Разузнаването на САЩ: Вирусът вероятно има естествен произход

Дали вирусът е изпуснат неволно? На този етап нямало окончателен отговор
15 апр 2020 07:30, Елка Василева
98
 Разузнаването на САЩ: Вирусът вероятно има естествен произход
Снимка: архив, БГНЕС

Разузнавателните служби на САЩ смятат, че новият коронавирус вероятно има естествен произход, но не са напълно сигурни в това, заяви на брифинг в Пентагона председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ генерал Марк Мили, цитиран от Ройтерс и ТАСС.

Още по темата

Запитан дали разполага с доказателство, че вирусът може да е създаден в китайска лаборатория и неволно да е изпуснат, генерал Мили даде уклончив отговор.

"Има много слухове и спекулации в многобройни медии, блогове и прочие /по този въпрос/. Не трябва да се учудвате, че ние проявихме към това голям интерес и разузнаването внимателно се зае с това", заяви той.

Генерал Мили отбеляза, че на този етап няма окончателен отговор, макар че доказателствата изглежда клонят към естествен произход на вируса. "Но все още не знаем със сигурност", добави той.
/БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Напишете в YouTube - "Адренохром" и гледайте...
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е то ако е създаден и пуснат от тях, каквато е една от конспираторските версии, едва ли ще си признаят.
10
7
 
13
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Болести мой човек се развиват най-добре в страни с влажен и топъл климат. Пренаселени с много хора в малко пространство. Когато комунистите в Китай ограничаваха раждаемостта демократите виеха на умряло , че им се ограничават правата. Ти изобщо знаеш ли какво ядеш? Оцветителите в безалкохолно и храни са от стрити на прах бръмбари. Ванилията е от ензим в дебелото черво на бобър. Да не продължавам, защото закусвам в момента.
9
15
 
5
 
! Отговори
Дончо Тръмпов преди 4 години
Да бе,да....Малкото кремълско жуже лично създаде вируса във мрачните подземия на Лубянка...Един Занзибарски джурналист ми го каза..
8
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Големи глупости и губене на време .Да вземат и да мислят за ваксина и лекарство а не да се занимават с глупости.
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
демек доказателствата са като топола - клонят на там на където задуха вятъра...
6
7
 
23
 
! Отговори
БХК преди 4 години
До ..Не бе, ти пък. Те никога така не правят.Те не са единствената држава в свевта,която не дава достъп до своите лаборатории.Те просто допускат понякога грешки,ама да пускат вируси -ННИКОГА,няма такова нещо.Те са добри и само разнасят... демокрация по света.Ама там дето има ресурси се.
5
3
 
10
 
! Отговори
олкоз за туй разузна преди 4 години
То туй разузнаване е чело он-лайн диванни професори и после разгласяват кво са попрочели тук там и после го пускат политкорекно.
4
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фактът,че Китай редовно заразява земята с пандемии е от мнооого време преди да се появи САЩ..Прочети малко от трудовете на хора от времето на Античността,Средновековието,Просвещението...Най-страшните Световни болести са се появили от яденето на гризачи и какво съвпадение-от Китай!
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора без работа . Бих поканил Марк да прекопаме нивата , мисля да сея дини таз година .Хайде на Бридага
2
5
 
25
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
В това спор няма. Коронавирусът е познат на света от доста време , но е само по животните. Въпросът е дали има човешка намеса за да скочи от животно на човек? По принцип не става така. Виждате как болести морят животни, но не засягат човек и обратно. Хората още мислят, че като погълнеш нещо и си болен. Не става така. Вирусът си търси *** и ако не отговаря на неговият хабитат просто умира
1
8
 
40
 
! Отговори
.. преди 4 години
А дали вируса не е създаден в американски лаборатории и "изпуснат" в Китай?