US генерал: Бих се отървал от десния си крак, за да летя с F-16!

Предложихме ви най-доброто, категоричен е Филип Брийдлав
Обновена: 21 яну 2019 17:03 | 21 яну 2019 12:30,
354

След бурни дебати парламентът одобри правителственото предложение да подготви международен договор и да проведе преговори с правителството на Съединените щати за придобиване на нов тип боен самолет F-16V Block 70.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR бившият главнокомандващ силите на НАТО в Европа Филип Брийдлав коментира изборът на изтребител и защо трябва трябва да даваме милиони за въздушна охрана, без война.

"Летял съм на почти всички модели на F-16. Този, който се предлага на страната ви, е последният - най-нов модел. Това, което наистина отличава този самолет, е, че той е оборудван с последно поколение системи и оборудване. Това включва възможност за атака през деня и нощта. Бих се разделил с десния си крак, само, за да летя на този изтребител", категоричен е генералът.

Според него охраната на въздушното пространство е много важно задължение на всяка една страна.

"Нашите компютри и софтуерни системи трябва да могат да влязат във взаимодействие с вашите по всяко едно време. Затова е НАТО - да споделяме и да си помагаме при всяка една ситуация", споделя Брийдлав.

По думите му най-добрият начин да избегнем война, е да сме най-добре подготвени за нея постоянно.

Генералът смята, че това, което НАТО прави през последните няколко години, е постоянно да се въоръжава, за да не е изненадан Алиансът.

"Служил съм 8 пъти в мисии на НАТО. Дълбоко съм убеден, че това е най-успешният алианс в историята на нашия свят. Имало е конфликти, но те са били дребни и са решавани бързо. Този съюз не е толкова важен сега, колкото в бъдеще", допълни военният.

Все пак бившият главнокомандващ е на мнение, че в момента Европа е в особена и скрита опасност, защото много близо се водят военни действия.

"Русия използва сила, за да промени международно признати граници. Те анексираха Крим и сега там, на украинска територия, има огромно позиционирана сила. Никога не сме си мислели, че в Европа някой може да си позволи да наруши националните граници на една държава", коментира още Филип Брийдлав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
4
 
12
 
! Отговори
Темелко преди 5 години
България е в НАТО и ЕС на хартия, но душата и сърцето на българина е с Русия!! За 30 години фалшива демокрация, племето видя малко свят и се уплаши от гейовете! Това племе заслужава само ботуш! Референдум! ЛИЧНО ще ви помогна с вота и ще гласувам за излизане от ЕС и НАТО и за членство в Евразийския съюз! Ще станем втората напуснала ЕС страна след UK и първата напуснала НАТО! Ще станем известни! Визи, телени мрежи, газопроводи, ткзс-та, водка и рускини на килограм!
135
1
 
2
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Гришо няма характер, за това не може да спечели една голяма битка и турнир от 4 открити първенства!Българите няма характер, да работят качествено и ефективно, за това винаги са им били виновни външните сили!Това са особености от българската народопсихология, да искаш и да мислиш, че заслужаваш нещо по-добро, но да нямаш характер да го постигнеш!!!Агент Лейди Кералайна Дохърти!ЦРУ!!!
134
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БългаринБих се отървал от държавата сащ, за да има мир и просперитет на земята!!!Русия ли ще поведе просперитета на земята след това?Бая ще трябва да почакаме, че Лада-та 40 години я правиха една и съща, а тя им беше голяма гордост та не знам до къде ще я докарат с просперитета.
133
1
 
10
 
! Отговори
USA преди 5 години
Ние ще ви продадем оръжието прескъпо, да може по всяко време да комуникираме с него и да го следим че да не си помислите да правите нещо което не сме ви наредили да правите, нямате право да имате друго оръжие защото ще ни затрудните да го следим, нашите врагове са и ваши врагове и затова ви казваме че с това закупено оръжие трябва да го използвате твърдо срещу тях, а ако ви нападнат ще помагаме с каквото можем, ще излъчваме репортажи от опожарените ви градове за да видят по света гадния агресор.
132
6
 
