Шофьор стреля по деца, замеряли го със снежни топки

Американецът успял да рани две от децата
Обновена: 7 яну 2020 12:01 | 7 яну 2020 12:00,
46
Шофьор стреля по деца, замеряли го със снежни топки
Снимка: Pixabay

Шофьор от американския град Милуоки откри стрелба по деца, защото започнали да замерят автомобила му със снежни топки, съобщава CNN, позовавайки се на местните полицейски служби.

Още по темата


Сутринта на 4 януари група тинейджъри решили да си поиграят, замеряйки се със снежни топки. Възрастният американец минавал по пътя с личния си автомобил, когато децата започнали да го обстрелват с безобидните „куршуми“.

Нервите на мъжа не издържали, той слязъл от колата и открил огън с пистолета си. Успял да уцели едно момиче на 12 години и едно момче на 13 години, които били откарани в болница, за щастие без опасност за живота.

Полицията е започнала разследване по абсурдния инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
0
 
! Отговори
Служба КОС-МВР преди 4 години
Зима му се лиценза за оръжие правото да носи и купува всякобойно оръжие в РБ доживот Влиза в картотека на отчет в Крим.полциия като углавен престъпник ще има редовни беседи с разходки до местното районно управление.Хубава работа успех.В бъдеще при извършване на друго съдът ще се съобрази с предходното му сегашно деяние като утежняващо вината Бащата на децата отделно ще го съди за материални щети за това ,което са претърпели прокуратурата ще му вдигне обвинение опит ьа убийство и ще лежи поне 2г.
36
3
 
6
 
! Отговори
sak преди 4 години
намерих я новината,района е със тъмни социално слаби,шофьора е избягал,няма камери, изпочупени са, да не ги хващат.Та, така
35
2
 
16
 
! Отговори
Пореден преди 4 години
Знам само, че надали ще хвърлят топки друг път...
34
2
 
10
 
! Отговори
Milton преди 4 години
Милуоки е най-сегрегираното място в САЩ. Бялата общност не иска да има нищо общо с гетата.
33
11
 
3
 
! Отговори
Val преди 4 години
Тоя си е за затваряне в психиатрия или в тюрмата. Да раниш две деца ( слава Богу само това) заради тъпата кола! Мислех, че само тук е изтрещял мат'риала.Да идва тук. Ако е от " нашите" ще мине като " неизбежна самоотбрана ". На всички инстанции.Гарантирано от . . . .
32
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако някой нервак слезе от автомобила си и тръгне да те бие, предложи му и той да те позамеря със снежни топки, та да станете приятели.Ти правиш ли разлика между ролите!Аз не съм казал децата да му предложат да играят на снежни топки. А казах, че ако съм на мястото на шофьора, ще играя (СЛЯЗА АЗ) снежни топки с тях. Калпав материал! Не мислите въобще и тези дето са ти нацвъкaли плюсове!Не съм и предполагал, че тези които се "драскат" за умни са толкова......
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кви деца, това са синовете и дъщерите на наркопласьори, сводници и обирджии от маалата.
30
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кога ще наложим санкции на краварите,, веднага да се извика посланника им във външно да даде обяснение...преди СиЕнЕн да обвини Путин че е руска намеса
29
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И после иранците били лоши
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хамериканската мечта, бате!
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да има хора които са със психологически проблеми, или както е описано горе не му издържали нервите, което е едно и също. Но когато се даде на такива хора оръжие стават такива работи. Не случайно в цивилизовани свят е забранено на такива хора да се дава оръжие.
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали е свободен пазар на оръжие защо не са дали оръжия на децата а се мъчат с снежни топки, и са попаднали в не равностойна война срещу истинско оръжие.Трябва да се дава оръжие на децата както казва тръмп ако имат оръжие могат да отговорят на стрелбата.
25
6
 
13
 
! Отговори
Един преди 4 години
Ако беше безобидна игра, нямаше да се стигне до стрелба, нале? Ако си бяха седели на диpниците да прочетат някоя книжка, нямаше да има нужда да ги водят в болница да им ги кърпят. Човек трябва да е реалист за тези неща.
24
3
 
15
 
! Отговори
:))) преди 4 години
До SichtpunktДобре, пич. Дай пример. Ако през тази зима все пак завали обилен сняг, предлагам ти да застанеш край пътя и да хвърляш по колите снежни топки. Ако някой нервак слезе от автомобила си и тръгне да те бие, предложи му и той да те позамеря със снежни топки, та да станете приятели. :))))))))
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Sichtpunkt /21/Отделно разказах за случаите с мятане на буци лед от големи момчета, в дворовете на нашите училища. Става въпрос за нещо друго.Казах ти да погледнеш за другия израз, който те учудва - безобидни куршуми - той е употребен в текста.
22
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тогава, малко преди спирка "Орион", шофьорът спря колата и излезе да крещи по ромчетата, които му се плезеха и кривяха на отсрещната страна на булеварда.Такова нещо ми се е случвало и в трамвай и то не къде да е, а в "Лозенец", близо до спирка "Вишнева". Тогава видях само гърбовете на бягащите деца и не можах да разбера от кои са. И там ватманката спря, за да крещи по тях.Но крясъците и ругатните явно не въздействат на един определен контингент.
21
3
 
3
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
от такова мятане на буци лед.Не в текста а в ЗАГЛАВИЕТО пише снежни топки!! Ти де ги видя тия буци лед? Моля ви, много добре знам, каква е вашата доктрина! Срещу снежни топки, пистолет!? Чудя се тоа (с пистолета) ли не е у ред или повече не са у ред тея дето го защитават!?
20
3
 
10
 
! Отговори
Паметлив преди 4 години
До Имам два споменаИмаше някои,дето слагаха в снежните топки камъни,щото им се виждаха леки..
19
2
 
21
 
! Отговори
USA-глезотии преди 4 години
Ядосал се от снежни топки!Тук децата мятат по движещи се превозни средства не снежни топки, а камъни!Вече сме писали по тази тема. Знае се, че още през соца човек, пътуващ с влак, беше убит на място от един такъв детски камък, метнат, докато влакът преминава през екзотичната махала западно от София.Аз познавам момиче, което остана с белег на лицето от камък, долетял през прозореца на влака от същата махала.Случи ми се да пътувам с автобус, "бомбардиран" с камъни недалеч от спирка "Орион".
18
2
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Виж в БГ е пълна демокрация-влаковете биват замервани с камъне и дърве(и изпотрошавани) без всякакви последствия за "малките" палавници,познайте от коя боя...