и да си помагаме при всяка една ситуация", споделя Брийдлав.

По думите му най-добрият начин да избегнем война, е да сме най-добре подготвени за нея постоянно.

Генералът смята, че това, което НАТО прави през последните няколко години, е постоянно да се въоръжава, за да не е изненадан Алиансът.

"Служил съм 8 пъти в мисии на НАТО. Дълбоко съм убеден, че това е най-успешният алианс в историята на нашия свят. Имало е конфликти, но те са били дребни и са решавани бързо. Този съюз не е толкова важен сега, колкото в бъдеще", допълни военният.

Все пак бившият главнокомандващ е на мнение, че в момента Европа е в особена и скрита опасност, защото много близо се водят военни действия.

"Русия използва сила, за да промени международно признати граници. Те анексираха Крим и сега там, на украинска територия, има огромно позиционирана сила. Никога не сме си мислели, че в Европа някой може да си позволи да наруши националните граници на една държава", коментира още Филип Брийдлав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле..е..е, русофилията как се настървила на американския генерал, ще му изядат и третия крак !Излизам, че не мога да гледам садо-мазо екшъни !
55
5
 
28
 
! Отговори
САЩ враг на България преди 5 години
Сръбските медии след посещението на руския президент Путин в Белград гърмят,че Русия ще инвестира 5 милиарда долара в сръбската армия .Русия ще предостави безвъзмездно на сръбските си съюзници изтребители СУ-35 и ПВО С-500..Така Русия постъпва със своите съюзници и ние навремето кога бяхме с Москва имахме и армия и икономика,а не като сега американските ни нови(братя ) и (съюзници) на ни дерат кожите с 48 годишните ръждясали бракми Ф -16 и с прескъпия ток от американските централи.
54
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето от такива НАТО се управлява, нека си отреже крака и да отива да лети какъв му е проблема пък на тоя.
53
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 43Я па ти........много чест да наричаш това терористично образование "сащ"!!! Това е *** обор, изтребил 90 милиона коренно индианско население, неизвестно колко милиона африкански роби, поробени азиатски и южно-американски територии и откраднати богатства на почти 3/4 свят!!! Това е най-омразното образование и ще завърши като Картаген....ЩЕ БЪДЕ РАЗРУШЕН!!!
52
3
 
17
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
""Служил съм 8 пъти в мисии на НАТО. Дълбоко съм убеден, че това е най-успешният алианс в историята на нашия свят. Имало е конфликти, но те са били дребни и са решавани бързо. Този съюз не е толкова важен сега, колкото в бъдеще", допълни военният"Да като Афганистан, вече най-продължителната война на САЩ, цели 17 години.Армията на САЩ е партизанска, за нея няма реална победа в дадена война, ако не спираш да се биеш, няма как да си загубил като във Виетнам.Целия свят ви видя имперските ***
51
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мисля, че Радев разбира повече от Брийдлав, а и Радев е пристрастен докато Брийдлав е обективен.
50
2
 
11
 
! Отговори
ьзц преди 5 години
обявяваш конкурс за нещо в които си задал определени критерии и печели този който не изпълнява най-много от тези критерии???познайте това само къде го има...
49
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Ще му сбъдна желанието за да се посмея на още един чуждоземски навлек.
48
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Америка обществените поръчки се печелят както в България ние от тях сме се учили, но там се краде в трилиони, а тук в милиарди.
47
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя щял да се раздели с десния си крак, а ние ще се разделим с няколко милиарда. Защо да си причиняваме това страдание?
46
17
 
4
 
! Отговори
Липсва Радев преди 5 години
Къде е Румен Радев да ни обясни колко са лоши Ф 16 ? И да лобира за своите Грипени !
45
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да не си помислите, че тези 8 самолета ще ги пилотират български летци?!Нищо подобно! Ще хвърчат с тях американци, а българите само ще гледат и ще плащат!
44
2
 
2
 
! Отговори
Василев преди 5 години
По време на Втората Световна Война нашите летци не летяха ли на най-добрия самолет в света!???И кое и кой гарантира, че ако имаш най-добрия самолет, ще печелиш войните и битките???Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!
43
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако не го слушате него, послушайте президента Радев, Тома Томов, професионалните ни военни. Има ли някой, който да е против Ф-16?
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тоя генерал, като му чета изявите в пресата през последните 2 години, оставам с впечатление, че първо се е отървал от мозъка си, за да може да дава подобни интервюта.А съвест, морал, човечност, това са недостъпни умения за американските генерали.
41
1
 
6
 
! Отговори
българин преди 5 години
До ьзц 40Стига срънкал глупави клишета далеч си от истината ,затова не се обаждай от коневръза.
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 41Хи-хи-хи-хи..............................НЯМА ТАКИВА ДАННИ!!!!! Има само във виртуалната википедия на такива ***-ло-умни-ци като тебе!!!!
39
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я духай супата бе генерален! Русия е агресор. А САЩ не така ли?Където сте стъпили.Още има война!
38
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 33Алллоооуууууууууууууууу..................НИКАКВО ЗАДЪЛЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НЯМА "да купува краварски метален скраб"!!!! А ВНОСКИТЕ ОТ 2% СИ СЕ ПЛАЩАТ!!!!!! Но отан не е само краварията!!!! Разбра ли, "умнико"!!!
37
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 20А сега влез в РУСКАТА википедия за МиГ 25 и прочети колко пъти е бил свалян от Ф-16 и Ф-15 ! Ххахаха!