Снежни бури отмениха стотици полети в САЩ

Местните власти съветват да се пътува внимателно
18 яну 2020 13:30, Петя Славова
23
Снежни бури отмениха стотици полети в САЩ
Снимка: БНТ

В Чикаго бяха отменени стотици полети. Местните власти в най-засегнатите от снеговалежите райони съветват да се пътува внимателно, тъй като видимостта е намалена, има участъци със заледена пътна настилка, предава БНТ.

Ветрове със скорост над 120 километра в час се извиха на атлантическото крайбрежие на Канада. Снежната покривка достига 60 сантиметра. Лошото време остави хиляди без електричество. Това принуди властите в някои райони да обявят извънредно положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
..НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА- РЕЧЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ..
16
1
 
6
 
! Отговори
Тешкилати Махсуса преди 4 години
Юдео масоните баха климата в България. Те ни поробиха като ни унищожиха икономиката. Хора се страхуват за следващият си ден дали ще останат без работа и работят за едни пари които всъщност ти стигат само да преживееш на ръба на бедността. А сега ни унищожиха климата защото даже им е в повече да вали сняг в България и да се чувстваме позитивни. Аз обичам когато вали сняг и се чувствам радостен но сега като няма нито една снежинка и времето е така облачно се чувствам негативен. СМЪРТ на масоните!
15
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
но знам,че се нароиха всякакви теории...Които всъщност няма как да обяснят В ЦЯЛОСТ процесите,защото те /процесите/ са .."МНОГОФОРМАТНИ"....И така,всеки ги тълкува така,както .."Дявола чете Евангелието"..Разбира се,няма как да пропуснем ГРОЗНИЯ ФАКТ на "пръскането" и разните САТАНИНСКИ устройства за влияние на климата....
14
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
нещата с климата се обърнаха в първите 2-3 години след 1970-та.Как стана така и защо,аз не знам. Но от тогава действа някакво .."завъртане",или ..не знам как да го нарека.Като прочетем записките от преди половин век ще видим,че зимите са били снежни-от Ноември до Март,със сняг 50-60 см...Нещо повече:-АЗ си спомням че като дете Марица замръзваше всяка зима и ние се пързаляхме със шейни по нея...Нещо се "ИЗЛЪКУТИ" Природата от известно време..как и защо стана,аз не знам,но знам,че се нароиха
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
13, ти си пиян и не си схванал 1/10 от написаното от 4. Той се бъзика.
12
0
 
4
 
! Отговори
физик преди 4 години
Единствената физична теория, според мен, която е неоспорима е термодинамиката!!!Законите на термодинамиката са абсолютно неоспорими и доказани от хилядолетия!!Дори квантовата механика и ОТО на А.Айнщайн подлежат на преоценка и съмнение!!!
11
0
 
3
 
! Отговори
физик преди 4 години
Все още никой не е обединил напр. механиката и електродинамиката и едва ли това ще стане в близките 100 години!Освен това самата електродинамика е незавършена и несъвършена наука!Дори уравненията на Maxwell не са истина от последна инстанция!!!Да не говоря за непреодолимите противоречия между квантовата механика и СТО и ОТО на Айнщайн!!
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Механиката и електродинамиката били две напълно различни области във физиката.В съвременната, закостеняла, фрагментирана физика да, но светлите умове търсят решения на непреодолимите на пръв поглед противоречия в съвременната, фрагментирана и закостеняла физика в граничните области, създават съвършено нови знания на базата на напълно различни области във физиката. Успешно се връщат дори към забравената езотерика.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздравления за коментара на Анонимен 7. Изключително точен, верен и съдържателен отговор. Нещо рядко срещано в подобни форуми.Що се отнася до статията, все си мисля, че на всички тези (наричани сега) климатични аномалии, бедствено положение, цели 60 см сняг, студ до -20 едно време ги наричахме с една дума: зима.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Третият закон на Нютон е законът на бумеранга. Тръгнеш ли с лошо, ще те удари лошо.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
физик, третият закон на Нютон е най-универсалният закон и намира приложение във всички области на науката и бита на жителите на планетата. "Всяко действие има равно по сила и обратно по вектор противодействие". Този закон е философско, нравствено, етично правило. Той е всеобхватен.
6
7
 
7
 
! Отговори
физик-До Анонимен 4 преди 4 години
Третият закон на Нютон е закон в механиката и няма нищо общо с HAARP и климатичните оръжия!!HAARP е електромагнитно и климатично оръжие!!!Механиката и електродинамиката са две напълно различни области във физиката!!!
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали не е HAARP ????
4
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Необикновено топло време се установи в европейската част на Русия и някои депутати в Дума-та заговориха за употреба на климатично оръжие - хаарп.Ако е истина, че необикновено топлото време в европейската част на Русия е предизвикано от хаарп, това потвърждава 3-я закон на Нютон. Хаарп пречи на снега и студа да затрупа и да завладее Русия и той къде да се дене - удря Пиндостан и Канада.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кратунберг: "Следствие от глобалното затопляне, грешници! Покайте се!"
2
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Климатично (скаларно) оръжие в действие..............такива системи имат САЩ, Русия, Китай (не съм 100 % сигурен) и още няколко държави в Западна Европа!!!
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво точно ни интересува това?Питам за един познат