САЩ ще удари черен печат на още българи заради корупция?

Съдия Миталов бил само първият от списъка
Обновена: 10 фев 2020 13:46 | 10 фев 2020 13:36, Камелия Цветанова
400
САЩ ще удари черен печат на още българи заради корупция?
Снимка: БГНЕС

След като преди дни САЩ наложи забрана за влизане в страната на съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов, уличен в корупция, посланикът на страната Херо Мустафа обяви, че той  е само първия от списъка.

"Борбата с корупцията е важна. През миналата седмица САЩ издаде забрана на едно име, но няма да е последното. Стъпка по стъпка, малко по малкотоа", коментира тя.

Още по темата

"Нищо не е направено за една нощ, но аз вярвам, че тази красива страна има бъдеще", каза още Херо Мустафа.

Заради решението на САЩ да забраняват достъпа до страната на съдията Андон Миталов, правосъдният министър Данаил Кирилов предложи на ВСС да го освободи от поста.

Сред мотивите си Кирилов посочи, че Миталов е нарушил законите, като е разрешил на бвинения в шпионаж Николай Малинов да пътува до Русия, за да получи награда от президента Владимр Путин, при положение, че има забрана за напускането на България.

А от днес в България е първият заместник помощник секретар в Министерството на финансите на САЩ Пол Ахърн е на посещение в София.

Той ще се срещне с представители на българското правителство. Разговорите ще се фокусират до голяма степен върху сътрудничеството в областта на борбата с прането на пари и финансирането на тероризма.

От вчера в София е и заместник помощник държавният секретар на САЩ Матю Палмър. Той е в България, за да се консултира с българското правителство за Западните Балкани като продължение на успешния стратегически диалог на високо ниво, който започнахме миналия месец, информират от дипломатическата мисия на САЩ в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


400
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко купува самолетите, няма опасност да го разследва САЩ
233
7
 
38
 
! Отговори
Българин преди 4 години
На Бойко няма печат ,той им купува самолетите ,сега разбрахте ли що Бойко има имунитет!
232
3
 
30
 
! Отговори
33731 преди 4 години
С този съдия ме разо(ароваха - анонсът на понсланичката създаде ум ен очакване да чуя името на Домусчиев или Пеевски, ако не на самия Доган.
231
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А какво каза Пардю ?Че имаме еднопартийно управление - демек тоталитаризъмНяма ли да ни пуснат една пролетна многопартийна демокрация?Или тези са послушни
230
3
 
32
 
! Отговори
Атанас преди 4 години
Предлагам преди да вземат някакво решение по което и да е дело нашите съдии задължително писмено да се допитват до американското посолство. В противен случай може да сбъркат,а знаят какво ги очаква.
229
4
 
19
 
! Отговори
Адолфо Хит преди 4 години
Сякаш има очакване за... американски черен печат... за българският президентският паспорт 🤔но мисля че, народът български ще подпечата, американските паспорти с... български черен печат.
228
8
 
7
 
! Отговори
Мартин преди 4 години
Ако се разрояят за техноимпелс и прочее.. Ще е шоу да върнат синчето от америка...
227
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, българина се ражда с "черен печат", а Херо Мустафа тръгнала да плаши кучето със салам!-)))))
226
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е всички да поставят черен печат на всички американци за престъпления срещу човечеството и да видим какво ще правят в опоскания си краварник!
225
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До другаркатЪ Херо Мустафа.Другарко, Мустафа!Много съм КуРумпиран, шъ знайш!!!!Ощи от детската градина съм проявявъл признаци на корупция.В училище дори директуръ мъ пухвали за туй ми качество, докату *** корумпирах!В унивирситето дори получих научна степен по корупция!Та чак до ден днешен живея по закона на корупцията!Затуй, моля личну вие, насъме в "тъмната стаичка с кревата", дъ ми сложите някулку Черни ПечатЪ!!!Очаквъм личната ни срещъ с нетърпение и трепет!Ваш Кехлибарчу!!!!
224
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо сте сложили снимка на баба Яга в статията?
223
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ние бием ли печати на американци, уличени в корупция? За един приятел питам.
222
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"САЩ ще удари черен печат на още българи заради корупция?"Да си бият един черен печат и на себе си, и да изчезват от България.
221
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващите-бай Станчо шеф на наркопа в с.Смидух,рефера на мача ЦСКА-Лудогорец и д-р известни личности в страната.Корумпета с корумпета
220
2
 
28
 
! Отговори
Горд българин преди 4 години
До Анонимен 224Трият щото не им отърва, толкоз за свободните медии.Каквото кажат от началството, това е закон, все пак им плащат заплатите.Друг е въпроса че нарочно подклаждат огъня, не съм *** знам уважаеми ИТ-та.Ако ме блокирате, просто ще си сменя ip-то, така че няма смисъл.
219
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я няма да си дам пасапорта.
218
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ме изтри ? Какво ще стане ,ако Всичките посланници почнат да уволняват съдии и да се бъркат в Управлението на България ?Във всяка нормална държава тая щеше Незабавно да бъде изгонена !
217
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на най-голямата мутра в държавата кога? Или защото той ви слуша и угажда, за него няма черен печат...
216
6
 
49
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Още българи заради корупция? Заглавието няма нищо общо с това, заради което на Миталов му е наложена забрана да пътува за САЩ. Проблемът на Държавният им департамент е това, че Миталов е разрешил на някого (набеден, но не и осъден като шпионин) да пътува за Русия.А корумпирани у нас - дал господ. Но на американците изглежда не им пука за това. Сигурно и у тях си ги имат достатъчно.
215
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ се издъниха този мижав съдия толкова яко че вече не ми дреме кого и какво ще посочат.Боко открадна милиарди ама щом напазарува с нашите пари хвърчащи железа в авансникой не го закача а ми сочите НЕК!ъв тотално неизвестен ....Благодаря, не пуша..... американски жмел!!