Учител в САЩ: Няма паника по магазините, но има умиращи в болниците

Тръмп вече не нарича вируса китайски
1 апр 2020 12:40, Ния Христова
84

Властите в САЩ удържиха ограничителните мерки до 30 април, въпреки настояването на американския президент Доналд Тръмп работниците да се върнат на работа още в средата на месеца. Америка в момента е гореща точка, където броят на заразените хора надвишава двукратно този в страните от Азия, а смъртността върви към заплашителни измерения. 
 
На вчерашната пресконференция Тръмп беше видимо с тъжен вид. Той спря да нарича вируса китайски. Президентът говори за голямата тежест на пандемията - не само икономически, но и от здравна гледна точка. Критиката към него в момента не е толкова голяма. Интересното е, че губернаторите се оказаха много активни, голяма сила в битката със заразата. Това коментира журналистът и преподавател в California State university Христофор Караджов в ефира на Bulgaria ON AIR
 
Според него действията на губернаторите са обърнали отношението на президента към пандемията. 
 
"Има признаци, че мерките започват да обръщат данните, където закъсняха. Тестването започва да нараства, но не е само въпросът в регистрираните, а и че има умиращи в болниците. Паника няма по магазините, не сме ограничени по отношения на излизанията", допълни той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 61 Много грешиш! Един "вирус" РЕШАВА МНОГО НЕЩА! -:)
57
30
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и да се пънете по форумите Америка няма да пропадне скоро поради няколко причини:1. Заедно с Канада САЩ са огромна територия, която се достига само по море2. Територията и е много богота на блага3. Населението и е едва 300 млн., а територията и може да побере много повече4. Те са световен полицай5. Парите на любимите ви китайци и руснаци са там така ,че и те отиват в дупката 5. 1 долар-80 рублиДа продължавам ли май няма смисъл
56
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 58 И още нещо. Майката на СССР беше Русия! Тя още е жива и си е господар сама на себе си!-:) Нея Никой не можа да изпрати на " бунището"! Нали????!-:) Е такива като нас и бившият соц лагер я предадоха и Веднага "гушнаха" " Брата" Американец! -:) Лицемерие е това бих казал аз! Тогава сами се пазехме с нашата армия и спяхме спокойно! Днес ни "пазят" Американците 30 г вече.И да ти кажа честно.Не спя спокойно!-:( Не знам за теб !
55
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 58 На бунището изпрати СССР предателя Горби! Продал се за 30 сребърника като Юда на амеиканците! А не че тогава Рейгън,когото Аз лично гледах и помня по време на преговорите с Горби! Е бил голям "мозък" ! Да си актьор и "политик" са различни неща! Просто съветниците на Рейгън тогава,Са усетили и препоръчали на Рейгън,Че Горбачов е податлив на подкуп! -:) Всички ние и цял свят,беше вперил поглед в този предател! Да гори в ада дано Горбачов!
54
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Изнежените" пратиха уж железния СССР на бунището, ще преборят и вируса.
53
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 56 . Ти руснаците Не ги "мисли"! Те знаят 2 и 200! Мисли за изнежените в Америка! Те ще имат проблеми при всички случаи! -:)
52
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ти пик а ем на "демокрацията" аз! Вече е борба за оцеляванеВярно, но прочетохте ли статията за това как е в Русия с 63% от населението без спестявания, където карантините тепърва започват?
51
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В болниците винаги са умирали хора, ако трябва да сме точни.
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 52 Нещата Винаги са различни " Деде"! -:) То си е било за тогава! Колкото и да се повтарят. Има разлики в даден момент!
49
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Медведев сина има голям бизнес в САЩ, кажи му, че това им е края, да му помогнеш на момчето.
48
7
 
8
 
! Отговори
до 51 преди 4 години
Това го слушаме от 75г.
47
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Началото на края на САЩ.
46
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Образованието и спорта отиват на кино. Вероятно ще закрият и ФИФА и УЕФА.
45
1
 
16
 
! Отговори
Негативният сценарий преди 4 години
Според група експерти към Белия дом при неуспех на мерките за "социално дистанциране" и претоварване на системата на здравеопазването (почти неизбежно) очакваните жертви на коронавируса в страната са от 1,5 милиона до 2,2 милиона.Като в онази стара песничка - "Всичко е наред, госпожо маркиза, само дето нищо не остана...".
44
22
 
6
 
! Отговори
пидиди преди 4 години
до 46Бегай, ***. Бегай при другаря Путин да те спаси. Родоотстъпник.
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
46,Наздраве, братле, ама бая отрано си се подкарал.
42
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 44 Еййййй..Белогвардеецо БЯЛ! Ходи да спиш и не дрънкай глупости! Събуди се от дълбокия сън вече! Да ти пик а ем на "демокрацията" аз! Вече е борба за оцеляване Щом и " брата" Американец КЛЕКНА пред "пандемия" и борба за оцеляване!Па се моли и на гн Путин! То "санкции" то глупости беше! А вие" Европейците" Такива като теб.И сега подържат "санкциите" срещу всеки наложени от Америка! Празни души и *** са такива като теб! Скрийте се и бъдете По ниски от тревата в този момент!!!!!!!!
41
3
 
12
 
! Отговори
Асен преди 4 години
Айде и Американците свършиха, 4000 успяха да запишат на този вирус до този момент. Значи шанса в Америка да умреш от тази болест е около 1 на 90 000. Шанса да те застрелят в Чикаго е доста по-висок.
40
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
41,Ех, тази "братска помощ"... И ние бяхме така - тоалетна хартия нямахме, но на африканските държави заеми давахме. Абе, щедри души. За своите може да няма, ама пред чуждите няма да се изложим.
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
315 000 000 . Нормално е болниците да са пълни с умиращи!