Военноморският флот на САЩ публикува видеа с НЛО

"Гледай как лети това чудо!", казва пилот
28 апр 2020 08:35, Елка Василева
68

Военноморският флот на Съединените щати официално публикува три видеа, на които са заснети неидентифицирани летящи обекти, предаде ДПА.

Във видеоматериалите се виждат неясни изображения, направени от американски военни реактивни самолети в годините 2004-2015 г.

На един от клиповете от 2015 г. неидентифициран обект е преследван от изтребител F-18 Super Hornet, който лети над океана, а пилот възклицава от удивление. "Уау! Какъв е този човек?", казва един пилот. "Гледай как лети това чудо!", казва друг.

Друго видео е снимано през 2004 г. от изтребител F-18 и показва обект, който се движи бързо, за да излезе от обхвата на системата за следене на самолета.

Министерството на отбраната публикува тези видеоматериали, "за да разсее всякакви спекулации сред публиката дали циркулиращите сред публиката кадри са истински или не, и дали има нещо повече в тези видеоматериали или не", каза говорителката на Пентагона Сю Гоф след публикуването им, пише на сайта си БНР. "Въздушните явления, наблюдавани в тези видеокадри, си остават характеризирани като "неидентифицирани", добави тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
2
 
2
 
! Отговори
Ей как не се сетихме преди 4 години
тия ни пръскат с вируса, браво на американците че ни насочват мислите в тази посока и в този момент
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
краварите като изпият бутилка Доместос и пришълци почват да виждат
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пръдни от америка
48
0
 
2
 
! Отговори
Дъглас Адамс преди 4 години
До Dark Lord CthuluПо-вероятно е да са мишките
47
1
 
4
 
! Отговори
Dark Lord Cthulu преди 4 години
Има само 2 вида живи организми на планетата, които могат да разработят тази технология. Това са октоподите и делфините. Според мен е дело на октоподи.
46
4
 
3
 
! Отговори
Варна преди 4 години
До 50 ______________Кой спътник лети на 3000 или 4000 метра,летяха сравнително ниско, живея до летището и мога да преценя кое какво е.Не бяха светлинки в тъмна нощ, а ниско летящи доста големи обекти.
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВарнаВарненския, през 2006-та телефоните снимаха 800x600 пиксела и никой не ги ползваше сериозно за снимки. А от коментара ти, че си нямал телефон - значи твоя е бил още по-стар. Народа масово снимаше на сапунерките си (малките фотоапарати, които смартфоните утрепаха години по-късно).Хайде измисли някаква по-интересна лъжа следващия път.
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тва е коронавируса - лети с торба белина да заразява щатите.Ама честно - ако някой изобщо е чел мемоарите за разработките на F-117 и други секретни проекти, ще е наясно, че 100% от тези неща си имат нормално обяснение.Щото ВМФ си е ВМФ, ама Зона 51 си е Зона 51 (там е разработван F117, B2 и т.н.).
43
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Надявах се, че манията по извънземни е отминала вече. Но не - пак продължават измислиците. За какво са ви тези извънземни, не мога да разбера? Скука ли, нежелание да поемеш отговорност за постъпките си, че да се налага да се измисля някакъв по-висш интелект, който контролира и се разпорежда с живота? Приказки са това, не го ли разбрахте?
42
1
 
5
 
! Отговори
до 681 преди 4 години
Не всяко НЛО означава извънземни.Неидинфицирани летящи обекти= НЛО . Замисли се.
41
9
 
8
 
! Отговори
Современная Россия преди 4 години
Хаха смятай американския флот колко са назад, да не могат да разпознаят руски самолет.
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хилъри Клинтън на времето обеща да разсекрети всичко за Розуел, ако стане президент. Ама, на... Ще чакаме още. Относно тези обекти- всеки, който си мисли, че човечеството е само в цялата галактика и няма друг много по-развит вид, е примитивен човек. Пределно ясно е, че много пъти извънземни цивилизации са търсили контакт с великите и развитите сили.
39
12
 
5
 
! Отговори
681 преди 4 години
На тези празноглавци пък само извънземни им се привиждат!
38
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво чудно има - това са руски самолети шпиониращи жалките краварски корабчета ! И както винаги , срещата на краварите с напредналата военна технология на Русия ,завършва с фиаско за американците , които стават за пореден път за посмешище !Примитивните им мозъчета възприемат технологията , като магическо-божествени явления !
37
0
 
3
 
! Отговори
Хари преди 4 години
По голямо извънземно от човека няма
36
6
 
10
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Виждал съм с очите си НЛО и никой не може да ме убеди, че не съществуват.Слънчев августовски ден 2006 г. във Варна,кристално чисто небе изведнъж вдигнах погледа си нагоре и видях 5 кръгли като топки обекта със сребърен цвят. Летяха на височина от 3000-4000 метра едното отпред другите 4 наредени след него го следваха плътно.Никакъв шум абсолютно безшумно.По моя преценка имайки предвид височината на която се намираха,размера на тази обекти бе около 15- 20 метра в диаметър.летяха от северозапад на югоизток към нос Галата.Летяха сравнително бавно и ги наблюдавах около 1,5 мин.Нямах телефон в себ
35
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям праз, че са се учудили пилотите. Американците пият и дезинфектанти за здраве, както разбрахме. Наивна нация със средновековни разбирания за света, да са живи и здрави ...
34
5
 
9
 
! Отговори
Dark Lord Cthulu преди 4 години
Обектите излизат от океана. Човечеството познава едва 5% от океаните, а има доказателства за достатъчно интелигентни водни видове (делфини, октоподи). За мен е възможно да има развит интелигентен вид, който живее под вода, тайно развиващ алтернативни технологии. Може да се окаже, че извънземните са тук на Земята и по-конкретно на дъното на океана.
33
6
 
6
 
! Отговори
dah takkar преди 4 години
между 2025 и 2030 ще има контакт с извънземни същества,едновремено твърдят от наса,руската академия на науките и ватикана
32
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са американски експериментални летателни апарати, за които тези пилоти не са знаели, защото са секретни. От видеата може да се види с какви технологии разполагат американците. Ускорението и маневрите, които правят са нещо невиждано досега. Някои видеа са 2004, до сега трябва да са доста усъвършенствани.