Адвокат: Миталов може да е жертва на две велики сили

Тепърва ще чуем подробности по обвиненията, посочи Людмил Рангелов
49

Съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов стана първото публично известно име у нас с официална забрана да влиза в Съединените щати заради корупция. На този етап обаче все още не е съвсем ясно какви са доказателствата за подобно обвинение.

Още по темата
"На пръв поглед изглежда, че съдия Андон Миталов може да е жертва на две велики сили, които си уреждат отношенията на наша територия. Тепърва ще чуем подробности по обвиненията на САЩ. Държавният департамент твърди, че са неоспорими", каза в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR адвокат Людмил Рангелов.

Той допълни, че Миталов е дал разрешение на обвинения в шпионаж Николай Малинов да замине за Русия, където Путин му връчи награда.

"Това не е незаконно, действията са ясно регламентирани в закона. Освен, ако не е получил някаква облага. Предстои да се изясни", заяви Рангелова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Нещастници!Не е лошо от време на време да гледаш и четеш други телевизии и сайтове освен руските!
39
0
 
3
 
! Отговори
Гинка преди 4 години
Като гледам и слушам повечето адвокати са жертви на лакомията!
38
9
 
0
 
! Отговори
не на мен тия преди 4 години
В момента Малинов се държи нагло, защото му е дадено да разбере, че няма да бъде осъден. Я съдът да извади кирливите ризи на Малинов, да видите как Малинов ще запее друга песен. Миталов е направил опит да скрие вонята, идеща от кирливите ризи на Малинов.
37
7
 
0
 
! Отговори
шпионин преди 4 години
Кое е основанието, поради което Миталов е разрешил на Малинов пътувяане до Русия, предвид, че Малинов е обвинен в шпионаж в полза именно на Русия? За да може Малинов спокойно да си довърши шпионажа и да се върне ни лук ял, ни лук мирисал? Какво от това, че Малинов се е върнал? Това нищо не доказва. Малинов се чувства безнаказан и недосегаем, затова се е върнал. Работата на Миталов е била да покаже, че Малинов не е недосегаем.
36
1
 
2
 
! Отговори
наметалов преди 4 години
Тъй, тъй. Двете велики сили ли дадоха на Миталов три прескъпи апартамента на символични цени?
35
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Джеймс Пардю каза, че в БГ има еднопартиен режим и няма независими от еднопартийния режим медии.Много лоши новини от САЩ.
34
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми се вярва съдията да е пуснал руския шпионин на своя глава. Мисля че е бил посъветван от руска марионетка на върха на държавната власт. Тези санкции срещу съдията са предупреждение за прецедента.
33
11
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 4 години
*** СА В ПАНИКА !СПИРАТ ИМ ПЪТУВАНИЯТА ДО САЩ ПРИ ДЕЧИЦАТА ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...КОРНИ ВЕЧЕ ТИХО СИ БЪРКА В ОЧИТЕ И РЕВЕ..!
32
8
 
7
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 4 години
ЯНКИТЕ СИ РЕШАВАТ ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ С КОРУПЦИЯТА И ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ДА ВЛИЗА В САЩ И КОЙ --НЕ!ВИЕ КВИ СТЕ , ТА ДА ИМ ИСКАТЕ ОБЯСНЕНИЯ ЗА ТЕХНИТЕ РЕШЕНИЯ??!!МНОГО ЛИ ВИ СЕ ХОДИ У САЩ...ХА,ХА,ХААААААААААААА...ОТКАЖЕТЕ СЕ !ЦЕДКАТА Е ГОЛЕМА ...ОСОБЕННО ЗА РУСОФИЛИ И КОМУНИСТИ!
31
0
 
13
 
! Отговори
8 преди 4 години
Американците изобщо не ги интересува вътрешната ни корупция , която е характерна и за тях .Това с Байдън да не беше нещо друго ! Тук целта е да се противодейства на Русия и Китай по всички начини !
30
3
 
10
 
! Отговори
Майстора преди 4 години
КГБ - то едно време подслушваше у нас , но явно ЦРУ ги сложиха в малкия си джоб.Всичко се слуша - от редовия съдия до президента ...
29
0
 
7
 
! Отговори
БС преди 4 години
Това си е проблем на Американците, те имат право да решават кой да влиза в САЩ и кой не. Правят го с корумпирани личности от цял свят, търговци на наркотици, терористи и т.н.На някои от тях им взимат парите от Американски банки. Какво толкова се чудите и коментирате?
28
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
...или е по вероятно да са го купили ушанките
27
15
 
5
 
! Отговори
публиката преди 4 години
до 27. Ми ние го знаеме и ни умръзна тоя диктатор от Москва. Спрехме си на САЩ. нещо ново.
26
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помислих че вече всеки е свободен да пътува където намери за добре. Нали това беше Демокрацията?
25
4
 
40
 
! Отговори
тя преди 4 години
Ало , неразбрахте ли , че Америка действа единствено от собствените си интереси и хич не ги е еня за корупцията в България !
24
2
 
33
 
! Отговори
тя преди 4 години
Затова сме с най- ниски доходи , защото управляващите не управляват в интерес на народа !
23
6
 
34
 
! Отговори
тя преди 4 години
Само за това ,че си русофил ,значи си шпионин - ха- ха- ха! Егати шпионите , а какво да кажем за американските подлоти ? Какви са те ?
22
3
 
15
 
! Отговори
няма преди 4 години
До Е голямо откритиеАнглосаксите не се грижат за хората си!Щом се окаже,че не върши работа моментално го изписват в разход!Това не е Русия,където като се издъниш и те слагат в някакво скришно място до живот!При тия милост няма!Боко ще го научи по-трудния начин,само стой та гледай!
21
2
 
15
 
! Отговори
Адвокат преди 4 години
До Стоян 10:Уважаеми Господине,в правото има т.н. презумция за невиновност,т.е. невинен до доказване на противното!Рекъл-казал не е доказал и разликата е колкото от тук, от земята до небето,и обратно!СЪДЪТ е този орган,който установява виновност или невиновност на базата на доказателствата,а именно конкретни данни,факти и обстоятелства събрани в хода на предварителното и съдебно следствие!Другото е ала-бала портокала!