2
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Най-голямото ми разочарование в наши дни беше, когато разбрах че в същност ние българите не сме изобретили чушкопека!!!Вече няма с какво да се гордеем!!!Животът е жесток!Агент Мартийн Колимор!ЦРУ!!!
131
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само при споменаването на думата "ф-16" руснаците се посират от страх.
130
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТемелкоТемелко,да не би Грипена да е руски,бе?Не е проблем,че ще платят за Ф16, управляващите ще платят,за да имат спокойствие,а не въоръжение,но специалисти(!) казват,че това е грешно по много причини,не само заради парите и защото ще затънем в дългове.
129
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До темелко!България мрази най-вече платените троладжии като теб!!!България иска най-вече мир в света, а не измислени военни маневри в черно море и измислен ракетен щит, който буквално ни прави мишена!!!!На българите ни е пределно ясно, че сащ не могат да принтират долари до безкрай! Все в един момент трябва да се отчетат финансово!!!Опитват се да заблудят простолюдието докато унищожават близкия изток и правят преврати в Украйна др страни, но вече станаха учевадни в действията си!!!
128
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тия кинти може да купят 2-3 ф16 и 20-30 миг и су и така отговаряме на изискванията на НАТО но и бием американския монопол. Както с руския газ вкарваме в тръбата и друг газ през хъба на Борисов и Цветанов.
127
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВасилевЗащо бе селянин ***, когато бяхме врагове, американския флот в Гърция купуваше агнета от България!!!Е как защо?Защото в цялото НАТО не е имало агнета и янките са били принудени да купуват от България, че е най-близо.
126
4
 
10
 
! Отговори
US-психопат преди 5 години
Бих се отървал от десния си крак, за да продам F-16 на България.
125
2
 
7
 
! Отговори
krasirz преди 5 години
За F-16 и 1 лев не бих дал купчина тенекии.
124
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да лети на Миг-29 трябва и двата крака да си отреже.
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В друг сайт пък пишат,че това ще съсипе българската армия и въоръжение,защото всичко трябва да се променя по друг стандарт!България - аусайдера на Балканите,не се приближаваме,а се отдалечаваме от Европа и всички останали,всички ни заобикалят,превърнаха България в черна дупка!
122
3
 
4
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Казано е, че само един малък процент ще живеят добре, а всички други ще са зависими и трябва да работят на заплата месец за месец!!!Няма комунизъм, няма капитализъм, няма демокрация,няма диктатура, за да издържи пирамидата с всевиждащото око, трябва да има болшинство работници,трябва и да има хора с нестандартно/ в същност това си е най-адекватното мислене за проблемите на хората/ мислене , които предвижват човечеството в бъдещето!!!Агент Коуди Симпсън!ЦРУ!!!
121
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай Филипе, нарушихте границите на Сърбия и основахте държавата Косово. Крим също беше автономна република със свой парламент и министерски съвет. Гласуваха за излизане от Украйна, където насилствено и тоталитарно бяха сложени от хрушчов. Този, който им прати ракети в Куба, ако са забравили. Никой не ги е питал, дали искат да ги анексират към Украйна в СССР.
120
7
 
9
 
! Отговори
Темелко преди 5 години
80% от българите са русофили и мразят САЩ, ЕС и НАТО. Скандално е България да се числи към лагера на Запада. СКАНДАЛНО! Референдум! Долу Ф-16, да живее Артьом Иванович Микоян! Да живее МиГ!! Да живее Нинова и БКП!! Българина иска соца, иска телени мрежи, иска Русия! Визи за Европа! Членство в Евразийский союз! Гурбетчиите да се връщат и да помагат в строежа на новото НРБ!
119
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВасилевОт къде мислиш са ни постъпленията от 1,5 милиарда лева за миналата година от оръжейно производство?Тези сделки са с помощта на САЩ.Братска Русия се пука от яд и иска да сложи ръка върху нашия ВПК, а Боко продажника се съгласил на преговори.
118
3
 
7
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Бих се отървал от държавата сащ, за да има мир и просперитет на земята!!!
117
4
 
9
 
! Отговори
Кал преди 5 години
Поредните платени глупости. Докога ще има такива евтини продажни " журналисти"? Ще дойде ден за плащане.