Тръмп заплаши Европа: Ще ви върнем хиляди терористи

Президентът на САЩ настоя Европа "да си прибере" терористите
Обновена: 2 авг 2019 10:09 | 2 авг 2019 10:09,
50
Тръмп заплаши Европа: Ще ви върнем хиляди терористи
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ могат да освободят държаните от тях терористи от Ислямска държава в Европа, ако държавите от Стария континент откажат да си ги приберат, предава РИА Новости, цитирано от Фокус.

Още по темата

След смъртта на Хамза бин Ладен – кой ще поеме Ал Кайда?

„Държим хиляди терористи от Ислямска държава и искаме Европа да си ги вземе. И ако не си ги вземат, то ние, вероятно, ще бъдем принудени да ги пуснем в Европа“, заяви американският лидер пред журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
6
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Тръмп е прав и пичага просто говори от правото на силния.Що Европа е раздавала на куцо и сакато в продължение на десетилетия.Не моеш раздава гражданства ей така да ги пускаш ей така и после а *** те не са мой проблем.Е на кой са показват немски френски и англииски паспорти естествено че трябва да си отиват по-държавите.Европа е безотговорна а такива нямат бъдеще.Да си затегнат правилата за издаване на документи.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмпе, те тез които не ги държите вече са в Европа. Приятелчетата ти либерали се погрижиха. Не ставай като тях!!
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Послание до перхдроления *** фюрер от мафиотския картел на братя Тръмпутин хубаво върни ги а ние ще ти върнем 50 хилядния ти окупационен гарнизон от американски военни в Европа писна ни да ти ги издържаме.А за терористите сори друсалник *** не са наши а твой вие си ги обучихме вие си ги направихте съюзници и вие предизвикахте тав война спрете да се чудите на кой да прехвърлите вината за чудната ди фашистка американска краварска простотия.Лично ваша е точно.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Държим хиляди терористи от Ислямска държава и искаме Европа да си ги вземе."Чеки бе. Нали вие ги обучавахте и тренирахте ИД-то? Сега били европейски? Въх въх, намали дозата ароматизатор, моля!
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Два метра въже струват 3 лева . Та с тези 3 лева може да се реши този проблем ;)
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Янките са роби на юдеите, и са *** народ. На сеслкия перчем ако му пуснат 70кгв терорист ще му падне перуката от страх. Те нямат армия, дрогирани пъзльовци и джендари в скъпи машини, като прелети руски самолет на 20км, направо скачат от кораба и подават оставки. Но докато ги търпим, ще е така.
32
1
 
10
 
! Отговори
Ахмак бей преди 4 години
Крайно време е да стане една нова световна война! Та да се прочисти малко този свят. Лошото е, че с тези високотехнологични ядрени оръжия ще се прочисти и откъм цялата човешка раса.
31
7
 
4
 
! Отговори
Добре платен в рубли преди 4 години
Добре,става въпрос за граждани от европейски страни,които са се били на страната на Ислямска държава в Сирия и са били заловени там от американската армия.Асад обяви,че няма да ги съди.Европа отказва да си ги прибере и съди,САЩ как да ги третират-не са техни граждани,не са заловени на тяхна територия и не са тероризирали държавата САЩ пряко?По каква юрисдикция да ги съди?Европа просто бяга от отговорност,че хиляди от "цивилизованите й граждани" хукнаха да станат ИДИЛ-ски главорези.
30
0
 
7
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 4 години
Що на нас не пратиш,бе Янки!?
29
2
 
23
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
Значи краварите въоръжават терористи, правят войни в които тези организации процъфтяват, свалят правителства на чийто място идват именно тези терористи, напълват Европа с милиони мигранти безконтролно, благодарение на всичките НПО-та финансирани пак от тях, и сега имат наглостта да искат да ги пускат в Европа? Кой поведе тази война срещу тероризма? Не бяха ли именно те, имаше ли го този проблем преди 11.09.2001........ Не очаквам отговори, но краварската наглост е безгранична.
28
0
 
10
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Имах си аз да не нарита пропаднала европа..... При 150 бази в колонията, смев ли да каже че ще ги прати в Китай или Русия?
27
6
 
11
 
! Отговори
Исус преди 4 години
Без Аллах, без аятоласи, без дхихадисти, без теократична ислямиска тирания земята ще бъде рай, ще бъде, ще бъде! АМИН
26
4
 
18
 
! Отговори
Терористи преди 4 години
САЩ също са терористи.
25
0
 
9
 
! Отговори
jendos преди 4 години
Разбирай: ще ви изпратим хиляди терористи ....
24
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Тръпм. Той си е патриот спрямо САЩ и няма нищо лошо в това.В България трябва да се учим от него и да почнем и ние да си гледаме националните интереси вместо да сме клоаката на Света.
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още един-два албиноса на власт и ще разберем кога е краят на света!
22
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То по големи от вас терористи има,ли???
21
1
 
19
 
! Отговори
Кармен Младенова преди 4 години
Тоя кого плаши, че то и БГ и Европа са бъкани с терористи...
20
0
 
11
 
! Отговори
до Ами преди 4 години
Но корабите да са хартиени
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вие гледайте да не ни върнете и тия от границата с Мексико, че тук си имаме достатъчно!