Директорът на ФБР: Русия се меси в изборите в САЩ

Санкциите не могат да ги спрат
Обновена: 24 юли 2019 07:30 | 24 юли 2019 07:00,
81
Директорът на ФБР: Русия се меси в изборите в САЩ
Снимка: Reuters

Руснаците са абсолютно решени да продължат да се месят в изборите в САЩ въпреки санкциите и другите мерки в опит да им се попречи да вършат тези действия преди изборите през 2020 г., каза директорът на Федералното бюро за разследване /ФБР/ Кристофър Рей, цитиран от Ройтерс.

Още по темата

Край на разследването за намеса на Русия във вота в САЩ

Той говори по време на слушания в юридическата комисия на Сената на САЩ, които предшестваха очакваната с огромен интерес поява пред Конгреса днес на специалния прокурор Робърт Мълър, който ще свидетелства за 2-годишното си разследване за предполагаемата руска намеса в президентските избори в САЩ през 2016 г. в полза на тогавашния републикански кандидат Доналд Тръмп, пише БТА.

Председателят на юридическата комисия Линдзи Греъм, републиканец от Южна Каролина, попита Мълър дали казаното от него означава, че Москва продължава същата дейност, въпреки всички санкции спрямо нея от страна на Вашингтон.

"Да, - отговори шефът на ФБР. - Смятам, че те няма да спрат, докато (санкциите) са недостатъчни, за да ги накарат да се въздържат."

Той потвърди, че американските спецслужби периодически информират президента Доналд Тръмп за своята дейност по пресичане на чуждестранната намеса в избирателните процеси в САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от злоба ще се пръснат,янки-те
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американските избори и намесата втях не са нещо важно, че да се треожимза тях. Това е най-корумпираната странав света.
46
0
 
13
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Пак голи твърдения, т.е. - пълни лъжи .
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва теа американоси,луди много
44
0
 
11
 
! Отговори
тя преди 4 години
Т н -западняци са страшно нечистоплътни с почернели зъби , *** , стиснати , неграмотни - както се казва" голяма фирма ,бедно положение "?
43
0
 
9
 
! Отговори
тя преди 4 години
Пука им на руснаците кой луд ще изберат ! Те си имат техните проблеми и не се занимават с чужди , но тия страдат от фобия за преследване - психари !
42
0
 
12
 
! Отговори
невероятно,но факт! преди 4 години
Не е много ясно в какво точно са се намесили и се месят руснаците в изборите на САЩ,но според мен твърде много хора вече виждат ,че САЩ се месят във всичко ,което има някакво значени за американските печалби!А американският елит счита,че всички по света,с изключение на англичаните,трябва да им се подчиняват почти безпрекословно,защото те са по-низши същества!А някои като нас даже не са същества,по американските представи на елита им!
41
1
 
14
 
! Отговори
джо преди 4 години
Колко зле са братята Американци , щом като чиновник на такъв висок пост си позволява подобни брътвежи.То САЩ трябва да е страна от третия свят, за да може някой да се намеси и да назначи президент.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е бил на ол инклузив по Черноморието (виж гривничката).
39
0
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
впк на сащ назначава президенти приказките за намесата на русия са прах в очитена гмо мозъците измишлъотини от краи до краи
38
0
 
14
 
! Отговори
Eha преди 4 години
Сащ не се меси никъде...Смятайте щом вървят реклами от посолството на ФАЩ по телевизията...
37
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гошу, куче лошо, нямаш връзка с главния мозък. Та нали всички регистрирани в една секция са преброени и информацията е публична и подробна. Я обясни тук на аудиторията как става туй при 10000 избиратели, някой си да спечели с 15000 гласа и да изглежда достоверно като няма как? Говори *** :))
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено.Те гледат и се учат от вас.
35
18
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
До SSЕ то там и да могат няма смисъл да се месят, защото в секция с 10 000 избиратели, Путaka печели с 15 000 гласа :) Ако ще 99% да гласуват срещу Джуджаka, той пак ще спечели със 120% :)
34
0
 
8
 
! Отговори
До 33 преди 4 години
Напротив, всички Янки ще бъдат екстрадирани от САЩ много скоро - трумп вече започна със фразата "изпратете я обратно" нали? :))))
33
0
 
17
 
! Отговори
SS преди 4 години
... а САЩ пък се меси в изборите навсякъде по света (без Русия)...
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де - нали имаше комисия, която да разследва дали има намеса. И след като се туткаха доста време обявиха, че намеса няма. Обаче - едно си баба знае, едно си бае.
31
1
 
15
 
! Отговори
Михаил Вешим преди 4 години
Изявленията и поведението на директорът на ФБР могат да бъдат квалифицирани само като "Смешен плач".
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не дава директни обяснения как се "месят" в изборите? Изглежда ми като плач на малко детенце...То по същата логика и всички от Столипиново се "месят" в изборите на САЩ, щото хич не харесват Доналд Дък?
29
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Янките не могат да спрат Русия която се смее на жалките санкции. Русия прави каквото си иска и се подиграва на перчема и поклонниците/избирателите му. Янките хапят устни безпомощно, Русия не е ирак или афганистан. Янките стоят далеч и премигват злобничко.... съдба :))