Убитият в САЩ Джордж Флойд е имал коронавирус

COVID-19 обаче не е изиграл роля в смъртта му
4 юни 2020 09:12, Нели Христова
115
Убитият в САЩ Джордж Флойд е имал коронавирус
Снимка: БГНЕС

Според данните от новата аутопсия, публикувана от Окръг Хенепин, Джордж Флойд е бил зараден с коронавирус. Тестът е направен веднага след смъртта му, пишат от CNN.

Още по темата

"Пробата, взета след смъртта му, се оказа "положителна за 2019-nCoV РНК", гласи докладът. Главният съдебен медик на окръга д-р Андрю Бейкър заяви, че видът на теста, който е проведен е PCR. По думите му той може да покаже положителен резултат дори и седмици след края на клиничното заболяване.

В резултат на това д-р Бейкър прави заключението, че тестът отразява асимптоматична, но "съществуваща PCR положителност от предишна инфекция". Това означава, че вирусът не е играл никаква роля в смъртта на Джордж Флойд, който бе задушен от полицай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил е дрогиран, опитал се е да плати с фалшиви пари, оказал е съпротива при задържането! Точка! На някой направи ли му впечатление, че се срина когато го докараха до полицейската кола? Не видях да е причинено от някой от полицайте дето го водеха. Та аутопсията като на нашия "герой" Чората.
56
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДО 48Първо трябва да се докаже убийство,а след това да се разследва кое го е убило и каква е причината за настъпване на смъртта,защото може за другите хора да има такава опасност за живота,ако се използват тези вещества.
55
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите са невинни, човека е умрял от коронавирус.
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фенатила е свръхтоксично вечество,което може да предизвика смърт само чрез вдишване или пипане,използват го за обезболяване,препарата предизвиква и еуфория,използва се като добавка към наркотици,без знанието на употребяващите нарокотици,свръхдоза предизвиква респираторна депресия по времето на която дишането се забавя или спира,доста хора на изкуството са загинали от употребата му.https://chr.bg/zhivot/fentanil-kakvo-znaem-za-veshtestvoto-ubilo-prins/
53
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Афроамериканецът Джордж Флойд, който почина след задържането си от полицията в град Минеаполис, щата Минесота, е бил болен от коронавирус.........В организма на американеца са намерени следи от интоксикация със синтетичния опиат фентанил и използване на наркотичното вещество метамфетамин.
52
4
 
12
 
! Отговори
С невиждана ярост преди 3 години
Ами щом Джордж Флойд е имал корона-вирус, да пускат полицаите по живо по здраво и да не забравят да им се извинят.
51
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Монитор пише и че са намерили токсични и наркотични вещества в организма му,освен коронавируса!
50
13
 
4
 
! Отговори
ДО 48 преди 3 години
В ПРАВОВИТЕ ДЪРЖАВИ БАНДИТИНО И УБИЕЦО ПОЛИЦИЯТА НА 1ВО МЯСТО СА ГРАЖДАНИ А НЕ УБЙЦИ АКО ЧОВЕКА КОЙТО ЧЕНГЕТАТА СА УБИЛИ ОТВИЧЯЛ НЯКОЙ СИ ИМА СЪД И ТОЙ РЕШАВА НЕ ЧЕНГЕТО УБИЕЦ НЕ МИ НАВИРАЙ РОБСКОТО СИ МИСЛЕНЕ В ЛИЦЕТО РОБЕ.ЧЕНГЕТАТА ИМАТ ПРОБЛЕМ КОГАТО ОБЛЕКАТ БАТМАНСКАТА УНИФОРМА И КОМПЛЕКСИ ТОВА ЧЕ ОБЛЯКАЛ УНИФОРМА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ИМА ПРАВА НАД ДРУГО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО РОБЕ!!!!!!!!!!
49
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не се окаже сега, че се е задушил от вируса а не от полицейско насилие?
48
2
 
19
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
За онова добро момче от Перник, което отвлече и уби едно момиче ли става въпрос? Добрите престъпници и лошите полицаи - новата модерна либерастка мантра. Дайте да закрием полицията и да зажиеем спокойно, ще се хванем за ръце, ще пеем песни и ще друсаме - идилия.
47
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига бе, пишете го и него от короната починал. Какво ли не се опитаха да измислят - то не бяха наркотици, не бяха алкохол, инфаркт и какво ли не, само за да омаловажат факта, че полицай е превишил правата си. Същото като тук - онези бабаити, които убиха момчето в Перник, а го обявиха за сърдечен арест и те излязоха чисти като сълза
46
2
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
това едва ли ще помогне на управляващите
45
6
 
27
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Африканските и *** екземпляри да си ходят съответно в Африка и Индия.НЕ ГИ ИСКАМЕ!
44
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коронавирус и надрусан с фентанил - барбитурат, злоупотребата с който причинява дихателна недостатъчност. Полицаите свидетелстват, че е казал, че не може да диша, още преди да го затиснат на земятаНаркоман и престъпник, лежал в затвора, задържан и осъждан за редица престъпления, включително кражби, разпространение на наркотици, въоръжен грабеж. Последно задържан за използване на фалшиви пари, друсан на кирка с метамфетамин и фентанил. Black lives matter, criminal lives don't.
43
3
 
20
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
...така и така щеше да си умре човекът, а сега ще съдят полицаите,
42
5
 
17
 
! Отговори
Предполагащ преди 3 години
Предполагам, че сега полицая може да съди държавата , че му се е наложило да задържа ковид заразен и да ми се изплатят компенсации и държавата да му се извини. Ще отпаднат и всички обвинения. Може и да го повишат и наградят. Защо да не..... Тук е напълно възможен сценарий.
41
12
 
7
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
На кой му пука бе, щом е че...р..ен значи е виновен !
40
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тоя орангутан бе
39
1
 
12
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Претиснявам се да не спрят само грантовете
38
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горките полицаи, които арестуваха Флойд. Сега, освен че ще ги уволнят и съдят, ще изкарат и корона вируса заразени от Флойд.