САЩ ще удари черен печат на още българи заради корупция?

Съдия Миталов бил само първият от списъка
Обновена: 10 фев 2020 13:46 | 10 фев 2020 13:36, Камелия Цветанова
400
САЩ ще удари черен печат на още българи заради корупция?
Снимка: БГНЕС

След като преди дни САЩ наложи забрана за влизане в страната на съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов, уличен в корупция, посланикът на страната Херо Мустафа обяви, че той  е само първия от списъка.

"Борбата с корупцията е важна. През миналата седмица САЩ издаде забрана на едно име, но няма да е последното. Стъпка по стъпка, малко по малкотоа", коментира тя.

Още по темата

"Нищо не е направено за една нощ, но аз вярвам, че тази красива страна има бъдеще", каза още Херо Мустафа.

Заради решението на САЩ да забраняват достъпа до страната на съдията Андон Миталов, правосъдният министър Данаил Кирилов предложи на ВСС да го освободи от поста.

Сред мотивите си Кирилов посочи, че Миталов е нарушил законите, като е разрешил на бвинения в шпионаж Николай Малинов да пътува до Русия, за да получи награда от президента Владимр Путин, при положение, че има забрана за напускането на България.

А от днес в България е първият заместник помощник секретар в Министерството на финансите на САЩ Пол Ахърн е на посещение в София.

Той ще се срещне с представители на българското правителство. Разговорите ще се фокусират до голяма степен върху сътрудничеството в областта на борбата с прането на пари и финансирането на тероризма.

От вчера в София е и заместник помощник държавният секретар на САЩ Матю Палмър. Той е в България, за да се консултира с българското правителство за Западните Балкани като продължение на успешния стратегически диалог на високо ниво, който започнахме миналия месец, информират от дипломатическата мисия на САЩ в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
214
4
 
24
 
! Отговори
Горд българин преди 4 години
До Анонимен 216Има да чааакаш....Това е печелившия бизнес в България, от които се печелят милиони.Златото което добиват от нас, сме го изгубили още през 1991г.За Ф-16, самият факт че ще ги получим пълен комплект 2024г си е подигравка за нас.Все пак ги оправдавам американците, тъй като те самите казаха че трябва да построят заводи за да ги направят.За "магистралите" едва ли е нужно да се говори, всичко е наред и има стабилност.За корупцията не знам, има стабилност. :)
213
18
 
7
 
! Отговори
1948 преди 4 години
Доста интересно е не се ли замислят? Седят зад компютър,работещ под американска операционна система,свъпрзан с Интернет който също е измислен от американците.Подиграват се на тези ,,кравари"с как ли не ,но не се подиграват с IBM или Apple...Някой път човек трябва да седне ,,със себе си" и с фактите и да разсъждава обективно..Видяхте до къде го докара най-богатата на петрол в света Венецуела-зловеща икономическа и политическа криза-както ние при Луканов и Виденов...Помним,много добре помним!!!
212
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ало 214, ти тъ па ко, явно никога ама никога не си стъпвал в САЩ?!?Само наивник с гланцов мозък може да напише такива глупости за краварите.Пожелавам ти поне един път да идеш там, ама със свои пари да поживееш, та да видиш после какви глупости дращиш тука цял ден.Ще ти клюмне преклонението и ще забравиш хвалебствията, но първо е добре да усетиш на свой гръб
211
20
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Горд българинКопейкин, стига спами!
210
2
 
41
 
! Отговори
Viva la corruption преди 4 години
Стъпка по стъпка, това е пътят за борба с корупцията, обяви Херо Мустафа. Ще ударим черни печати на баба му, на дядо му, на съседите му, на цялата кооперация, в която живее, на целия квартал, на цяла София и на цяла България. От там забрана ще получат всички от балканския полуостров, от Европа, от цял свят, от Млечния път и от цялата вселена. И на американците ще забраним да влизат в САЩ, защото те са най-корумпирани!
209
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакам да вида в списъка следващите1. купувачите на летящите тенекета за некви миларди, които още никъде не летят2. Даващите на концесия нашите златни мини срещу 0,25% от златото за нас3. Вносителите на бок лу ци те от Ндрангетата, които никой не може да пипне или да им попречи на "бизнеса".4. Открадналите повече от 40% от парите за магистралите5. Постоянно печелещите обществени поръчки "свои хора" на власттаи много други такива ***.Но това няма да стане, защото са прислужници на САЩ
208
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Китая ви се разпада, от собственото си биооръжие, след ден- два ще почнат камъни да ядат, русията ви е жалка карикатура сравнена с Тръмпова Америка, а първия от 9.9 .44 г БЪЛГАРСКИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЕДИН ПО ЕДИН ЩЕ ВИ натика в пандиза заради вашите десетилетни престъпления и грехове срещу БългарияМъка, мъка, а сърбите му викат Видовден!
207
5
 
