Американците се презапасяват с оръжие, марихуана и спирт

Особено популярни са бутилките 60-градусов пшеничен спирт
Обновена: 16 мар 2020 21:13 | 16 мар 2020 21:13,
55
Американците се презапасяват с оръжие, марихуана и спирт
Снимка: БГНЕС

След недостига на тоалетна хартия и дезинфектанти в супермаркетите и аптеките, хората в САЩ се презапасяват също така с бутилки спирт, марихуана и оръжия, пише вестник Los Angeles Times.

Още по темата

Особено популярни сред потребителите са бутилките 60 градусов пшеничен спирт, който сега бързо свършва по рафтовете, макар преди епидемията да се е продавал малко, споделя Пол Пабич, собственик на магазин в Кулвър Сити, Калифорния.

Магазин за марихуана в Лос Анжелис също отбелязва рекордни продажби. Собствениците на магазина споделят, че дори са започнали да доставят продуктите си по домовете, а с всяка покупка те доставят и безплатна черна маска за лице.

„Има две причини за всички клиенти, които се редят по опашки в момента. Едната е, че хората се запасяват с всички неща, които считат за жизненоважни“, казва Бриана Луциър, говорител на магазина.

„Другата е, че хората искат да забравят за коронавируса и да не гледат за малко новини за него по телевизията. Искат просто да погледат сериали да и пушат“.

Друга популярна стока са оръжията. В Кулвър Сити пред местния оръжеен магазин се формираха големи опашки от клиенти, някои от които споделиха, че са чакали пет часа, за да бъдат обслужени. Пред магазина дори беше паркирана кола за разнасяне на храна, която да обслужи гладните от тях.

„Искам да си купя пистолет, мисля, че му казват „Глок“, не съм сигурен. Имам къща и семейство и те имат нужда от защита ако нещата се влошат“, казва един от чакащите, който пожела да остане анонимен, допълва „Фокус“.

„Политиците и активистите отдавна ни казват, че не ни трябват оръжия. Но сега много хора са наистина уплашени и могат сами да вземат това решение“, споделя друг от чакащите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Баровеца-СФКакъв ГЛОГ бе? Или може би трън? По - скоро е ГлоК. Научи се да пишеш.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Да се надрусат" ХАХАХАХХАХААХАХАХАХАХАХ ти си тотален пациент и ти трябва лечение
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надявам се да се надрусат с марихуаната и после да се избият помежду си
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите не може да се презапасят с оръжие, марихуана и спирт защото няма в магазините!
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво ще правят с това оръжие? Хора ли ще убиват? Нормалните народи гледат да се запасян с храна, а тия само за оръжия и наркотици мислят.
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако положението стане резидънт ивъл определено ще ни трябват оръжия. Много оръжия!
35
3
 
7
 
! Отговори
До До И какво ще.... преди 4 години
И какво ще стане, ще настъпи канибализъм, и като се изядат взаимно какво ще стане, пак фалит. И какво ще прави с оръжието, ще живее два месеца повече и какво от това? Жалко е про.стаци да се мислят за умни!
34
3
 
7
 
! Отговори
До И какво ще.... преди 4 години
Не мислиш. Ако положението стане неудържимо критично и властта абдикира, ще почнат престрелки, бандитизъм и борба за храна.
33
5
 
6
 
! Отговори
И какво ще правят преди 4 години
с това оръжие, ще бият вируса ли!? *** народ, тъ.пи действия, купували оръжие, като, че ще живеят 1000 години!? Природата динозаврите е затрила, хората се мислят за по велики, а всъщност са мравчици пред природата. Каквото ни е писано, ще се случи, въпреки роптаенето!
32
4
 
8
 
! Отговори
Маке преди 4 години
Да се изтепат дано...Всички до един.
31
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хубава работа, ама...
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Диваци...
29
0
 
7
 
! Отговори
отива си преди 4 години
До SSЕдно врем имаше ,носех противогаз в училище, ама демокрацията прецака вичко. Сега и тя ще се прецака сама. Хубаво нещо e ,no e леко утопично. Не може да се управлява. Все *** избират *** .
28
0
 
4
 
! Отговори
gamer преди 4 години
Аз искам P90. ама няма. сигурно от някой труп по натам в играта ще си намеря. но сега ще съм с резачката и малко фоерверки в метални тръби. :)ехх мечти
27
8
 
3
 
! Отговори
малъо халозаров преди 4 години
много е важно да си купуват пеистолети да се пазят с тех от вироса.в случая руските алкохолици=80% от мъжете в росиа действат по разумно.
26
4
 
8
 
! Отговори
Американска работа преди 4 години
Е това е.Напиши се ,на върти се с пшеничен спирт гръмки съседа и м....те му на вируса!
25
15
 
10
 
! Отговори
SS преди 4 години
Чета коментариите и ви казвам.Простотията българска,и фалшивото самочувствие и голямата уста която всичко знае и може ще затрие тази нация.
24
7
 
16
 
! Отговори
бледоликия преди 4 години
Тези или англичаните са по безмозъчни?! Май и двете нации!
23
5
 
8
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 4 години
До SSКато следваща стъпка - да го приучим да държи в раница под леглото онзи пакет от едновремешната казарма, забравих как му казваха, дето включваше ***, партенки - абе тич, дето са били в казарма ще се сетят...и постоянна повиквателна на нощното шкафче. То SS-овец това ще измисли. за твое сведение някои от нас отдавна имат домашни аптечки със спирт, йод, лекарства и марли, както и нормален запас от храна в шкафа. Ти досега само дюнери ли яде и нямаше и пакет макарони у вас?
22
4
 
22
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 4 години
Според самият американски елит, заразените в сащ се предполага да бъдат между 160 -240 милона души. А когато американският елит предполага, то означава че е взето окончателно решение. Мирише ми на гражданска война в САЩ !