Убитият в САЩ Джордж Флойд е имал коронавирус

COVID-19 обаче не е изиграл роля в смъртта му
4 юни 2020 09:12, Нели Христова
115
Убитият в САЩ Джордж Флойд е имал коронавирус
Снимка: БГНЕС

Според данните от новата аутопсия, публикувана от Окръг Хенепин, Джордж Флойд е бил зараден с коронавирус. Тестът е направен веднага след смъртта му, пишат от CNN.

Още по темата

"Пробата, взета след смъртта му, се оказа "положителна за 2019-nCoV РНК", гласи докладът. Главният съдебен медик на окръга д-р Андрю Бейкър заяви, че видът на теста, който е проведен е PCR. По думите му той може да покаже положителен резултат дори и седмици след края на клиничното заболяване.

В резултат на това д-р Бейкър прави заключението, че тестът отразява асимптоматична, но "съществуваща PCR положителност от предишна инфекция". Това означава, че вирусът не е играл никаква роля в смъртта на Джордж Флойд, който бе задушен от полицай.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
40
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
ДО 35 ТОВА Е ИСТИНАТА ,А ИМЕННО ЧЕ ФЛОЙД Е УМРЯЛ В БОЛНИЦА И ТО НАДРУСАНТОВА Е АТАКА СРЕЩУ ТРЪМПТРЪМП Е ЕДИНСТВЕНИЯТ РЕЗИДЕНТ НА САЩ КОЙТО НЕ Е ЗАПОЧНАЛ НОВА ВОЙНА ПРЕЗ МАНДАТА СИ
36
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Пробата, взета след смъртта му, се оказа "положителна за 2019-nCoV РНК", гласи докладът.-------------------------------------------------Може ли даденото заключение да се използва, за да се оправдае всеки един убиец?
35
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕЛИИ като крещиш с главни букви по-убедителна ли ставаш? Нещо се изнервихте от случващото се, на ведомост ли сте към kозяк, че така преживявате съвсем закономерни събития в the shithole?
34
4
 
14
 
! Отговори
до 30 преди 3 години
грешиш, ще спечели и мнението на анализаторите е за победа, щото нормалните хора са против безчинствата и грабежите, не чети джендърската преса на демократите искам се ама няма. Белите от средната класа в момента са твърдо против безработните *** да бъдат лекувани безплатно
33
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия запалиха града заради него, а той починал от болест.
32
22
 
25
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
УЧУДВАЩО:::::ФЛОЙД Е УМРЯЛ В БОЛНИЦАТА, А НЕ ПОД КОЛЯНОТО НА ПОЛИЦАЯЗАРАДИ ТАЗИ ЛЪЖА СЕ СЛУЧИХА ДЕСЕТКИ УБИТИ И СТОТИЦИ РАЗБИТИ И ОГРАБЕНИ МАГАЗИНИ
31
5
 
20
 
! Отговори
до 29 преди 3 години
Флойд и полицаят са бачкали заедно охрана на заведение, принадлежащо на собственика на канал за дрога от Мексико, закрилян от ФБР. Нещата са много дълбоки. Извършиха екзекуция, защото Флойд е заплашвал да се разприказва и е изнудвал корумпетата. Това с 20-доларовата банкнота е за парлама.
30
23
 
6
 
! Отговори
до 21 преди 3 години
Протестират 50-те милиона обезнадеждени безработни. Флойд беше катализатор - ако не той, друг щеше да запали искрата. А Тръмп е сготвен, щом дори и бясното куче Матис се обяви против начина му за (не)справяне с кризата. Ти се моли бунтовете да не прераснат в гражданска война, че и грантовете ще секнат... мани-мани.
29
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицая се е пазил от корнката за това го е натискал с коляно, така и дистанция е спазвал
28
17
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Споко товарищи, за разлика от раССия, Щатите са демократична държава и там всеки може да пише и публикува каквото си поиска ... ако имате съмнения относно Казуса с Джордж Флойд и Коронавируса, включете радиоточките си на вълна " ... гаварит маскава ... " и от там ще дадат систематизиран отговор на всичките Ви въпроси ... !!!
27
11
 
16
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Причина за смъртта-COVID-19, съпътстващи заболявания-асфикция!
26
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше у назе,ще да са е смрескал от Короната!
25
17
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Първо казаха че е умрял от инфаркт- сега се оказва ковид- Ами той полицаят си вършеше работата човекът- даже ЗА ДА НАТИСКА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВРАТЪТ НА "БАНДИТА" СИ БЕШЕ СЛОЖИЛ И РЪКАТА В ДЖОБА ЗА ДА НАТИСКА И С НЕЯ ПО КРАКЪТ СИ-НО ДА НЕ СЕ ВИЖДА!! аз съм убеден че полицаят има доста тренинг и това не е първият умрял под коляното му "бандит" от Ковид 19 или инфаркт)) А жената на Полицая поискала развод -Мис Минесота (с платена титла) не искала да има нищо общо с него-Горкият Полицай!!
24
18
 
15
 
! Отговори
Картофчо преди 3 години
Ясно, значи е умрял от Коронавирус. Проблем няма! Убил го е вируса от Китай, следователно Китайците са го убили! Трябва да обявим война на Китай!Д.Тръмп;)))))))))))
23
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щатите не ме въодушевяват, но тук ме спечелиха - непосредствено след насилствена смърт с полицейско участие, те правят проба за инфекциозно заболяване.======================================================Тестът е направен веднага след смъртта му, пишат от CNN."Пробата, взета след смъртта му, се оказа "положителна за 2019-nCoV РНК", гласи докладът.
22
12
 
4
 
! Отговори
Доволна преди 3 години
Така трябва да се постъпва с всички, които не изпълняват разпоредбите на НОЩ.
21
8
 
42
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Какво нещо е демагогията и фалшивата пропаганда ... разни леви елементи в т.ч. анархисти, комунисти, пролетарии и всякакви други неудачници, издигнаха в култ един мародер прочул се обири и кражби с взлом на частно имущество и го развяха като знаме на собствената си несъстоятелност ... и за де се отъждествят напълно с него и те започнаха да разбиват, палят, мародерстват и безчинстват ... !!!
20
7
 
11
 
! Отговори
De omnibus преди 3 години
dubitandumНе играело никаква роля, пък човекът умрял от задушаване при рутинно притискане с коляно, от което никой преди не е умирал.
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам друго ама тоя е отвратително грозен.
18
2
 
21
 
! Отговори
НОЩ преди 3 години
КОВИД-19 мори, това не го ли разбрахте. Намесата на полицая е била съпътстваща причина. Даже може да му е съкратил времето за мъките в болницата.