7
 
! Отговори
Горд българин преди 4 години
До ЗозоЕдва ли ще е по зле да се намери на тази територия *** като теб.С твоето ограничено мислене се съмнявам, дори маймуните /животните/ биха те приели, вместо да ти набият канчето.Естествено ти си интернет нинджа а в действителност си едно наркоманче.
206
18
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Зозо"Хахахахаааа, днес петрола пада под 58 долара. Жужин пак остана без валюта"За твое сведениеКогато петрола падне под 40$ спира да се финансира Фонда за РазвитиеКъм 35$ правителството ще сваля мито и акциз за да задържи сектора на вода така да се кажепод 20$ за Барел в РФ става нерентабилна продажбата
205
4
 
10
 
! Отговори
До 204 преди 4 години
Че какво ниво е Суджука бе анонимен мушмороко,той може само в родният си Добрич да се перчи .А и те май го окаушиха,без да може да пласира стоката и да се ,,натегне" !!!
204
6
 
28
 
! Отговори
турчина преди 4 години
американската *** да ви каже да са обесите няма да са учудя ако доста американофилчета да го направят
203
3
 
10
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"падането на цената е удар с/у арабите, ОНЛИ"Не зверски удар е и срещу СПГ произвеждан в САЩ. Една от последните новини е че СПГ компаниите в САЩ изпитват огромни трудности да взимат нови кредити от САЩ банки - Надявам се да разбирате какво означава това - Банкерите не вярват че СПГ ще си изплатят дълговете - Мда а се чудим защо са санкците срещу всякакви потоци - да има поне някакъв пазар на САЩ СПГ че Тръмпи няма да може да се хвали с велика нова САЩ икономика
202
14
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
До Анонимен..........колкото по-низка е цената на петрола, толковоа повече руснаците са на кеф защотото ще изкупят де що има варели, цистерни и буркани с нафта...............Оли, оли, оли.... каква мисъл, какъв анализ - смях :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Зле, по-зле, най-зле, руски ***.......
201
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не се кахърете таварищи еничари, просто дойде времето вашите имена да лъснат в прокуратурата на РБ, обобщено по две обвинения:1 КОРУМПИРАНЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА2. ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА В ПОЛЗА НА РУСИЯ ТА ВИИ двете престъпления вие ги вършите вече повече от 70г, ясно е ЗАЩО ви е кофти ( меко казано) и виете на умрело!Да е жив и здрав " щатския горбачов" ( според вашите московски опорки) ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП! Бог да го пази, ТОЙ ЩЕ ВИ ДОВЪРШИ, 89 ЩЕ ВИ СЕ ЧИНИ ПЕСЕН!
200
17
 
2
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Зозо"Американците били пуснали вируса?!? :)Тва руските *** доказано са най - простите хора.Вирусът китайците доказаха от къде точно е тръгнал - пазар за месо от екзотични животни. Нали ядат всякакви .. а по там"Зозо ако бяха пуснали вируса в метрото или градския транспорт... в момента не Китай а целия свят щеше да пламне.Зозо освен това вируса извън "топло тяло"(човек или животно, или капка от кихавица) оцелява няколко секунди - за това в Китай всички се държат на 2м разстояние
199
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия силно разширени зеници, от какво са според вас?!
198
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая има същия изцъклен нечовешки поглед на Пепи Москов - наркомана шмъркател.
197
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
колкото по-низка е цената на петрола, толковоа повече руснаците са на кеф защотото ще изкупят де що има варели, цистерни и буркани с нафта и ще си презаредят опразнените нафтови кладенци, след което ще продадът нафатата когато цената се дигне. Така бе и поскледния път. падна цена те на 50-ка, след година московците продадоха същатата тази нафта по 96$падането на цената е удар с/у арабите, ОНЛИ
196
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Суджука ходи да си топи опонентите и тия, дето не му се гъзят. Топи ги навън, пуска доноси в Европа и резултата е налице.Да живее "демокрацията" и върховенството на закона...смях...
195
6
 
29
 
! Отговори
Горд българин преди 4 години
До Анонимен 189Наказаха съдия дето никой не го е чувал а се очакваше да накажат поне средна рибка.Това показва Щатите колко ги е грижа за демокрацията у нас.Според мен, изобщо не им пука за нас !!!